IZVORNA PORUKA: Semica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Ja jedva cekam da pocnem kupovati stvarcice za sad mi MM neda kaze navalja unaprjed kad udjes u 9-ti
ja zbog toga hocu da poludim......
e pa to i meni govore...i ne dadose mi stvari da donesem kuci nego sam ih "morala" ostaviti kod nane...jesu nekakvi
A jest meni to bezze.Hajd bezveze mi je i kad neko nakupuje hrpu stvari u 3-4 mjesecu,ali tamo nekad pred kraj sedmog mjeseca mi je ok.Ja sam kupovala pomalo,svidi mi se bodic i ja kupim,pa poslije 5 dana opet nesto i tako do poroda.Nekako mi nema smisla otici i kupiti sve za jedan dan.Ja kupim kad mi se nesto bas svidi,a ne da kupujem nesto zato sto "moram" i zato sto nema vremena da trazim ljepse.
Kad smo vec kod kupovanja...ja sam muza danas malo opeljusila.

Izvela ga u setnju i svasta mi kupio.I nesto sam danas bila u fazonu bijele boje pa sam sve bijelo kupila,bijelu dugu haljinu,lanene hlace,maicu,kupaci kostim.

Vodila sam Hanu da joj konce izvade (ili bolje da kazem konac jer je samo jedan ostao,ona iscupala ostatak),pa ne izgleda mi bas strasno,mislim da ce to dobro zarasti,nece se ni primjetit ispod obrve.
Idem sad vidjet sta ima kod vas.