Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
31.03.2011, 04:25
Galicia
2433
Imam ja jednu sramotu ispricati. Mladji od 40 nek zacepe usi.
Svojedobno kad sam bila mlada, zgodna i luda, i hormonalno neizbalansirana, furala se na jednog dobrog tipa. Visok, krupan, misicav, CELAV, ma sve ko pod metar. Sexipilan, do bola. Izadjemo jednom, vidim tip i ok, na svom mjestu. Izadjemo tako par puta, ljubili se mazili, ma super reko evo ga i nepuscaj ga. Izlazili, zabavljali se, par mjeseci, i tako jednu noc posle diska zaglavimo kod njega. Docepala se ja njega, ajme ko da muska nikad vidila nisam. A sta mi je radio . I tako skinem ja njega, folovi golovi fazoni, kad ja dole imam sta vidjeti. Zmaj u zelenoj zutoj crvenoj i plavoj boji (il su mi se boje pocele prividjati) preko citavog Hashimage. Ajme, kao da me neko mokrom krpom opalio. Pomislim u sebi, morala je negdje biti caka, nije mogao biti perfektan nikako. Pokupim se i odem ca. Naravno, rekla sam mu da sam zaprepastena, i da on nije za mene. Jesam fina. Poslije sam cula svakakvih prica za njega, i da je ozenjen i da ima dijete.
31.03.2011, 08:19
veeseelaa
20552
gdje ćeš to pričati medju damama koje su imale samo jednog muškarca u svom životu
31.03.2011, 09:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia
imam sta vidjeti. Zmaj u zelenoj zutoj crvenoj i plavoj boji (il su mi se boje pocele prividjati) preko citavog Hashimage. Ajme, kao da me neko mokrom krpom opalio.
što nisi rekla dođi dođi zmajiću
31.03.2011, 09:56
henna ze
475
ama možda i bi da nije zmajić..da je zmajčina...
31.03.2011, 10:00
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: henna ze
ama možda i bi da nije zmajić..da je zmajčina...
31.03.2011, 10:02
palachinken
5397
Jao koja junačina, šta je on trpio. A predpostavljam, zmajček se ukaže kad je hašim u punoj veličini. Što bi reklo, morao ga je taj što ga je tetovirao sve vrijeme održavati u uspravnom položaju
31.03.2011, 10:05
maja78 RR
4163
grozne ste hahahahahahahahaha
e ja sam naletila na sliku takvog zmaja kad sam nekad gledala neke tetovaze na googlu, pa eto proguglajte malo da vidite sta je ona vidjela
< Poruku je uredio maja78 RR -- 31.3.2011 10:06:30 >
31.03.2011, 10:23
mamabb
1235
IZVORNA PORUKA: palachinken
Jao koja junačina, šta je on trpio. A predpostavljam, zmajček se ukaže kad je hašim u punoj veličini. Što bi reklo, morao ga je taj što ga je tetovirao sve vrijeme održavati u uspravnom položaju
31.03.2011, 11:44
Galicia
2433
Azdaja bila ogromna.
06.04.2011, 23:02
mimili
1081
Azdaja bila ogromna.
Pa sto pobeze onda majke ti?? E stvarno mi nisi jasna
06.04.2011, 23:03
gerberka
-1539
IZVORNA PORUKA: mimili
Azdaja bila ogromna.
ni meni
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: gerberka
IZVORNA PORUKA: mimili
Azdaja bila ogromna.
