IZVORNA PORUKA: drznica
IT'S A BOOOOYYYYY
Evo mene sa pregleda, sve super, beba napreduje, malo je spavao pa smo ga probudili da nam mase rukama i nogama...divan osjecaj, opet me rasplakao. Sto se tice posteljice i dalje je nisko-prednji zid, ali ne prelazi usce materice. Prednjaci zadak-kako sam skontala i beba se nisko spustila, bas se "uvalila" heheheh. U sustini ja ne osjecam nikakve bolove hB, tako da nije nikakva panika u najgorem slucaju moze poslije ici na carski tako da
.
Rekla mi je da sam 17.sedmica tacno i da se u 5.mjesec ulazi u 20. sedmici i tamo oko 21.sedmice se tek beba javi ono pravo. Dobila sam Canesten 3 vaginalete jer sam na prvom pregledu imala malo Candide, pa da vidimo hocemo li uspjeti sta rijesiti amda je papa test odlican.
Eto ja malo detaljisala...MAMA ima 70kg, a beba 200 grama :)
p.s.moj osjecaj da je djecak bio je ispravan...ah te divne pink boje odlaze u zaborav. Pitam je,a jel moguce da ipak bude curica hahh...kad ona uveca sliku kaze vidis cunu, a ovo je pupcanik nema sanse hahahaha.
Nek je ono meni zivo i zdravo ima popravni hehhehehhe i daaaaaaaaaa zeleno za KEKS heheheh

Cestitke na djecaku draga.. Nabitnije je da je sve ok,nista ne fali ni plavoj boji

, doduse sad je i za muskarce roza boja u modi..tako mamice navali
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
IZVORNA PORUKA: drznica
IT'S A BOOOOYYYYY
Evo mene sa pregleda, sve super, beba napreduje, malo je spavao pa smo ga probudili da nam mase rukama i nogama...divan osjecaj, opet me rasplakao. Sto se tice posteljice i dalje je nisko-prednji zid, ali ne prelazi usce materice. Prednjaci zadak-kako sam skontala i beba se nisko spustila, bas se "uvalila" heheheh. U sustini ja ne osjecam nikakve bolove hB, tako da nije nikakva panika u najgorem slucaju moze poslije ici na carski tako da
.
Rekla mi je da sam 17.sedmica tacno i da se u 5.mjesec ulazi u 20. sedmici i tamo oko 21.sedmice se tek beba javi ono pravo. Dobila sam Canesten 3 vaginalete jer sam na prvom pregledu imala malo Candide, pa da vidimo hocemo li uspjeti sta rijesiti amda je papa test odlican.
Eto ja malo detaljisala...MAMA ima 70kg, a beba 200 grama :)
p.s.moj osjecaj da je djecak bio je ispravan...ah te divne pink boje odlaze u zaborav. Pitam je,a jel moguce da ipak bude curica hahh...kad ona uveca sliku kaze vidis cunu, a ovo je pupcanik nema sanse hahahaha.
Nek je ono meni zivo i zdravo ima popravni hehhehehhe i daaaaaaaaaa zeleno za KEKS heheheh
cestitam draga na
znaci ipak se malo podiglo cim ima keksa
bas mi je drago sto je sve ok.a ja bas pitala za tebe
izgleda da cemo se ja i ti bas pratiti i po sedmicama i po kilama
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce
Eh jos da si nam blize pa bi mozda skupa bile i na dan poroda hehehe.
Dok je rekla moze keksa malo dobro je heheheh
Sonja, tek sam sad iscitala ove postove, hvala sto brines
Jel se Anica javila? Ona je snama tu negdje, i ona danas na pregledu. Moram vam reci sviđa mi se ova boja RR ja hocu tako spavacu da okrecim,mama sebi uradila jedan zid...predobro izgleda
Curke pokusavala sam sebi napraviti ticker ali neceee??? bila sam i na temi kako postaviti ticker i sve uradila kako pise ali nistaa...
Radi li ova opcija uopstee???
drznice i meni je dr. prosli put rekla Bez grubog keksa
super reko samo nek ga ima hahhahah
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce
Helou trudnjace
Čestitam drznice na djecaku, vecinom sve djecaci,neka su nam zivi i zdravi!
Ja sam danas odspavala turu poslije posla, ja miline
ja bih inace samo spavala otkako sam trudna, nemam problema s snom
Pitala sam i na pravoj temi, pa cu i ovdje, ako neko ima broj telefona smjestaja u Hr, Tucepi, Zaostrog, Baske, Brela, Podgora, nije bitno, a da je fino cisto i blizu mora, i da nije skupo, moze i soba jer nas je jos uvijek dvoje
Jer vecina vas, pogotovo koje vec imaju jednu bebu vjerovatno znaju unaprijed kod koga ce. Mi bismo u julu, cim nadjem smjestaj, sto prije to bolje. Eto javite na pp ko ima. Hvala unaprijed
A sad se bacam na breskve
Selminja, hvala ti :)
Sto se tice mora, ja sam upravo zvala zenu kod koje idem 3 godine-Promajna. Inace je sarajka i super zena...cekam da mi javi sta ima slobodno ja bih nekad pred kraj augusta. Pa kad mi javi mogu je pitati ima li nesto u julu i da ti onda dam broj. Inace je kod nje 10 eura po osobi. Meni je kod nje skroz OK, vecinom su parovi sa djecom ili bez, plaza 3 min od kuce, ne znam jesi nekad bila u Promajnoj meni je do sad najljepse mjesto. Uvijek ima hladovine sto je najbitnije i jako je cisto.
Još jedan dječak! Jeeeee...za 15-20 godina imaćemo RR fudbalski tim, generacija 2011. Drage naše male mudonje!
Uzela sam Canesten i vidim pise u trudnoci da se ne koristi aplikator. Uzela sam NAF tablete za zube, ne bole me, sve sam uradila prije trudnoce, stavila navlake pa kaze dr.da se moze desiti da se upale zubi, karijes se pojavi,a ovo je namjenjeno za tako nesto i dala mi mast za hemoroide Hemopropin. A pored svega toga pijem i Prenatal i Omega 3 natal i MG hahaha nesmijem mami ni reci da imam jos doza.
Juhu, je li neko pito za mene:)
Jos sam 2u1, momak me zeza, danas kako je krenulo mislila sam eto ga, u torbu ubacila dokumenta, knjizicu i novcanik, sve pored vrata ostavila i gospodin se predomisli, tako se visoko vratio da jedva disem:)
Drznice i kod tebe momak, nek je sa srecom, bas nam se plavi lista
Ostale
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......