cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: prvi znaci trudnoce

clock-img

05.04.2009, 15:17

clock-img

magde

pencil-img

136

znas sta ruza i ja sam odustala testove.znaci nemoj cesto to da radis radi posle nekoliko meseci i videces da ces se iznenaditi.ne znam ko ti se simptomi zasto sam nova tu ali ne brini.

clock-img

05.04.2009, 15:22

clock-img

ruza84

pencil-img

20

joj cure moje hvala vam puno,tako mi je drago što sam našla ovaj forum.A ruža će sigurno doktoru pa da vidimo o ćemu je riječ,a vama od user posted image  želim jedno malouser posted image

sa vama ću biti i dalje....ljubim vas.....

clock-img

05.04.2009, 15:25

clock-img

magde

pencil-img

136

znas sta ruzo ja sam zavrsila akusericu a i imam puno toga knjige i sve zivo tako da pitaj ako nesto budes htela.znaj da ne znam bas tvoj problem izpocetka kako je sve islo zasto sam nova ali sad sam tuuser posted image

clock-img

05.04.2009, 15:27

clock-img

ruza84

pencil-img

20

magde tebi sam zaboravila napisati da ti želim dobrodošlicu user posted image

pozzzzzzz

clock-img

05.04.2009, 15:31

clock-img

magde

pencil-img

136

hvala tebe iz srca samo jos neznamkako bas ovo ide zelim da pitam za kozmetiku kako sto ali snacicu se.

clock-img

06.04.2009, 13:12

clock-img

slađana

pencil-img

6

evo da vam javim što je danas bilo.. bila sam kod dr i rekla da ona ništa ne vidi tj da vjerojatno nisam trudna ali mi dala uputnicu da ipak izvadim betu. kad mi sestra radila test bio je negativan, a nakon nekih pola sata pojavila se druga crtica!!!! što vi mislite ? da li je moguće da bi se crtica pojavila bezveze? inače, ako jesam trudna, ovo bi bio tek 5.tj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2009, 20:38

clock-img

ruza84

pencil-img

20

jao slađana kad sam počela čitati tako sam se obradovalauser posted image pa jesi išla poslije nalaza doktorici,je li te naručila...joj piši mi sve....ja ću ovih dana da idem jer mene i dalje pucaju simptomi a menga ne dolaziuser posted image šaljem ti veliku pusu

clock-img

06.04.2009, 20:58

clock-img

AnamariA

pencil-img

29

sladjo mi se nadamo da ipak jesu user posted image i da si user posted image jeeeeeee, supeeeeer user posted image ruzo ostaje na meni i tebi jos al ja mislim da smo user posted image al eto strpi se dok odes kod gin... ja sam vam veceras dosla ispred apoteke i rekoh aj da udjem i kupim test pa se obrnuh i rekoh e neces ga vala user posted image   a i ja imam i dalje simptome

clock-img

07.04.2009, 10:52

clock-img

lila25

pencil-img

638

Cao evo i mene konacno sa vama,jutros sam uradila test i za sekundu su se pojavile dvije crticeuser posted image ,kasni mi mens vec 15 dana,vec sam mislila nista od bebice jer sam radila testove prosle sedmice i bili su neg...evo sad ne znam sta da radim od sebe..nemogu jos uvijek da vjeruje da je to to...user posted image

clock-img

07.04.2009, 10:58

clock-img

ajnur

pencil-img

773

cestitam lila25user posted image user posted image user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

clock-img

07.04.2009, 11:03

clock-img

ajnur

pencil-img

773

sladjana mislim da jesi trudne user posted image user posted image user posted image ne pokazuju se tek takouser posted image user posted image user posted image user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A10.08.2012 mamina cura

clock-img

07.04.2009, 11:07

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

čestitam lila25 i želim ti ugodnihuser posted image  i zdravu user posted image

clock-img

07.04.2009, 11:17

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

lila25 cestitke od mene

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

07.04.2009, 15:41

clock-img

AnamariA

pencil-img

29

lila neka je sa srecom i da tih  user posted image mjeseci proteknu u najboljem redu user posted image  

clock-img

07.04.2009, 18:53

clock-img

ajnur

pencil-img

773

danas od 3 sata sam piskila 20 puta. jel to moze znaciti?user posted image inace user posted image ne ocekujem danas ili sutra?