ni meni
mozda se prepala
gerberka
-1539
ej nisam dobro iscitala ynaj tetovaya je bila velika jel tako___
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
06.04.2011, 23:04
gerberka
-1539
ZMAJ tetovaza
06.04.2011, 23:11
vjestica
4335
našla sliku , strašno da je ne znam kolika aždaja, to grozno izgleda
06.04.2011, 23:15
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: vjestica
našla sliku , strašno da je ne znam kolika aždaja, to grozno izgleda
gdje ima ta slika? hocu i ja da vidim
06.04.2011, 23:17
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: palachinken
06.04.2011, 23:20
vjestica
4335
evo link, ako ja ne stignem obrisati, nek brišu moderatori
< Poruku je uredio vjestica -- 6.4.2011 23:33:23 >
06.04.2011, 23:21
teacher75
5394
jao fuj, stvarno odvratno, pa bas me zanima kako uspiju to istetovirati. ne mogu vjerovati da ga drzi u tom polozaju sve vrijeme
07.04.2011, 00:15
Galicia
2433
Pobjegla, prepala se. Zmaj je u pitanju, svih boja, tetovirano od do. Fuj, samo kad se sjetim. Volim tetovaze stvarno, ali ova niti mu je bila dobra, niti je na pravom mjestu.
07.04.2011, 00:24
esmina i bebina mam
1694
quote]IZVORNA PORUKA: Galicia
Pobjegla, prepala se. Zmaj je u pitanju, svih boja, tetovirano od do. Fuj, samo kad se sjetim. Volim tetovaze stvarno, ali ova niti mu je bila dobra, niti je na pravom mjestu. [/quote]
Ja sto se ismijah
< Poruku je uredio esmina i bebina mam -- 7.4.2011 0:25:15 >
07.04.2011, 00:31
Ella_H
1264
Galicia opasan taj zmajcic opisala si mi mm zabrinula sam se malo ispocetka heheeheh. Evo jedna i moja prica zavrsila ja s poslom, i sad jedna prijateljica hajde kao da izadjemo ima jedan momak svidjas mu se bla bla bla prijatelj njenog momka ovo ono. Ja se jadnica sredila tip top fin restoran i sve kad eto ti njih dvojica nezna se koji je gori, taj njen utegnuti neki seljacic pun zlata, frizura nekakva za oplakat, a taj kao sto mu se ja svidjam u potkosulji bjeloj kost i koza i mjesec i zvjezda lancic ogroman. Ugh ves sam se evo opet preznojila. Narucila ja salatu i sok odma na startu sto manje vremena da provedemo tu . Kad hoce taj da se kao prebaci do mene da sjedne a ja cu ti njoj ne mici se vristat cu . Tiho naravno diskretno. Pita ti on mene odma na startu sta studiram i kolika ce mi biti plata.Ostavila sam ti ja onu salatu jadnica i rekla da moram hitno ici . Kad sam dosla kuci ko luda, pita mama gdje sam bila s prijateljicom, i ja joj kazem ismijale smo se ko budale i opet mi je ispricala pricu da sudjeni sam dodj i tako je i bilo elhamdulilah, moj sudjeni je dosao i to bez zmaja .
07.04.2011, 00:53
Galicia
2433
Ella, trebala si mu reci platu i da ga mozes kupiti tri puta, a on tebe ni jednom.
Evo jos jedne price. Upoznala ja jednog Italijana, dobar momcic naizgled, a i ja se njemu svidjala. Hop cup, izacemo mi na sastanak. Ja sva sretna, kazem mami idem na sastanak i tako to. Spremala se citav dan, nervozna, sretna ma sve. I doce on po mene, otisli na veceru, otisli proset_ati pored jezera i oticemo u kino. Ulazimo u kino, kad imam ja sta vidjeti, na njemu neke cipelice, one starinske sa kicurom, ono sto visi na sredini. Mene znoj oblijo. Tu mi je brod potonuo. Usli u kino, sjeli a ja i dalje gledam u njegove cipelice i ne mogu sebi doci. Poceo film, on mene da ja njega poljubim, ja jok. On navalio pa navalio da se ljubakamo a ja ne. Reko vozi ti mene kuci. Momak sebi nije mogao doci, do tad sve ok a odjednom ja hladna ko led. Citavo vrijeme u autu me ispitivao sta mi je, ja mu nisam htjela reci. Ne znam samo kako mi je promaklo da mu odmah u cipele nisam pogledala, inace ne bi dosli ni do restorana.