animagical ja sam odmah rekla za kg-ok pretjerala sam pripazicu al nije samo to problem bio
tersala mi sto sam bila u bolnici, pitala ko me primio, rekoh dr Rovcanin(a on valjda poznat da prima novac a ja stvarno ne dajem mito vec covjeku bilo zao sto sam imala problema sa zacecem pa me ostavio), i onda ona ono ironicno "jel te ona mlada dr primila"(misli na njegovu kcer), rekoh-jeste al je zvala oca i on me ostavio pa me ono drsko "i sta su ti Boga ti davali?" i ja kazem a ona poludila na tu terapiju

, NIJE ME NI POGLEDALA na uzv a vec pocela tersati "apaurine ces odmah prestati,
dijete ce ti postati ovisno" itd (a ako se sjecate kad sam je zvala prije bolnice zbog bolova ona mi govorila da pocnem apaurine a i u bolnici mi kontrakcije nisu stale dok mi nisu apaurine ukljucili),onda kao "sta ce ti toliki dabroston itd" i ono "haj lezi Boga ti" i ja legnem, onda opet u pola frke pocela "ma nije ovo nista problem, problem je tvoje debljanje" ovo ono i opet ders o debljanju, haj ok, ja sutila...kad promijeni i pita "imas li ponekad bolove", rekoh "imam", i onda mi dade GINIPRAL i nije mi htjela reci al je napisala na nalazu da i dalje imam kontrakcije...ne znam sta toliko frku dize bezveze...znaci i pored apaurina i dabrostona ja sam imala kontrakcije, pa valjda ako je normalna vidi da nisam bezveze isla u bolnicu, joj Boze, a to kad sam je pitala za GAK jos gore se izvjestacila i najvise me povrijedilo kad mi je rekla-GRAD PUN GINEKOLOGA PA BIRAJ, JA NIKOG NE TJERAM DA IDE KOD MENE...ono bas je bilo nisko, trebala sam ustati, baciti joj 50KM i reci baj

al sam se sva izgubila...sokiralo me to ponasanje