kod nas je ovisnos samo cuca....ali vise njih inace mu ih needam da ih vuca vec samo na SPAVANJE...ili ponekad kad je negdje nervozuan ili ih nađe sam..uglavnom jedna ide u usta i nju gnjavi, zvace..vrti...dok je ne prorgize..a druga je u ruci vrti je i gnjavi...nekad bi u objue ruke da ih muci kad je nervozan....oinace imamo 2-vrticke cuce i 4-5 kucnih koje stoje na ormaricu uz krevetac i vec je naucio da su samo za spavanje..ali nekad mi se iskrade i pokupi ih...uh te srece onda....po nocu ubacim te kucne cuce u krevetac i on sam trazi i napipa koju i nastavi.....od tad mi bolje spava... a vrticke su u kutijama u vrtickoj torbi
12.02.2011, 14:00
iv@ncica
2115
a sjecam se svoje rodice koja je kao malena vucala mamin grudnjak , on joj je bio dekica i cupkala onu kopcicu na tregeru..kad je jednom ga izvukla vani onako ogromnog i smazanog i mamu osrtamotila..jer je stvarno grozno izgledalo to ocerupano grudno cudoviste ogromno..mama joj ga je bacila i onda je bila borba sa svakom zenom koja uđe ona bi cupkala grudnjak
12.02.2011, 14:15
Anoniman
anel je vezan za dekicu jednu mekan neda je nikom gdje god da idem nosi je sa sobom i vice anji (anelov) edo /medo dekicu zove medo.... Nedo Bog da je tko drugi uzme iz ruku,cika vriska,dernjava , uzas a tek bacanje po podu. Najgore kad je treba prat on je trazi vice dajjj edu /daj medu/ kazem sad ce medo otisao se pupat kad on stane plakat odma je na radijator da se susi...jednom je polu mokru skinuo sa radijatora i noso po kuci,vuko Pokusavam na sve nacine da ga odviknem od nje al neide
12.02.2011, 14:17
Anoniman
kod nas je ovisnos samo cuca.
pricajmi o tome anel jednu u usta jedna na prstu omotana ...cim duda spadne iz usta isti tren trazi ju vice duda duda... Kazu mi odvikni ga zbog zubi kako????Nema sanse , kad on po dvije nosa i plus dekica
12.02.2011, 14:24
Medić*
29
Kod nas je jedio prisutna ofisnost o flasici, sve pije iz case ali mlijeko samo iz flasice, tako kada idemo nekome u kucnu posjetu nosimo flasicu mlijeka obavezno, flasica s mlijekom bitno da je tu, u njegovom rancu a ne mora je piti
12.02.2011, 22:09
sara.at
2183
Mi imamo jednu kravu Sa dugim nogama i dugim rukama Sa salom oko vrata i carapama na nogama. Bez krave nema spavanja bilo podne bilo navecer, on nju zagrli i prsticim dira rogove i usi i zaspe tako. Ujutro je izmlati da mislim da joj dusu izcupa Al dok Ga uzmem iz krevetica saginje se da i nju ponese. Nema sanse da kupim takvu istu jer je nema,svekar donio iz francuske jedna jedina...u masinu je ubacim i u susilicu i Al vec sad se primjeti da joj sjede Boje,nasta ce to liciti za par mjeseci necu Ni da mislim
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
13.02.2011, 11:40
reallove
5807
mi imamo plavi jorgan..dobio od dede i nane iz Bosne..zove se bibi(habibi)...navece kad zaspe mora biti kod njega i ujutro kad se probudi,nosi ga sa sobom..ljubi ga,grli,pjeva mu uspavanku pava-pava