writing-img

RE: najljepsa torta za prvi rodjendan

clock-img

29.03.2010, 14:07

clock-img

Hannah

pencil-img

277

''dje kup''te boje za kolače (fondant) a da n''su one rune u prahu od koj''h ostanu tačk''ce '' n''kad ne dob''jem pravu boju?

clock-img

29.03.2010, 15:34

clock-img

Anoniman

malena, torta je ekstra i ja sam negdje vidjela slike mede...presladak je...i jos jednom sretan mu 1. rodjendanuser posted image user posted image user posted image ...ne znam jesam li cestitala....totalno sam confused

clock-img

29.03.2010, 15:43

clock-img

Hannah

pencil-img

277

izoblicena mi slova u poruci iznad user posted image
Htjela sam pitati gdje kupuje boje za kolace, a da nisu one obicne u prahu koje mi nisu nesto...

clock-img

29.03.2010, 22:54

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Ovo je naš"Takon Tom",za rodjendan mom dječakuuser posted image user posted image

clock-img

29.03.2010, 22:55

clock-img

Anoniman

rokoko, pravi si majstor, pardon majstoricauser posted image , stvarno izgleda savrsenouser posted image

clock-img

29.03.2010, 22:56

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: rokoko

Ovo je naš"Takon Tom",za rodjendan mom dječakuuser posted image user posted image

e draga rokoko svaka ti čast....ja bih tako voljela porbati ovo da npravim...al mi prvo treba dan da pokupujem sve džidže od boja do sastojaka za fondata...ovo je savršeno...ih ja bih svome malenom dječaku (od zaove sinu) tomicu ovako da napravim al ....nisam ja rokoko

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

29.03.2010, 23:19

clock-img

rokoko

pencil-img

336

sahara,Hanady,hvala!Treba probati napraviti,moje prve torte su bile daleko od ovih sada,a nije to bilo tako davno.
Žao mi je što nisam fotografisala Toma u raspadu i nakon borbe kome će koke,kome volan,kome točkovi....

clock-img

30.03.2010, 12:22

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

IZVORNA PORUKA: Hannah

Htjela sam pitati gdje kupuje boje za kolace, a da nisu one obicne u prahu koje mi nisu nesto...

Pokusaj u firmi Konding, oni prodaju sve za slasticarne, ulica je Safet-beg Basagica 73 kod Heco hotela u gradu. Ima i tel pa prvo nazovi  033 271 471, ja sam tamo nasla bjelance u prahu a nigdje ga nije bilo. 

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

30.03.2010, 12:32

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Torte su superuser posted image user posted image ...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

30.03.2010, 14:18

clock-img

Hannah

pencil-img

277

IZVORNA PORUKA: Dinkica

IZVORNA PORUKA: Hannah

Pokusaj u firmi Konding, oni prodaju sve za slasticarne, ulica je Safet-beg Basagica 73 kod Heco hotela u gradu. Ima i tel pa prvo nazovi  033 271 471, ja sam tamo nasla bjelance u prahu a nigdje ga nije bilo. 

Hvala user posted image

clock-img

30.03.2010, 20:41

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Jako lijepe torte user posted image user posted image !
Rokoko koje ti boje koristiš za fondant, ja sam našla tekuće u tubicama, ali su tu samo 4 boje. 

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

30.03.2010, 20:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: rokoko

stvarno... ekstrauser posted image

clock-img

30.03.2010, 20:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ivana st

Rokoko koje ti boje koristiš za fondant, ja sam našla tekuće u tubicama, ali su tu samo 4 boje. 

pa ako su osnovne boje onda imas sve...mjesaj

clock-img

30.03.2010, 20:52

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

http://www.konding.hr/ evo nadjoh stranicu to je ta firma rasprostranjena

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

30.03.2010, 21:07

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

IZVORNA PORUKA: dadada

Znam, ali trebala mi je crna i smeđa a do njih ne mogu doć miješanjem boja.Vidjela sam da se koristi i srebrena i zlatna, ali ih nisam našla.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

30.03.2010, 21:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Znam, ali trebala mi je crna i smeđa a do njih ne mogu doć miješanjem boja.Vidjela sam da se koristi i srebrena i zlatna, ali ih nisam našla.

mjesajuci plavu, zutu i crvenu u jednakom omjeru trebala bi dobiti smedju...a smedju mozes dobiti i s cokoladom

clock-img

31.03.2010, 22:23

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Ivana st,dadada,acudesa hvala vam.Boje u prahu,ima ih u malim pakovanjima u prodavnicama,proizvodjac Eterika.Mada imaju samo osnovne boje,imaju i smedju,ali sam je ja samo jednom ovdje uspjela pronaci.Osim tih uglavnom koristim boje firme Barvallo iz NS,u prahu i gelu,oni imaju sirok izbor nijansi.A crnu(ova kod Toma),to je njihov fondan u boji jer se ona tesko moze dobiti i kad se doda puno boje fondan izgubi elasticnost.

clock-img

31.03.2010, 22:28

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Rokoko, ja pozurila da otvorim temu, rekoh tvoje ruke nesto novo stvorile.
Hoce li biti sta za praznik?
Ili vec nesto imas?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

31.03.2010, 22:29

clock-img

noaa

pencil-img

1662

IZVORNA PORUKA: tajra

Ili vec nesto imas?

i ja, i ja istouser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

31.03.2010, 22:33

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: noaa

Ili vec nesto imas?

i ja, i ja istouser posted image user posted image user posted image user posted image

možete li zamisliti te ljepote kad nam uslika...jedva čekam ponedeljak da nam postavi slike...garant će na torti napravit od fondanta jaja i korpu i zeku...user posted image user posted image user posted image user posted image jedva čekam

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

31.03.2010, 22:40

clock-img

rokoko

pencil-img

336

IZVORNA PORUKA: noaa

Ili vec nesto imas?

Divne ste! Ali i pored toga sto ste divne za praznik nema torte!user posted image user posted image user posted image
Malo ću se baviti slanim djakonijama.
Naredni vikend je Unino krstenje,slavimo Mašin i Aleksin rodjendan tako da se mama priprema  za 10.april.

clock-img

31.03.2010, 22:40

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Molim vas, ponedjeljak je nash, akobogda.
Ja naručila Elminu majstoriju.
user posted image user posted image user posted image
Ne mogu izdati šta ce biti da one sto u utorak slave ne prepisuju
user posted image user posted image user posted image

Rokoko, sto ti mi dasmo zadacu.
Sta ces kad si nas navikla.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

01.04.2010, 21:35

clock-img

shejla

pencil-img

1136

evo i nase....od Mame1 (bila je extra) user posted image user posted image user posted image

user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

01.04.2010, 21:36

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: shejla

evo i nase....od Mame1 (bila je extra) user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2010, 21:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
divno i ti si sasvim pametno uradila...slikala presjek torte...sve koje zanima ukus..ovaj pogled na ovo sve im govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img