cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

14.08.2011, 01:22

clock-img

enči80

pencil-img

123

Meni se d**e rascvjetalo od silnih odlazaka na wcuser posted image user posted image user posted image

Laku noć i od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

clock-img

14.08.2011, 01:23

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

IZVORNA PORUKA: animagical

zumbuleuser posted image user posted image user posted image user posted image e pa stvarno...a ako ti ej ah na ovo cjelodnevno cucanje u wc, prepustam ti, evo ti,ja vise ne mogu da sjednem na guzu kako boli... odoh spavati, vise me iscrpilo vazdan... laku vam nocuser posted image i hajte poradjajte se, nije onaj spisak onako stavljen..red je reduser posted image

Laku noc i fine snove ,odoh i ja.
Bolje i da cucis na wc solji a da imas za sta,nego vako ko ja ni za stauser posted image

clock-img

14.08.2011, 10:21

clock-img

Silver

pencil-img

1008

Auuuuuu brukeeee...

jutarnja kafa u pola 11...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gdje su vam svekrve da vas vide u koja doba ustajete user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

14.08.2011, 10:39

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: Silver

Auuuuuu brukeeee...

jutarnja kafa u pola 11...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gdje su vam svekrve da vas vide u koja doba ustajete user posted image

meni cajuser posted image

moja me neki dan budila u pola 12, i ja joj to i kazemuser posted image pa ona pomjera granicu da ne zove tako "rano"user posted image

clock-img

14.08.2011, 10:42

clock-img

pahuljica_25

pencil-img

232

Uhhh da li je moguće nema nikoga na forumuuser posted image user posted image
Ja sam se probudila umorna,sinoć sam se posvađala sa mm (a inače se skoro nikada ne svađamo) i to me potreslo tako da sam veći dio večeri plakala,kasnije smo oboje uvidjeli kako je to bila glupost i sitnica i naravno izgladili smo situaciju a ja kao i sve trudnice jedva sam se smirila i prestala plakatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
E poslije sam postala svjesna koliko to možda štetno utiče na mog user posted image i onda mi je bilo još gore.Drage moje recite mi da li se i vama dešavaju ovakve situacije,mislim da li plačete i da li sam ja mogla sinoć naškoditi svom bebiju????

clock-img

14.08.2011, 10:55

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Pahuljice ja nemam nekontrolisane ispade placa,jedino sam osjetljivija pa lakse mogu zaplakati ali ako nemam "okidaca" ni ne placemuser posted image . Plakala sam dosta kad sam bila lose i imala kontrakcije pa kad su me doktori prolazili, u bolnici. A zadnji put sam zaplakala kad sam muzu skrsila laptop koji mu je bio poklon i onda mi krivo bilo al sreca on to zna praviti i napravio jeuser posted image al je on mene smirivao da ne placem radi bebe....al kad krene plac onda se tesko zaustavljam dok se ne isplacemuser posted image

clock-img

14.08.2011, 10:56

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Animagical pa ti jos online? Ja tamam kontam neko ce javiti vijest da si se porodilauser posted image

clock-img

14.08.2011, 10:57

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

I btw nama po terminu pune 23 sedmice HVALA BOGUuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2011, 10:58

clock-img

animagical

pencil-img

5604

dobro jutro zeneuser posted image ja sam budna od 5user posted image
pahuljo draga, hormoni...jesi trudna ili nisi...a nisi bebi naskodila, ne brini bez vezeuser posted image sve smo mi u nekom momentu takve....

clock-img

14.08.2011, 10:59

clock-img

animagical

pencil-img

5604

znate ono Djekna jos nije umrla, a kad ce ne znamo..eh pa Djekna jos nije rodilauser posted image user posted image user posted image za sve koji su nekad pratili domace serije

clock-img

14.08.2011, 11:09

clock-img

pahuljica_25

pencil-img

232

Hvala vam drage moje,ma ovaj forum zlata vrijediuser posted image
Amimagical uskoro ćeš ti s Božijom pomoći držati svog bebija u naručju,samo njemu je izgleda lijepo u maminom pupi pa mu se ne žuriuser posted image

clock-img

14.08.2011, 11:12

clock-img

animagical

pencil-img

5604

e ako je njemu lijepo kod mene u pupi, onda i nije neka zahtjevna bebauser posted image   mogu misliti jesi se nasekirala oko placa, hehe sve smo iste...
sta je ovo nema zumbulcice? da nije ona rodila sinoc od smijeha?user posted image ako se ne javi, ima da joj otvorim temu za cestitanjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2011, 11:14

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Zene ja kako sam pocela hodati, hodala juce 1h preko dana,isla do dzamije i u kupovinu s mm,spremila iftar muzu i sinoc odem na teraviju i evo upala me spucala i bas me bole misici na nogama, ne daj Boze da sam jos koji mjesec lezala...ovo je strasnouser posted image

clock-img

14.08.2011, 11:18

clock-img

animagical

pencil-img

5604

hehe treba kondicije malo za poroda...neka, neka

clock-img

14.08.2011, 11:22

clock-img

pahuljica_25

pencil-img

232

Ehhh mi žene pune smo nekakvih emocija,baš smo nježniji i osjetljiviji spoluser posted image A Bebice dobro ti uspiješ i do džamije,meni je strašno žao što nemogu na teraviju,jer i kući klanjam sjedeći nemogu se saviti od stomaka,a baš bih voljela osjetiti pravu čar Ramazanske  noći i tervijeuser posted image  

clock-img

14.08.2011, 11:24

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Ehhh mi žene pune smo nekakvih emocija,baš smo nježniji i osjetljiviji spoluser posted image A Bebice dobro ti uspiješ i do džamije,meni je strašno žao što nemogu na teraviju,jer i kući klanjam sjedeći nemogu se saviti od stomaka,a baš bih voljela osjetiti pravu čar Ramazanske  noći i tervijeuser posted image  

