VJERUJ kao da si mene opisala u trudnoci
Jutro zenice, danas mi dolazi nana, tetka, tetic sa zenom i djeca(

ovo sam juce provalila..dolaze sa 2 djece, jedno 3 godine a jedno u pubi

), a mozda mi dodje i naj drugarica da malo procaskamo i da mi pomogne a necu nista spremati...iako mi je tetka strasno pedantna i svi njeni, osjecace se ovdje kao u stali al boli me briga. Najbitniji je bebi.
Anice ja i ti cemo pravo dugo da se druzimo na ovoj ringeraji

aBd a mozda i u bolnici zajedno budemo
Sweet tebi ce beba izgleda na termin

,al neka te jos sa nama
Gift opusti se sto se tice lijekova, i ja sam promijenila doktoricu jer mi uvijek drugacije propise nego oni iz bolnice, zato sam sad odabrala dr koja radi u bolnici da se usaglase vise i da nemam taj ruzni osjecaj-a sto mi je ova manje propisala, koga da poslusam i slicno.
Evo svi smo se nakljukali tableta, dzaba valjda svi stresovi sto su nas pratili od djetinjstva nije ni cudo sto nismo ok, a i sta smo jeli samo dragi Bog zna.
A ja moju mamu zezam posto me nije dojila-to je zato sto si ti mene hranila slovenackim mlijekom (nekim iz apoteke bio u taj vakat) pa sam ti kilava

kad me pocne zapitkivati sto ovo sto ono pijem.
NAJBITNIJE je da se opustis psihicki i za kontrakcije i ZATVARANJE grlica sam citala a i sama se uvjerila da mi bol trenutacno nestaje je MAGNEZIJ. Popij i smiri na lijevom boku, to je prirodno i ne steti. Vjeruj da djeluje u roku par minuta, barem je meni tako.