cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

19.07.2011, 13:13

clock-img

animagical

pencil-img

5604

gdje ste zemske? jel to krenulo palachinken???????????user posted image e enka je bas...nisam jos ni sve procitala, ne mogu od muzauser posted image on gori od zena, dosao pa zaviruje po rruser posted image
ja sam ok, zamracili pa sam fakat lezala....ma odmah bolje stomak cim lezim poduze..

clock-img

19.07.2011, 13:16

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: henna ze

idem of topic..al pratim temu zbog palačinke..baš jednobojnih ne znam..znam da šarenih ima skroz..ustvari bilo je crnih bijelih i rozih..ja ću danas do centra pa ti virnem

I ja user posted image

Vise bih se obradovala njenom hairli porodu nego porciji palacinaka s nutelomuser posted image user posted image user posted image

A pogledaj mi molim te haljiniceuser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

19.07.2011, 13:22

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Joj ovo me podsjeća na one prijeratne ispraćaje u vojsku user posted image Hvala svima!
Selminja, ja sam stavila da se uploada onaj film, ali trebace mu 8 sati user posted image Ja ga necu dirat, nek radi svoje, pa ako budem jos ovdje nekad veceras, postavicu ti link user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

19.07.2011, 13:31

clock-img

animagical

pencil-img

5604

wow ovo ozbiljno krenulo kod tebeuser posted image znas kako mi je dragouser posted image jesi ti onaj...sama kod kuce? 

clock-img

19.07.2011, 13:31

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Radjas Raka ili Lava, pa ti "razmisli" kad cesuser posted image user posted image

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

19.07.2011, 13:46

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

animagical, jesam, sama sam, ali muž je tu s posla za 5 minuta. Rekla sam mu da ću ga zvati kad budu 3 jake na 10 minuta. I taman budu dvije i onda treca dođe na 20 user posted image
Ustvari, ja ih sebi izazovem, tipa sjedim na stolici i zabavim se necim na netu ili teveu i onda skontam vidi proslo 20 minuta, ustanem, prohodam i odmah krene bol. Šega user posted image

tajra, ma on je mamin lav, kad god se rodi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

19.07.2011, 13:50

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: animagical

gdje ste zemske? jel to krenulo palachinken???????????user posted image e enka je bas...nisam jos ni sve procitala, ne mogu od muzauser posted image on gori od zena, dosao pa zaviruje po rruser posted image
ja sam ok, zamracili pa sam fakat lezala....ma odmah bolje stomak cim lezim poduze..

isto moj, pa ja ukinem stranicu, rekoh "neces mi citati sta mi ovdje pricamo o zenskim stvarima"user posted image

clock-img

19.07.2011, 13:55

clock-img

animagical

pencil-img

5604

palacinko kad god da krene mi navijamouser posted image samo...nemojti da propustis odlazak u bolnicu kontajuci nije to josuser posted image a gdje vi nabavite te lopte za cucanje, od milion zena cujem cucala na lopti pred porod...

clock-img

19.07.2011, 14:18

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Uletila sam samo da poručim: Palachinken  sretno,još malo i gotovo..........A samo se kreći,ja sam npr u bolnici pred porod sjedala da mi bol prestane kad će meni jedna sestrica,ja znam da je lakše kad sjediš i da ne boli ali samo tako usporavaš sebi i zaustavljaš bebu.....................Zato ajde obleti ti još koji krug,sad će 17 h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

19.07.2011, 14:24

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: animagical

palacinko kad god da krene mi navijamouser posted image samo...nemojti da propustis odlazak u bolnicu kontajuci nije to josuser posted image a gdje vi nabavite te lopte za cucanje, od milion zena cujem cucala na lopti pred porod...

U prodavnicama sportske opreme, lopta za pilates.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

19.07.2011, 14:33

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

ja haman na vrijeme uleti na rr da ispratim palacinkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
nisam uspjela ni procitati ove prije stranice ali skontala sam ono glavnouser posted image
samo nek sve ti prodje abd kako treba

meni se juce nesto stomak ko spustio ma nisam mogla hodat pritisak mi dole bio katastrofa...
ja bas muzu kazem reko kako cu ja do 9. pojma nemam meni je ovo vise smor postalouser posted image user posted image

evo i ja u 20 sed.user posted image user posted image user posted image
u nedjelju mi je bas lijepo bilo kad je bilo punih 20 sed. reko evo ga tacno polauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

19.07.2011, 14:34

clock-img

Anoniman

Palachinken draga samo hodaj dok mozes, lakse ce ici finish onda user posted image

Selma vidim ti punih 37, 38 nedjelja... cestitamooo user posted image

clock-img

19.07.2011, 14:35

clock-img

ciciban26

pencil-img

281

Bolucka li sta Palacinko,hoce li taj mali danas vani ili nas samo zezauser posted image

Sarajke,odrzavaju li se vjezbe za trudnice  tokom ljeta i gdje? Ja se od 25 sedmice kanim da se raspitam i krenem ali sve kontam ima jos vremena? Ima li neka svjeze informacije,sta,gdje ,kako, treba li knjizica ili samo odes?
Jos ako neka zeli uskoro da krene,superiska,razlog vise da i mi organizujemo neku kaficu user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

clock-img

19.07.2011, 14:41

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Palachinken draga samo hodaj dok mozes, lakse ce ici finish onda user posted image

Selma vidim ti punih 37, 38 nedjelja... cestitamooo user posted image

Hvala puno  user posted image   ah lete sedmice i dočeka i ja famoznu 38 nedelju user posted image

A ti sutra aBd u deveti ulaziš wowuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.07.2011, 15:14

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Šta li je sa Palachinekn izgleda oblijeće oko zgrade user posted image  

Jutros sam išla vadila krv za antitjela ,a ubola me je tako da mi je modrica na pregibu fuj .........Ali eto nije me bolilo isto kao i do sad.........

