IZVORNA PORUKA: Ela00
Pozdrav buducim i sadasnjim majkama,
Nova sam ovdje pa me zanimaju vasa iskustva...naime kakva su vasa iskustva s prvim simptomima trudnoće...zadnji odnos sam imala 25.9 taman na dan ovulacije...i od toga je proslo 5 dana i moram napomenuti da sam i prije ovulacije imala odnose bas na plodne dane koje sam izracunala online...vec drugi dan nakon ovulacije osjecala sam se cudno...nista mi se neda,uhvati me mucnina na 5min i prode(mucnina bez povracanja),tako do triput na dan ujutro preko dana i nekada navecer...u dva dana sam pojela teglu pekmeza bez kruha-inace to nikada nisam do sada radila...osjetim koda me nekaj u jajniku probode ali ne jako...primjetila sam da me bole prepone onako kako nase bake kazu da rastemo...a kada probam grudi malo me bole..cak sam i pristice dobila..imam povecan apetit...test cu uradit u nedjelju 6.10 na dan kada trebam dobiti men.(11 dpo) i nadam se da ce bit pozitivan jer jako zelim bebu...žene,majke,kraljice koja su vasa iskustva? veeeeliki pozdrav
Ja tiiskreno zelim

kao kucu kad test budes radila...Lično mislim da ti je rano za bilo kakve simptome...Oni se javljaju tek kada

izostane al simptomi prije testa mogu da budu i znak da

dolazi i da si

...Sve je individualno...Ja prvi put kad sam ostala trudna nisam imala nikakve simptome osim sro mi je temperatura bila povisena, kretala se između 37,2-37,3 i sto sam na dan kad je

trebala stići bila strasno naduvena...Te dvije stvari kod mene su bile karakteristicne prije testa...Kasnije su krenule mučnine, pospanost, trčanje u wc i tako...Nadam se da sam makar malo pomogla...Imaj samo strpljenja...
29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...