kuc kuc ima li koga?
Danas se porodila ona mala iz granapa, a bila je terminom 2 sedmice prije mene
Počelo je, počelooo hihihihih
Elem, večeras je finale masterchefa
Nisam se citava dva dana javila :) Huh jedva sam iscitala nesto na brzinu...najvise sam zapela na ovm nadoknadama za porodiljsko hehe. Danas sam imala sastanak sa svojom direktoricom bas vezano za to. Zapravo zena je htjela samo da mi kaze da je u nasoj firmi (privatnik) trudnicko 6 mjeseci. Obicno se 4 sedmice prije poroda uzme i od tada se broji. U slucaju da moram cuvati trudnocu da uzmem bolovanje ali preko 42 dana radi refundiranja koje ste spomenuli. U svakom slucaju OK je za privatnu firmu. Sto se tice placanja nije nista govorila mada sam cula da kanton daje nesto, a firma isplacuje razliku. U nasoj firmi ima dosta zena, valja to sve organizovati heheh. Jedna je cak evo trece dijete dobila sve u istoj firmi, sto znaci da nije lose.
ja sad racunam pa i nije mi plata neka. Dobra je kad uzmem u obzir topli obrok i prijevoz, a onako sama
Pozz svima...mene kaci radni vikend pa vam pisem
Ma nisu to hormoni...znam kako je biti sa malenim djetetom..i ja sam primjetila da mi je sve teze i teze..em nisam pokretna kao ranije, em ona to osjeti...ma sve znam...sada mi dodje mm sa posla i ona govori bizi mama ..nemoj sa nama na krevet..imas bebu u stomaku... ..otkud joj to ..a mene odmah huja uhvatila...
..
Ma ja nemogu vise po polju trcat za njom,nemam snage noge me bole a slabo to ko razumije pogotov muz on kaze pa ja radim po cjeli dan umoran sam

i sta cu valja mi trpit..
Kako vi provodite ove dane, mene evo neka sparina drma,istusirala se al opet, ne znam jel to ima veze sa dojenjem il post porodjajnim periodo huh, mm kaze njemu nije vruce a meni........uhhh jeste...nije vruce koliko je sparno.
sweet kako je bebica?
kako dojenje funkcionise? boli li te rana? mahanje od mene i bebana
IZVORNA PORUKA: animagical
sweet kako je bebica?
kako dojenje funkcionise? boli li te rana? mahanje od mene i bebana
Evo bas hocemo da je presvucemo i da je podojim pa na pajanje idemo

Rana skoro pa nikako vise ne boli u odnosu na kako je boljelo, danas sam malo cak i prosetala
Gift bas me obradovala vijets da je sve sa bebom uredu.
Animagical cestitam na ispitima.
Sweet ljubni malenu od nas
Ja i moji hormoni ludimo, urlamo, histerisemo na svakog ko nam se nadje na putu, sem Nemrika, njemu otplacem turu

a posato je strasan, sinoc ga uspavala, samo sto sam ustala i dosla u dnevnu probudio se i place upasio se bez mene
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......