08.06.2011, 21:47
1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
08.06.2011, 23:15
1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

al ja imam neki predosjecaj da je zensko jer samo zensko moze "izdurat" u onim uslovima koje je imala moja beba od krvarenja, grceva, hematoma itd
Kontam, trebam i ja imat osjecaj, i ja osjecala i ostala iskolacenih ociju na uzv
. MA SVE JE TO PSIHA al ne mozes se opustiti kad ti kazu neku losu vijest ili da ti je trudnoca u pitanju, odmah se odrazi i na grceve i na krvarenja. A od zadnje kontrole kako sam se rasteretila i psihicki puno sam bolje hB. Tek sad pocinjem uzivati u trudnoci hB.
Napisala sam
i uhvati me panika....Jeste da čisto sumnjam ali opet šta ako ????
pošto kod nas ugase svijetlo pa ja to iz iskustva.