OVo zahladnjenje je baš bilo dugotrajno
Dok sam se ja izvukla iz spavaćice i rasklonila po kuci, opet ugrijalo, a koka se spremila u čaršiju. Mislim da cu opet samo krugic po bulevaru i kuci.
Joj meni se nije povukao otok stopala od sinoc, to mi se nikako ne sviđa, danas će samo nova voda nakalemiti na ovu od juce
malena, spadne li tebi do jutra?
Kako sam se ismijala juce kod ovog doktora sto sam isla na CTG. Prvi put sam ja kod njega, pa me ispituje one neke gluposti, visina, zanimanje, pritisak i stavi on mene na vagu, vako +13,7kg, a noge ko 2 panja, ima 4 litra vode u njima. Jao kad se on pođe ibretiti, kao previše težine, sve cokće i odmahuje glavom, ja mu htjela vode i šećera. Kontam , žiku firera, meni to uopšte nisu neke kile, sasvim normalno (a pogotovo ujutru kad voda izađe) i vidim pise on meni u nalazu kontrola tezine, maksimalana prirast 1,2kg mjesecno, a meni 6 dana do termina
Jadne njegove trudnce, mogu mislit kako ih malteretira tezinom. Po njemu je +8kg opimalno, +10kg maksimalno.