Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Onda je ovo 4D. Ono u boji, odmah vidiš na kog liči
01.06.2011, 22:05
vjestica
4335
malena evo ovdje da ti napišem- imaš stidno dijete, a ne ko ova moja bestidnica, svaki ljekar je odmah vidio da je cura super da je sve uredu
01.06.2011, 22:06
malena27 RR
15117
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Palachinken je li ti to ideš i kod dr. Ajanovića? Baš me zanima kakav mu je UZV? Čula sam od nekog da je 3 D, a zanima me je li iko u Ze radio taj UZV.
ma kod Ajanovica je stari uzv... isla sam mu ja prije...
Palachinken je li ti to ideš i kod dr. Ajanovića? Baš me zanima kakav mu je UZV? Čula sam od nekog da je 3 D, a zanima me je li iko u Ze radio taj UZV.
Ma kakav 3D, ovo kod njega je iskonski UZV, digitron ima bolju rezoluciju
01.06.2011, 22:09
malena27 RR
15117
IZVORNA PORUKA: vjestica
malena evo ovdje da ti napišem- imaš stidno dijete, a ne ko ova moja bestidnica, svaki ljekar je odmah vidio da je cura super da je sve uredu
pa nema na koga biti stidno osim na tatu, mama je potpuno bestidna
ma ne znam majke mi, nervira me sto se ne da pokazati, mm kaze da je zensko a ja da je musko pa se kladimo
nije toliko kurato ko tvoje da se klikeri odmah ukazu
Ma curetina garant! I moja se krila dugo. A onda je negdje tek u sestom mjersecu fino izvalila kokaru da svi vide.. neka je samo zivo i zdravo!
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
01.06.2011, 22:14
Medi_87
1472
Kako je fino vratiti se na ovu temu prijo kako napredujes ili si se vec odlucila za drugog zeta, svidja li ti se ovaj sto si ga prije zapikala ha Palachinken
01.06.2011, 22:14
palachinken
5397
Dijamant, imaš PP ali evo vještica reče isto
Ma joj, meni baš nekako nije bitno koliko je D-ova, nek doktor vidi šta treba vidjeti i premjeri šta treba premjeriti. Jest bilo šega danas ga gledati kako cucla prst, ali ako nema nekim medicinskih razlgoa za 3,4,5d meni ni ne treba.
01.06.2011, 22:16
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Kako je fino vratiti se na ovu temu prijo kako napredujes ili si se vec odlucila za drugog zeta, svidja li ti se ovaj sto si ga prije zapikala ha Palachinken
Medi, jedino ako neces da ti sin dovede kući zeta, traži drugu priju. Kod mene muško
01.06.2011, 22:17
Anoniman
Medi je li ti to Palachinken rekla biti prija
Ona svoju "curu" rasprodala , kad ono djecak
01.06.2011, 22:18
malena27 RR
15117
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
ma ne znam majke mi, nervira me sto se ne da pokazati, mm kaze da je zensko a ja da je musko pa se kladimo
nije toliko kurato ko tvoje da se klikeri odmah ukazu
Ma curetina garant! I moja se krila dugo. A onda je negdje tek u sestom mjersecu fino izvalila kokaru da svi vide.. neka je samo zivo i zdravo!
problem je sto ovaj dr. od samog pocetka govori da je 90% musko!
E sad kako sam saznala da ću biti svekrva, ne dam ga nikome
01.06.2011, 22:19
Anoniman
Kod mene definitivno musko, mada se ja ne bih bunila ni da kazu da je zensko, svejedno mi, za zensko imam sve moguce stvari , ali ipak ovaj moj jajca izbacuje svaki pregled u gro plan, imam vise njegovih slika jajca nego svojih face
01.06.2011, 22:19
Anoniman
Palachinken kad ja vidjeh ona jajca rekoh ti ja mojoj Ani ne smeta piletina, obecavam bicu dobra prija
01.06.2011, 22:20
DIJAMANT
585
Curice, hvala na informacijama! Svakako ću se za detalje raspitati. A bilo bi lijepo pogledati bebu u tri dimenzije. Mmmmm......već zamišljam
01.06.2011, 22:24
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Palachinken kad ja vidjeh ona jajca rekoh ti ja mojoj Ani ne smeta piletina, obecavam bicu dobra prija
Imamo mi neke afričke gene Dobro Jelo, ja cu te istrpit kakvu god, od rođendana do rođendana , samo nemoj mom dijetu biti ona punica kao iz viceva i imamo dogovor
01.06.2011, 22:25
DIJAMANT
585
Laka vam noć! Odoh uspavati svog ljepotana (mislim na dijete)
01.06.2011, 22:26
malena27 RR
15117
zna li neko dobrog molera u zenici da nije plaho skup i pri tome da ne pije?