25.07.2011, 09:53
1096
Yes,yes... obrazli bebaca
I moja je stalno skupljala noge,sad vise nije stidna,na svakom pregledu jasno pokaze da je cujica
Treba im vremena da probiju led
Joj ova kisa bas nekakva...Taman sam se nakanila da danas odem na vjezbe za trudnjace...ali mislim da cu dan provesti pod dekicom s knjigom u ruci
.. A vjezbe...naredni ponedjeljak-obecavam sama sebi
Ih moja se pokazala sa 17 sedmica :-) i to bez problema, nije bilo zabune. Kaze dr kao da je sjela na ultrazvuk i pokazala nam "tri linije"
Razgovaracu s njom prvom prilikom

sad ni sama neznam sta cu...Jooj zene ja se cudim kako ja nedobijem proljev juce sam cjeli dan jela voce i pila mljeko tako mi se trazi slano nista usta nisam stavila pojedem melo grozdja pa solju mljeka,pa nektarinu,jabuku,pa opet mljeko i sad cim sam otvorila oci ja za jabuku..
fuj,fuj,bljak...Hladno a ja nemam sta na noge obuci, u 36 ove buhtlice vise ne mogu stati,izvlacila sam se na japanke,sandalice a sada
...odbrojavanje pocinje
. Uglavnom ostale samo velicina za extra tesku kategoriju
i rekose da jeste.. Cak sam i na pocetku sanjala ( a nisam mislila tada o tome) da mi dr. govori da je curica
Sad me muz zvao,citao mi nalaze sve je OK. Nije povišeno, a nije ni ispod granice
.... Bas sam se i iznenadila, posto kazu da majka osjeti sta nosi... pa se zabrinuh jel ovo dijete uopste moje ;)))))))