Ma ne košta me ništa, čak ga imam kući ali jel ga rano još raditi?
02.06.2009, 15:11
Tinkerbell
30
To me i kopka! Nikad nemam povišenu temp. pred M.
02.06.2009, 15:13
ajnur
773
uradi test pa nam javi
02.06.2009, 15:15
marinčii
4750
tinkerbell i ja sam imala povišenu temperaturu pred mjesečnicu i bila sam trudna..ja sam čak misllila da sam bolesna pa sam i nalaze išla vaditi ali bila je u pitanju trudnoća
02.06.2009, 15:15
dojbinica
350
IZVORNA PORUKA: Tinkerbell
uradi test ujutro i obavezno nam javi, i želim ti
02.06.2009, 15:16
Tinkerbell
30
IZVORNA PORUKA: ajnur
uradi test pa nam javi
Hoću, samo me strah ako je malo kasnije bila oplodnja da neće biti još dovoljno visoka beta hcg da pokaže plus! ovulacija mi je trebala biti 23.5. pa sad ni sama ne znam! Joj, kako mrzim ovo iščekivanje!
02.06.2009, 15:18
Tinkerbell
30
IZVORNA PORUKA: dojbinica
uradi test ujutro i obavezno nam javi, i želim ti
Hvala ti, draga!
02.06.2009, 15:18
malena27 RR
15117
ja bih preporucila na dan ocekivane menstruacije da uradis test, jer ti je jos rano da pokaze.
ja bih preporucila na dan ocekivane menstruacije da uradis test, jer ti je jos rano da pokaze.
Tad sam i ja mislila uraditi, osim ako ne dobijem prije ali nadam se da neću!
02.06.2009, 15:21
dojbinica
350
ma žene uvijek osjete, nekako kada su trudne, tako i i ti to osjetila, hajde otvori na ti ovu junsku listu sa
02.06.2009, 15:23
Tinkerbell
30
IZVORNA PORUKA: dojbinica
ma žene uvijek osjete, nekako kada su trudne, tako i i ti to osjetila, hajde otvori na ti ovu junsku listu sa
Ne bi imala ništa protiv! Javim vam se 6.6. Tada ću piškiti test ako ne dobijem M. do tada! Hvala vam još jednom svima!
02.06.2009, 15:24
malena27 RR
15117
ja sam dosada osjetila 100 puta ali od silne zelje za sacekaj ti jos dan ocekivane i tako ces biti najsigurnija da je u pitanju mozda ti cak i ne pokaze odmah jer je kasnije ovulacija bila. zelim ti da ugledas svoj
ja sam dosada osjetila 100 puta ali od silne zelje za sacekaj ti jos dan ocekivane i tako ces biti najsigurnija da je u pitanju mozda ti cak i ne pokaze odmah jer je kasnije ovulacija bila. zelim ti da ugledas svoj
Hvala ti. Ma znam sve to zato ću čekati. Sakrila sam test u sobi da mi nije na očima do 6. 6.
tinkerbell i ja sam imala povišenu temperaturu pred mjesečnicu i bila sam trudna..ja sam čak misllila da sam bolesna pa sam i nalaze išla vaditi ali bila je u pitanju trudnoća
To me i zanimalo. Jer nisam znala da li ta povišena temp. može imati veze sa trudnoćom!
02.06.2009, 15:35
Tinkerbell
30
Hvala još jednom na navijanju za sada idem dovršiti ručak jer se dragi uskoro vraća s posla! Pa pa! Javim se 6!
02.06.2009, 20:37
medo brundo
5
pozz mali joj kud nisam upiso medicinu sve sam naucio o ovim bebama i zenama heeheh moja draga tj mi nismo mogli nece i nece 3 godine djaba i doktor i sve a oboje super sve i kad se nismo ni nadali i odustali od doktora opaaaaaa napokon u 5 -6 sedmici po svim simptomima al sutr aje i doktor navece da da konacno svoju potvrdu i da abd sve bude ok heheeh sad se ja obrazujem posto imam vise vremena za to od medice pozzz i vama i puno uspjeha u
02.06.2009, 22:44
Tinkerbell
30
IZVORNA PORUKA: medo brundo
pozz mali joj kud nisam upiso medicinu sve sam naucio o ovim bebama i zenama heeheh moja draga tj mi nismo mogli nece i nece 3 godine djaba i doktor i sve a oboje super sve i kad se nismo ni nadali i odustali od doktora opaaaaaa napokon u 5 -6 sedmici po svim simptomima al sutr aje i doktor navece da da konacno svoju potvrdu i da abd sve bude ok heheeh sad se ja obrazujem posto imam vise vremena za to od medice pozzz i vama i puno uspjeha u
Čestitam vam obadvoma!
05.06.2009, 11:22
Tinkerbell
30
Samo da vam javim da sam jučer dobila i to 26dc! Ništa od mene ovaj put!
05.06.2009, 21:05
dojbinica
350
Samo da vam javim da sam jučer dobila i to 26dc! Ništa od mene ovaj put!
stvarno mi je žao, ali kako ovdje kažu, novi ciklus, nova nada, glavu gore, i idemo do tako očekivanog
10.06.2009, 22:40
djevojčica
87
opet ja sa svojim znacima..........grudi me bole a menstruaciju očekujem 21..........kad ih dotaknem naježim se..........neki čudan osjećaj..........rano za simptome?
10.06.2009, 22:44
dady
495
e nije rano vjeruj,ja sam 3 dan znala da sam trudna,isto tako grudi,jajnici sve me bolilo i bila sam u pravu!
Nego ti po test u apoteku i javi nam ,znaš koliko je do 21 ... Ne mući se,nego saznaj ti,i mi s tobom!!!
10.06.2009, 22:45
malena27 RR
15117
test uradi na dan ocekivane, sad ti ne moze pokazati... ustvari ne bi trebao i sigurnije je kad se radi na prvi dan ocekivane...
oooooooooooo test? obilazim ga u širokom krugu.......... ........možda je bolje da se nadama do 21...a stvarno me bole..............nekako napete.....žare me...čudne su..
10.06.2009, 22:50
dady
495
IZVORNA PORUKA: malena27
test uradi na dan ocekivane, sad ti ne moze pokazati... ustvari ne bi trebao i sigurnije je kad se radi na prvi dan ocekivane...
Može i sada,jer ako je on će pokazati,ja sam ga uradila 10 dana prije menstruacije i tio bio je onaj naj jeftiniji i ispao je pozitivan,što mi je i dr poslije potvrdila!!!