Pa i ja klanjam sjedeci, i to 8 rekata jer kuci teze ide kad si sam, a i samo jaciju da klanjas u dzematu imas nagradu kao da si pola noci klanjala. Tako da ja odem bar radi jacije i nagrade. Sacekam da nane se posafaju i onda ostane jedno 10-tak stolicica viska i ja sebi uzmem jednu i tako sjedeci klanjamuser posted image

clock-img

14.08.2011, 11:25

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ja ne mogu nikako da klanjamuser posted image pogotovo sjedeci...nema zive sile sageti me bilo  kakouser posted image i ovako mi stomak sjedi u krilu i to kad sam naslonjena....ako se malo nagnem naprijed, kao da uzmem nesto sa stola, noge su max rasirene a stomo izmedju....uh...odoh dorucak praviti sebi

bebice cestotam sedmiceuser posted image fino ih skupljas

clock-img

14.08.2011, 11:48

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

znate ono Djekna jos nije umrla, a kad ce ne znamo..eh pa Djekna jos nije rodila za sve koji su nekad pratili domace serije

user posted image user posted image user posted image user posted image Misureeeeee bas tu seriju trazila po netu nigdje je nema user posted image
Ja nikako nisam dobro kasljem,kisem,slinim ,krsta me bole,bubrezi neznam ni sama bil otisla doktoru porodicnom da mi da sta pijem jos mi i Asja prehladjena i ujeo je komarac ispod ok pa joj sve oteklo user posted image user posted image Ja sam Katastroffaaaaaaaauser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

clock-img

14.08.2011, 11:56

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Haj...kako ste mi.....

Ja evo solo...pa kontam trebala bi se pupnuti, ukljuciti koju masinu....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

14.08.2011, 12:00

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Sanela,
med, paracetamol ,aquamaris, islamoos....cajevi..probaj i sa tim....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

14.08.2011, 12:12

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

Pozdrav zeneuser posted image ,evo da javim da se nisam porodilauser posted image .odoh na jezero da vidim sta ce biti.
javim vam se ako se ne porodim a ako se ne javim...otvarajte temuuser posted image

clock-img

14.08.2011, 12:33

clock-img

sanelaceca

pencil-img

78

caoooouser posted image ,moze li mi neko objasniti kakve su te lazne kontrakcije,gdje boli ....?da se polako pripremam trebat ce mi.user posted image hvala

clock-img

14.08.2011, 13:18

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

animagical ja sam jedno vrijeme i lezeci klanjala a u bolnici i spajala namaze, ima tu olaksica dosta tako da uvijek insan moze

hvala na cestitkamauser posted image kao sto sensia kaze svaki dan je dobitak aBduser posted image

sanelaceca lazne kontrakcije su ti grcevi slicni menstrualnim,malo jaci koji se javljaju u predjelu stomaka,ali ne traju dugo,nisu pravilni, i ako namjestanjem popustaju, ili tusiranjem(tako sam ja jednom clanak procitala o tome) dok su prave kontrakcije one koje krecu od krsta i sire se prema stomaku, i koje se ne mogu otkloniti namjestanjem ili tusiranjem i sl.

mene samo zanima kad mogu poceti ove lazne??? da se ne prepadnemuser posted image

clock-img

14.08.2011, 13:21

clock-img

Silver

pencil-img

1008

Zenice moje...da se pohvalim...ja sinoc dobro prodjoh sa gostima...jesu bili do pola 1 ali je bilo fino!

A narocito da se pohvalim...danas smo usli u 20-tu sedmicu user posted image user posted image user posted image  moj mali lavic se vrti..stomo se primjeti...stavicu slike kasnije...

Animagical...rekoh li ja tebi jucer da se ti hairli ides poradjati user posted image  i ti i Skvo..cemu je vakat tome je i vrijeme user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

14.08.2011, 13:26

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: Silver

Zenice moje...da se pohvalim...ja sinoc dobro prodjoh sa gostima...jesu bili do pola 1 ali je bilo fino!

A narocito da se pohvalim...danas smo usli u 20-tu sedmicu user posted image user posted image user posted image  moj mali lavic se vrti..stomo se primjeti...stavicu slike kasnije...

Animagical...rekoh li ja tebi jucer da se ti hairli ides poradjati user posted image  i ti i Skvo..cemu je vakat tome je i vrijeme user posted image

jest nek se porode vise da se mi rasirimo na temi o simptomima iz 2.tromjesjecjauser posted image user posted image user posted image

ovako ko na iglama, mislim na njih i kad mi je ugasen laptop i cim otvorim oci JESU LI SE PORODILEuser posted image , isto kao da se ja poradjam, covjek se srodi na ovoj RRuser posted image

super za maleckog,imam i ja sad stomacic, kanim se vec neko vrijeme da postavim slikuuser posted image

jos malo pa si upolovila aBduser posted image

Zadnji članci

article-img