Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
joj jesam ja gladna, tacno ce selma dobiti po guzici zbog njenih recepata sad mi tikvenjaca naumpala
semice mi cemo haman zajedno
Ljudi pa molim vas nemojte o tikvenici aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sad bi trknula po jedan zvrk a vec doruckovala paradajz i krasatvac ... Ja ne znam sta je ovo ja slatko nisam okusila 7 dana niti mi se trazi, al kad neko kaze tikva meni oci kao na bingu vrte kolute tikvenice
28.07.2011, 09:39
malena27 RR
15117
sva sam ti informisana joj jest mene neka prpa uhvatila kontam licice mi dijete na nekog slovenca, valja caci opravdati razlog sto se rodi plave kose a mi oboje garavi malo da se nasalimo
Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)
28.07.2011, 09:51
ciciban26
281
Heh sto se Semica brzinski prijavi za zeta
Joooooojjj nemojte o hrani...pa sta da radim vise.. Danima mi pred ocima one Selmine kiflice, Jelini ustipci i standardno TIKVENICA... MM na poslu pa mi se vala ne pravi samo za mene,treba mi drustvo za punjenje stome Vi sve kukate a jedina ja na +10kg ,vala da jedem puno i ne jedem,ali eto-ljepite se kilice moje
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
28.07.2011, 09:57
Semica
1411
Heheheh najbrza ruka
Pa ja sam na +12kg pa sta
28.07.2011, 10:04
ciciban26
281
Vidjet cemo sta sveki Palacinka kaze na to
E moja semice,i ja bih bila sretna da sa 33+6 budem na +12kg.. Ali sta cu im ja,neka se lijepe..Mene tjesi moja mama koja je u periodu u kojem sam ja sada bila na +23 i sve izgubila za 2 mj.
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
28.07.2011, 10:12
Semica
1411
palacinka ce da bude pojedena ukoliko ne bude dobar komentar hehehehehe
Ma nista se ti ne sikiraj za kile...kod mene je strina u dvije trudnoce dobila po 30kg ( u svakoj ) i skinula..jest joj malo duze trebalo ali dojila je rodice dugo pa je spalo
28.07.2011, 10:27
drznica
764
Dobro jutroooooo Novi radni dan Juce citav dan na svadbi...kuma se dobro drzala, cak mi je maticarka rekla gospođice hahahaha Joj al sam pospanaaaaaa. Idem vas citati da vidim sta ima novog ;) Mene i dalje svrbi glava nenormalno isla kod frizera, zena pregledala kaze nema nista, kakva seboreja, tjeme bijelo....imas kaze trudnicki svrab heheh
28.07.2011, 11:22
Sensia
1096
Anice jos nema da se javi nadam se da je dobro....
28.07.2011, 11:22
malena27 RR
15117
drznice mozda ti se javlja reakcija na trudnicke hormone...a ti mislis da je seboreja
mi zvanicno usli u 8.mj po uzv (a po velicini bebe 33+1) vidim da se palchinka javlja...ne moze ona sa ove teme nikako nadam se da ste Mahdi i ti dobro cd je super, hvala puno
ostele vidim da sve slavite nove sedmice pa cestitam! sad idem puniti paprike
28.07.2011, 11:30
sweet insanity
1652
Jel nam Selma jos 2 u 1?
28.07.2011, 11:32
star
321
jedu mi se slane kiflice ...ima li neko dobar recept?
28.07.2011, 11:33
malena27 RR
15117
star haman nas dr. svima govori da je vec beba i ti ces brzo aBd
ja se nadam da je selma ok, nije se javljala od jutros...
Palacinko, ja i ti kako smo krenule vracat se na ovu temu,da necemo jos jedno uskoro? (joj vec vidim kako me mm poprijeko gleda, a ni ne zna da pisem)
28.07.2011, 11:36
Bebica11
4324
Jutro zenice
Cestitke svima kojima se treba cestitati na novim sedmicama(ne mogu pohvatati, trudnicki glupitis )
jelo sretno danas
anice vjeruj da sam imala neki feeling da ce te ostaviti, jer i pored terapije da te tako boli, to treba pod nadzor, i nije bas ni toliko lose gore(pogotovo ako imas svoju dr, moja bila na odmoru ) a upoznas zenica i pokupis koji savjet....ja ih imam i danas par s kojima se cujem i dalje , al nadam se da ce ti to sanirati i da ces brzo kuci. Sreca pa nisu velike sparine inace je gore bas vruce. Javi nam se sto prije s hairli vijestima
vidim pola vas je pred porod, hajde hairli da vas ispratimo aBd, a 3.smjena aktivna bila do pola tri
meni je sinoc neki pritisak u stomaku bio, tupi....bas konstantan, malo me i zabrinulo, pa sam skontala da kad sam na ledjima imam veci dok sam na boku manji plus prati ga nadimanje, kontam da nije do crijeva...jel iko imao problema s crijevima il sam jedina ovdje???
28.07.2011, 11:37
star
321
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
star haman nas dr. svima govori da je vec beba i ti ces brzo aBd
optimista covjek jedva ceka da nas se rijesi...uh aBd jedva cekam da vidim to malo bice
28.07.2011, 11:38
Bebica11
4324
palachinken necu da budem bezobrazna al ti rece ripovati onaj cd o dojenju, pa eto kad nekad stignes(imas jos 4mj) ripuj ga da i mi skinemo
28.07.2011, 11:40
sweet insanity
1652
Jel to onaj dvd Mlijecna staza il tako nesto..?
28.07.2011, 11:47
star
321
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
to je taj...i odlican je...ja sam ga uspjela preuzeti od palachinken u pola 3 a ona se porodila par sati poslije
28.07.2011, 11:51
malena27 RR
15117
ti si haman star bila posljednja, osim njm da je vidis 2u1
anice vjeruj da sam imala neki feeling da ce te ostaviti, jer i pored terapije da te tako boli, to treba pod nadzor, i nije bas ni toliko lose gore(pogotovo ako imas svoju dr, moja bila na odmoru ) a upoznas zenica i pokupis koji savjet....ja ih imam i danas par s kojima se cujem i dalje , al nadam se da ce ti to sanirati i da ces brzo kuci. Sreca pa nisu velike sparine inace je gore bas vruce. Javi nam se sto prije s hairli vijestima
Pa zar je Anica ostala u bolnici nisam upratila da se javila, otisla je samo na pregled kod svoje dr?????
bebice jel te jos pupo boli? moguce da tio je do probave. mene je nekad znao stomo tupo zaboliti kad trebam da imam stolicu i odmah nakon toga prestane. Sad hB probava extra svako jutro ko sat pa nemam tih tupih bolova vise
Probaj malo suhih sljiva svaki dan pojesti....
28.07.2011, 11:53
star
321
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
ti si haman star bila posljednja, osim njm da je vidis 2u1
i vjeruj da je super izgledala..kao da se nista ne desava ma svaka joj cast
28.07.2011, 11:55
sweet insanity
1652
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Imam ga i ja pa ako neko hoce mogu poslat postom (kad stignem)
28.07.2011, 12:07
palachinken
5397
Bebice, izvini, stavim ga na upload, treba mu 9 sati pa probat cu preko noci. Meni je koristan baš - stoji mi u playeru i cim imam neku nedoumicu, pogledam poglavlje o tome. Joj zene, dojenje je tako divna stvar
star dobro si, ti i dr Gvozdenović od ljudi koji nisu familija ste me zadnji vidjeli, doduše, on je gledao negdje drugo Sjecam se da sam pozurila da stignem kuci prije slijedece kontrakcije, imala 8 minuta