Ja se nešto ovih dana mislim kako ću dojiti u prisustvu malca user posted image  možda zvuči glupo ali eto...Nekako mi je već veliki dječak i odavno se presvlačim u drugoj sobi,a sad mi je nekako ga nepojmljivo izbacivati iz sobe dok budem aBd dojila malenu/og user posted image  a opet sigurna sam da će mu biti pomalo čudno i neugodno.....Kontam ajde ok i pokrivati se pelenmom ili tako nešto,ali zadesit će se ( npr u noći ) da vidi.....................
Ma eto malo gluposti ali .................................................Ajde kao šta skontate javite user posted image

Ah da i on zna da životinje hrane mlijekom preko grudi svoje malene jer je to iks puta gledao,ali nije se nijednom još susreo sa dojenjem tipa beba-mama user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.07.2011, 15:16

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

selma cestitke na sedmicamauser posted image

il mi se cini il tebi ove sedmice najbrze idu, kad god, ima se cestitati nesto selmiuser posted image

clock-img

19.07.2011, 15:21

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

e moja selma ti se pitas kako ces od "stida" a ja kako cu od malenog lopovluka..ja stvarno se sve vise plasim kako ce to sve ispasti na kraju..posebno me brine to dojenje kako ce A reagovatiuser posted image

a za tvoj "problem" stvarno ne znam to sto kazes prekrivat ces se pelenom ili nesto slicno a ako vidi pa boze moj..sta ces i on je to dojio :)

Bebice kako si mi ti? ima li kontrakcija???
user posted image user posted image user posted image

boga mi palacinke nemaauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

19.07.2011, 15:25

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

ma palacinka sigurno kruzi oko zgrade ko zvrk user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

19.07.2011, 15:27

clock-img

minie

pencil-img

165

Draga imas vjeze za trudnice u domu zdravlja na Otoci, svakog ponedjeljka i petka. Bile su i srijedom, ali zbog godisnjih odmora ih nema. Ja idem na ove ponedjeljkom i one traju od 16:30 do 18:30, a ove petkom su cini mi se od 10:30h. Dodjes samo i kada sestra Berina upisuje sve trudnice, samo kazes da si nova i to je to. Super su mi nekako ove vjezbice :)

Pozdrav

clock-img

19.07.2011, 15:32

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma palacinka sigurno kruzi oko zgrade ko zvrk user posted image user posted image user posted image  

Nešto od ovo dvoje : trk oko zgrade user posted image     ili skače po lopti user posted image    

user posted image user posted image

clock-img

19.07.2011, 15:34

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: Bebica11

selma cestitke na sedmicamauser posted image

il mi se cini il tebi ove sedmice najbrze idu, kad god, ima se cestitati nesto selmiuser posted image

Hvala puno user posted image  

Ma sve se vrti oko utorka,pa je sve od utorka do utorka user posted image

A ja isto ovo kažem za Jelenine nedelje, ja daans gledam kad ono paf žena od sutra u devetom user posted image  a kao jučer da bi 30 nedelja

Ali ja zato cesto kad mi ko kaze : Masala malac ti prebrzo odraste,a ja na to dodam : Pa tudja djeca uvijek brze rastu nego nasa user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 19.7.2011 15:35:57 >

clock-img

19.07.2011, 15:35

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

hello

ja jutros zorom kod kardiologa....e sada sa nalazom trebam kod dr koji ce me poroditi...uglavnom radi srcanog zalistka...trebala bi imati ukljucenu prije i poslije poroda antibiotsku zastituuser posted image ...da li to onda znaci indukcija..hm.user posted image ...jedva cekam da se dr nikulin vrati sa godisnjeg pa da se posavjetujem...user posted image

inace nesto me ledja i stomak bole...user posted image

ljubim vas.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

19.07.2011, 15:35

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Nešto od ovo dvoje : trk oko zgrade user posted image     ili skače po lopti user posted image    

hahahahhaha Selma, dobra si majke mi..bas si je fino opisala hahahaaaaa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

19.07.2011, 15:36

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: Sonja

Bebice kako si mi ti? ima li kontrakcija???
user posted image user posted image user posted image

nema hvala Bogu,nije ih bilo ni na ultrazvuku hvala Bogu u petak

veceras se spremam u laganu setnju, to su mi dozvoliliuser posted image

jedino me brine sto pijem dabroston i dalje kad on ide najdalje do 20-te sedmice a ja cu biti 20 plus nesto do iduce kontrole aBduser posted image al eto

kakva si ti, pijes li jos onaj buskopan?

clock-img

19.07.2011, 15:38

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

hahahahhaha Selma, dobra si majke mi..bas si je fino opisala hahahaaaaa

Mene asociralo na nju pa sam morala postaviti user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img