cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

09.08.2011, 19:32

clock-img

Nina_Lana

pencil-img

403

opet prijenos uzivo user posted image user posted image user posted image , malena sretno i da sve prodje kako treba abd...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

clock-img

09.08.2011, 19:43

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Malena user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

09.08.2011, 19:46

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

Malena sretno..... rjetko se ukljucim u ovo doba i eto taman imam sta da vidim. Nadam se da ce sve sto prije biti gotovo!!! I na najbolji moguci nacin!!!!! 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

09.08.2011, 20:08

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

opet prijenos uzivo user posted image user posted image user posted image , malena sretno i da sve prodje kako treba abd...

user posted image user posted image user posted image eeej, gledala sam Lanu na slikama..pahulja nježna, mala, slatka user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

09.08.2011, 20:31

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

Samo da virnem ima li sta za Malenu, ovo je izmedju iftara i kahve user posted image

clock-img

09.08.2011, 20:32

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Prije jedno sat i po sam dobila vijest od jedne babice da je nasa malena tamo sa bas bas jakim kontrakcijama i zato su je ostavili, a ona, hrabrica, uopste ne osjeti bolove. Kaze da ce je poroditi veceras (mozda su vec, ko zna) ili naaajkasnije sutra ujutru. Ona je u smjeni sutra ujutro, pa ce javiti ako sta bude

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

09.08.2011, 20:36

clock-img

Nina_Lana

pencil-img

403

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

opet prijenos uzivo user posted image user posted image user posted image , malena sretno i da sve prodje kako treba abd...

user posted image user posted image user posted image eeej, gledala sam Lanu na slikama..pahulja nježna, mala, slatka user posted image user posted image user posted image

hvala ti bas,,
da i vase bebice abd budu lijepe, njezne, slatke i pametne bas kao i moja Lana user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

clock-img

09.08.2011, 20:36

clock-img

Ina86

pencil-img

147

Malena drzimo fige da ako Bog da ubrzo ugledas svoje bebce,, da sve prodje u najboljem redu... Sta nam je s Jelenom, nisam upratila da se javljala danas... 

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

clock-img

09.08.2011, 20:53

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: palachinken

Prije jedno sat i po sam dobila vijest od jedne babice da je nasa malena tamo sa bas bas jakim kontrakcijama i zato su je ostavili, a ona, hrabrica, uopste ne osjeti bolove. Kaze da ce je poroditi veceras (mozda su vec, ko zna) ili naaajkasnije sutra ujutru. Ona je u smjeni sutra ujutro, pa ce javiti ako sta bude

masalah, znala sam ja da je ona hrabrauser posted image da joj bude sa srecom i da lahko prodje, i ona i bebauser posted image

clock-img

09.08.2011, 21:02

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

palachinken na koji broj si tu babicu dobila...da ih nazovem i kažem da je porađaju namah...
ja večeras ja sutra ujutro za bebu je svejedeno koji vrag nju drže u neizvjesnosti....user posted image

daj zovite i kažite ....malenu porađajte namah...user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.08.2011, 21:03

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

upravo je vode u salu, rekla mi babica za pola sata da nazovem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

clock-img

09.08.2011, 21:04

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ma i ja to kažem, samo kod nas ima termin "carski poslije iftara" user posted image Ali hajd, bolje nego da je gladni operisu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

09.08.2011, 21:04

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

upravo je vode u salu, rekla mi babica za pola sata da nazovem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ooooooooooj ludilo!

clock-img

09.08.2011, 21:06

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image user posted image
malena malena eto hašimčića ubrzooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Alllahu smao na hair i dorbo da ga ubrzo zagrli i poljubiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.08.2011, 21:07

clock-img

nadam se73

pencil-img

485

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

clock-img

clock-img

animagical

pencil-img

5604

aaaa ja sokiranauser posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast malenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad ce to ona zacasuser posted image enci, stani u red ja vec stojimuser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Malena sretnooooo... Bas mi je drago, samo da prodje sve dobro i da sto prije drzi svoju bebicu u rukama user posted image

clock-img

09.08.2011, 21:08

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Malena uz tebe smo.jos malo i tvoj dugoocekivani sin ce biti u tvom narucju.sva sam se najezilauser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

09.08.2011, 21:09

clock-img

Anoniman

Animagical ti stani u red... user posted image
Prvo Skvo, ja, Ina, Zumbulcica, Enci pa onda ti user posted image

clock-img

09.08.2011, 21:10

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Uh ja se opet porađam a da nisam ni svjesna

clock-img

09.08.2011, 21:10

clock-img

Anoniman

Sta nam je s Jelenom, nisam upratila da se javljala danas...

Tu sam ja draga ali nesto nisam orna za kucanje, a trudim se da sa ovom svojom smizlom sto vise vremena provedem... kad pomislim da prekosutra idem u bolnicu i da je necu vidjeti 5-6 dana ja bih iz sve glasa user posted image .

clock-img

09.08.2011, 21:13

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sta nam je s Jelenom, nisam upratila da se javljala danas...

Tu sam ja draga ali nesto nisam orna za kucanje, a trudim se da sa ovom svojom smizlom sto vise vremena provedem... kad pomislim da prekosutra idem u bolnicu i da je necu vidjeti 5-6 dana ja bih iz sve glasa user posted image .

nemoj jelouser posted image user posted image

da te ispratimo sretni i još dretniju dočekamo sa sinom u rukama...

Pusti...biće A dobro...biće i dretnija i veselija kad vas bude višeuser posted image user posted image

nemoj sebi presiju stavrti...ja znam...sve sam to prošla...kad se sjetim kako sma ja 9.februara 2009 plakala i 10 i 11 a 12 .februara svoje sma pile drugo rodila i onda sa se na sebe ljutila što sam s ebezveze sikirala.

Da je meni tada 9.ferbuara imao ko reći ovako ja tebi svježe iskustvo ja bih odmah prestala tugovati...

vdijet ćeš 12.avgusta već oko 14 časova bićeš super full odlučna mamauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.08.2011, 21:14

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

sad zvala nasu forumasicu koja je babica gore, kaze da ceka informacije samo su dvije gore jer je sezona godisnjih....tako da nisam zvala ja bolnicu, muz od malene je u bolnici i ceka....cim dobijem info javljam

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

09.08.2011, 21:15

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

09.08.2011, 21:15

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Sretno Malena!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Zadnji članci

article-img