25.07.2011, 21:35
-1539
Jednog dana ono upita Boga:
- "Gospodine, rekli su mi da ćeš me sutra poslati na Svijet, ali ja sam tako sitan i nemoćan, kako ću živjeti tamo?"
Bog odgovori:
- "Od svih anđela izabrao sam jednog za tebe. On će te čekati i štititi. Svaki dan će ti pjevati i smiješiti se. Tako ćeš ti osjetiti njegovu ljubav i biti ćeš sretan."
- "Dobro, kako ću ih razumjeti kad mi nešto kažu,kada ne znam njihov jezik?" - zapita dijete.
- "Anđeo će ti govoriti najljepše i najslađe riječi koje ćeš moći čuti na svijetu i pažljivo i sa ljubavlju naučit ćete pričati."
- "Čuo sam da na Zemlji ima dosta loših ljudi, tko će me štiti?" - zabrinuto nastavi dijete.
Bog se nasmiješi i kaže:
- "Tvoj će te anđeo uvijek štiti, pa bilo to i po cijenu njegovog vlastitog života."
Dijete pogleda Boga i molećivim glasom kaže:
- "Ali ja sam veoma tužan što Te više neću moći vidjeti."
- "Tvoj će ti anđeo uvijek pričati o meni i naučit će te putevima koji vode do mene."
Tada u raju nastade tišina i glasovi sa Zemlje dopriješe do njega. Dijete shvati da treba ići pa postavi posljednje pitanje:
- "Gospodine, ako sad moram ići, molim Te, reci mi kako se zove moj anđeo"
Bog odgovori s velikim osmjehom:
- "Nije važno kako se zove, ti ćeš ga zvati MAMA”
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

eh sada jos da odem koji put da naucim disati i malom delozacija
uh kako sam sretna
Inače i prije trudnoće sam sam imala "slab" stomak, a sad pogotovo...Još smo pozvani na roštiljadu za večeru, ne znam ni sama kako ću podnijeti. Jedino da roštilj samo omirišem i da se vratim kući gladna
..Ja sam u prvoj trudnoci isla par puta u Skerlicevu i tamo imam otvoren karton...Sad nisam otisla niti jednom, a znam da mi treba uputnica za porod od njih...Prosli put mi je mm kad sam se porodila otisao i donio uputnicu... Zanima me hoce li mi dati uputnicu ako se ne pojavim kod njih do poroda, jer trudnocu vodim u vojnoj...Ima li neka slicno iskustvo???
. Ja sam samo izbjegavala crnu ribu, ostalo nisam.