11.07.2011, 11:32
281
Draga moja ne znam koliko sam ti ja od pomoci jer sam nova u svemu ovome,tako da mi je svaki savjet dobro dosao. Uglavnom nama trebaju kolica sa AS pa su nam favorit Gracco Ultima + koja su na snizenju u Bimacu 426 km ( ne znam samo dolazi li nesto od pratece opreme kao npr. zimska navlaka,torba...) a i svidjela su mi se chicco trio enjoy uz koje dobijes torbu,zimsku navlaku,kabanicu ali im je cijena
800 km s popustom. Pogledaj na stranici www.bimaco.net imaju veeeliki izbor Gracco kolica (oni su i zastupnici) i jos dosta bebecih stvarcica,a mislim da vrse i besplatnu dostavu. Eto toliko sam ja zasad prikupila informacija.
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

, nadam se
.
SRETAN TI RODJENDAN!!!!
,joj rastopila sam se,kako samo slatkih stari ima..
................
, mada iskreno rečene ni sama ne znam da li je jutro ili noć................Već dva dana i tri noći se borim sa temperaturaom kod djeteta
to je jeftino oko 10 km, jer tapete nece na hrapave zidove, ali kome su ravni bez brige je...zatim tapeta caparol iz Sentade, 10m tapete je dosta za 5 m2 i kosta 39km, ovaj uzorak sa zvjezdicama, a treba i ljepilo za tapete koje je 12 km...preko su isle mede iz tvornice snova, koji su fakat preskupi i bili su oko 35km....nismo planirali da se ovoooliko naradimo oko jednog zida ali neka smo, super je ispalo
razmazeno dijete sta da vam kazem