writing-img

RE: najljepsa torta za prvi rodjendan

clock-img

21.06.2010, 09:13

clock-img

mala86

pencil-img

2755

joj zene svaka cast,ja nemam bas nimalo smisla,ja sam vec isplanirala da cu L.za rodjendan narucit

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

21.06.2010, 22:19

clock-img

dafri

pencil-img

1097

milenium hvalauser posted image ,
Mya i Una se oduševila ,prepoznala je Bumbu,sad će i vaš rođendanko jedva čekamo slike
mala sad me postidiuser posted image i moja je naručena user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

21.06.2010, 22:25

clock-img

Anoniman

Jao, kako sladak Bumba, superuser posted image

clock-img

27.06.2010, 22:42

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Ja zaboravila na ovu temu i slikicu već postavila na temu fondanta, ali nema veze da se pohvalim još jednom user posted image

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

27.06.2010, 22:45

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

Mya torta je prlijepa,mogu da zamislim kako je ukusna bila...njam,njam

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

27.06.2010, 22:53

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

mya  - user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

28.06.2010, 21:43

clock-img

dafri

pencil-img

1097

Mya torta izgleda predobro,a tek ukus ...mogu mislitiuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

28.06.2010, 22:50

clock-img

rokoko

pencil-img

336

Mya,torta je preslatka,divne kombinacija boja.user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 22:57

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Hvalaaaaaaaa user posted image user posted image

I jedino sam shvatila da ne znam vezati mašnu...nikako nisam mogla to namjestiti da izgleda kao na slikama koje sam gledala...ali dobro je, nećemo baš sad cjepidlačiti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

28.06.2010, 23:06

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Mya jesi li ti pravila tortu?Stvarno je predivna. user posted image
Hocu i ja jedni takvu....user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

28.06.2010, 23:11

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Da, da, mojih ruku djelo user posted image Stvarno sam dala sve od sebe da torta bude na nivou s obzirom da sam se tek počela 'igrati' s ovim fondantom  user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

29.06.2010, 00:53

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ja zaboravila na ovu temu i slikicu već postavila na temu fondanta, ali nema veze da se pohvalim još jednom user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2010, 09:56

clock-img

Aldyy

pencil-img

119

Drage mame...i mi se mučimo ...

maminom Pačiću će sada 05.08. prvi rođendan......nakon svih komentara koje sam vidjela poptuno sam zbunjena imam listu od 5 slastičarni i Ellmu koja mi nekako izgleda najprivlačnije da napravi tortu za mog malenog:)

Moram je kontaktirati i konsultovati se:))))

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

clock-img

01.08.2010, 10:00

clock-img

Aldyy

pencil-img

119

Kako možemo stupiti u kontakt te se dogovoriti oko torte......:)))

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

clock-img

01.08.2010, 10:05

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja cu sama pravit tortu za rodjendan,sutra pocinjem aBd,fondant sam vec pripremila.Za kumstvo sam narucila tortu i nisam bas bila zadovoljna,bila je lijepa ali okus 0 bodova. Ovaj put ce vjerovatno biti obrnuta situacija. user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

01.08.2010, 10:06

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: Aldyy

Kako možemo stupiti u kontakt te se dogovoriti oko torte......:)))

Imas Elmu na fb,vjerovatno joj mozes poruku poslat. Cinimi se da se stranica ili grupa zove Elmini.

clock-img

01.08.2010, 10:42

clock-img

Anoniman

Mya, torta je predivna, kako dobre boje, vjezbaj da te angazujemn za drugi rodjendan, ozbiljnouser posted image

clock-img

01.08.2010, 14:28

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: sahara

Mya, torta je predivna, kako dobre boje, vjezbaj da te angazujemn za drugi rodjendan, ozbiljnouser posted image

Hvalaaaaaaaaa user posted image user posted image

Hannice, je li govoriš o ovoj torti sa slike? Šteta što i okusom nije bila tako dobra kao što izgleda. Baš su mi fora ova slova...

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

01.08.2010, 16:42

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Da,Mya to je ta torta.To sto na slikama lijepo izgleda mi je jedina utjeha.user posted image

clock-img

01.08.2010, 22:06

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image

evo i nase torteuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

01.08.2010, 22:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image

slatkis s mikijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel mama pravila

clock-img

01.08.2010, 22:43

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

01.08.2010, 22:51

clock-img

reallove

pencil-img

5807

nije mama pravila, narucena je .

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

02.08.2010, 16:29

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Evo mama napravila tortu za sutrasnji rodjendan moje Djeteline sa 4 lista.
Ne svidja nam se ali sta je tu je,mama se potrudila ali nista nije islo po planu.user posted image
Mama je malo plakala,u nekim trenutcim ja htjela da je baci kroz prozor ali prezivjela je nekako.
Nadam se da ce bar biti ukusna ako nista drugo.user posted image
user posted image

clock-img

02.08.2010, 16:51

clock-img

mamica87

pencil-img

518

IZVORNA PORUKA: Hannica

Evo mama napravila tortu za sutrasnji rodjendan moje Djeteline sa 4 lista.
Ne svidja nam se ali sta je tu je,mama se potrudila ali nista nije islo po planu.user posted image
Mama je malo plakala,u nekim trenutcim ja htjela da je baci kroz prozor ali prezivjela je nekako.
Nadam se da ce bar biti ukusna ako nista drugo.user posted image
user posted image

jesi luda hannice torta je user posted image svaka cast user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

Zadnji članci

article-img