A10.08.2012 mamina cura

clock-img

10.04.2009, 10:01

clock-img

AnamariA

pencil-img

29

ima li kakvih promjena ovdje ? user posted image poz naravno... ajnur tek sam sad vidjela tvoj post... kakvo je stanje danas kod tebe ? ljubim vas sve...

clock-img

11.04.2009, 07:44

clock-img

AnamariA

pencil-img

29

ja sam jutros radila test jer vise nismo mogli da izdrzimo i test je bio neg user posted image ne znate koliko sam se user posted image nad onim sugavim testom !!! u utorak sam kod gin pa cemo vidjeti u cemu je stvar i odakle svi ti bolovi i simptomi... jos jedan poraz drage moje a bila sam sigurna...

clock-img

11.04.2009, 19:48

clock-img

ruza84

pencil-img

20

veliki pozzz svima,evo da se i ja javim malo duže vrijeme nije me bilo
AnamariA,nemoj da budeš tužna i razočarana,ja sam danas bila kod doktora samo na ultrazvuku on kaže da ništa ne vidi,da mu je mutno,pa misli da bi trebala uraditi ginekološki pregled kod svog liječnika,a kako sam na putu to mogu tek za nekih 10ak dana po njegovoj računici mogla bi biti  trudna nekih 6tjedana,a možda i nisam uopće,joj taka mi je zbrka.user posted image
Zanima me da li ima netko kome se slično dogodilo da li je moguče da se na ultrazvuku ne vidi plod od 6tjedana........puusssaa svima

clock-img

11.04.2009, 22:52

clock-img

anuska08

pencil-img

423

Ajnur, može biti razlog trudnoća i ne mora! To ne može biti siguran simptom! Napravi test ako it kasni  user posted image !

AnamariA držim ti fige da si ipak user posted image ! Javi se nakon ginekologa! Sve je moguće!

Ruža84, nažalost nemam saznanja i iskustva vezano za tvoj problem! Također se nadam da si  ipak user posted image  i da se tvoja user posted image  još uvijek negdje skriva!user posted image

CURE SRETNO!user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

11.04.2009, 23:24

clock-img

AnamariA

pencil-img

29

ja sam po proracunu trebala biti 8 nedelja i test je pokazao neg... nemoguce da su takvi hormoni... a prepala sam se da nije vanmatericna jer kazu da su isti simptomi.. jao sva sam prestravljena a izgleda necu uspjeti da odem kod gin jer cu morati na poslu... pa mislim da cu poludjeti i da mi se ne da vidjeti sta nije u redu...

clock-img

12.04.2009, 18:40

clock-img

ruza84

pencil-img

20

AnamariA, ne znam što da ti kažem......budi strpljiva i sačekaj dok odeš ginekologu.Ja više nemam nikakvih simtoma a opet user posted image  ne dolazi.Za nekih 10 ak dana ću na ginekološki pregled pa ću znati više....ljubim te i nemoj da brineš...puusssaa

clock-img

12.04.2009, 22:32

clock-img

darling

pencil-img

10

Trebalo je da vas pregleda na vaginalni ultra zvuk.Meni je vidio trudnocu u 5-toj nedelji.Sretno!

clock-img

16.04.2009, 09:23

clock-img

bojanče

pencil-img

19

Hej ćaos cure,dugo nisam bila na forumu,išla sam kod doktora,radio mi je vaginalni UZ i bila sam tada trudna 4 nedelje i 6 dana,sada sam trudna 7 nedelja.Hvala bogu sve je u redu.Šta ima novo kod vas?Pozz

clock-img

16.04.2009, 21:44

clock-img

anuska08

pencil-img

423

Bojanče, pa čestitam na user posted image ! Želim ti da ti user posted image  prođu u najboljem redu! Uživaj!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

24.04.2009, 20:51

clock-img

Nunny

pencil-img

655

pozdrav svima konacno i ja imam povoda za pristup vasem forumu :) danas sam saznala da sam trudna... dr. mi je rekla da je fetus velicine 0.38 mm da je 6 sedmica trudnoce ...je li to ok razvijeno posto sam ja citala da bi trebalo biti nekih 6 mm... i uzasno me boli stomak...ali to ne smanjuje moju srecu user posted image

Zadnji članci

article-img