writing-img

RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove?

clock-img

24.05.2011, 14:50

clock-img

madam x

pencil-img

839

Ja ne mogu upratiti puno nickova.

Moji favoriti:

Milenium
Vesela
Dadada.

Ne volim prenemaganje, pametovanje ni kilometarske postove...ali to nije tema emisijeuser posted image .

clock-img

24.05.2011, 14:59

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: koka i po

ajoj prepade me user posted image ...zezam se...
ti si za mene asocijacija na mudrost,ozbiljnost i snagu.user posted image .
opet kroz neke postove zakljucujem da si jako emotivna dusa.user posted image .
lazu li me kasike user posted image

Teško je nekog insana opisati kroz dvije, tri riječi, svaka životna situacija traži od nas mudrost-glupost, ozbiljnost-neozbiljnost, snagu-pokleknuće, emociju-indiferetnost.

Kašike neka stoje u ladici :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

24.05.2011, 15:08

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: scarlett

Lejla Ka - Dojenje i hiljadu zašto - hiljadu zatouser posted image , a čini mi se i majstor za kolačiće user posted image - FB

Hahaha, pusta radoznalost user posted image   Garant sam večini na vrh glave. Ali ipak hvala na razumjevanju, jer ja ovdje nisam imala nikakvo neugodno iskustvo, samo pozitivna i oplemenjujuća, a Boga mi i velike praktične pomoći.

Ne, nemam ogromne grudi user posted image , i ako se ne bi mogle okarakterisati ni kao male.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

24.05.2011, 15:19

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Neka Ruža uskrati, makar jednom, vašu radoznalost. Oni koji su Ruži bliže srcu, mislima i djelu, pronađu se.

ti si bockava ruža user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.09.2011, 18:35

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

Znaci ja sam trinaesto prase u ovoj familiji
nikodkoga nisam ostavila dojam,bas ni u cemuuser posted image user posted image

clock-img

13.09.2011, 18:44

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Sjetna..I hrabra u isto vrijeme. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

clock-img

13.09.2011, 19:41

clock-img

Anoniman

ni ja user posted image

hajde mersiha da se ja i ti druzimo user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2011, 14:00

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

mersiha 77,imam dojam da imas lavovsko srce,da mozes polomiti i najjace okove,da mozes svasta izdrzati,a ispod svega se krije njezna i draga zenica.Nije snaga u misicima,nego u podnosenju iskusenja.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

17.09.2011, 14:26

clock-img

madam x

pencil-img

839

Jasmin, iskrena , blistava , čista, britka...voljela bih  vidjeti kako izgledaš...zamišljam te srednjeg rasta, nježna ženica, sa naočalamauser posted image , ne znam otkud mi ovo.

Mersiha, ako nisi prije, na mene si definitivno ostavila utisak poslije tvoje priče o sinu.

Triputmama...hahaha...meni je teško bilo razvrstati, te double, te triple, te triput mame ali nakon onog posta na temi moj blam, ja te ne zaboravljam više, a neeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,baš sam se pošteno ismijala, hvala.

< Poruku je uredio zinanina -- 17.9.2011 14:27:18 >

clock-img

17.09.2011, 14:49

clock-img

treciputmama

pencil-img

207

IZVORNA PORUKA: triputmama

ni ja user posted image

hajde mersiha da se ja i ti druzimo user posted image user posted image user posted image

i ja cu s vama u druzinu..user posted image user posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

clock-img

17.09.2011, 14:52

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Ja cu ove gore sto vire da spomenem user posted image

Treciputmama - ima stresan i ispunjen zivot jer ima troje djece user posted image
palachinken - moj najbolji drug iz klupe u osnovnoj, doima me se isto kao i uzivo user posted image
niki83 - njezna, zenstvena, osjecajna, brizna

< Poruku je uredio malena sharena -- 17.9.2011 14:58:25 >

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

clock-img

17.09.2011, 15:23

clock-img

treciputmama

pencil-img

207

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Treciputmama - ima stresan i ispunjen zivot jer ima troje djece

hahhaha, bas me nasmija...odakle ti zeno viris????? da mi nisi kona pa znas hahhahah...bas je tako ali lijepi su ipak trenuci koje poklonis svojoj djecici... i brzo vrijeme leti...onda ce njima biti stresno i ispunjeno sa nama atarcima...dobro se dobrim vraca, ako Bogda...

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

clock-img

17.09.2011, 15:29

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

IZVORNA PORUKA: treciputmama

Treciputmama - ima stresan i ispunjen zivot jer ima troje djece

hahhaha, bas me nasmija...odakle ti zeno viris????? da mi nisi kona pa znas hahhahah...bas je tako ali lijepi su ipak trenuci koje poklonis svojoj djecici... i brzo vrijeme leti...onda ce njima biti stresno i ispunjeno sa nama atarcima...dobro se dobrim vraca, ako Bogda...

Amin na ovo user posted image .

clock-img

17.09.2011, 15:33

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Treciputmama - ima stresan i ispunjen zivot jer ima troje djece user posted image
palachinken - moj najbolji drug iz klupe u osnovnoj, doima me se isto kao i uzivo user posted image

Hocu ja stavljat isti avatar i ovdje i na FB, namah me svi skontaju user posted image Hajd makar ne lajem o tazbini pa da imam problema zbog tog user posted image
Eh kad se sjetim skole user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

17.09.2011, 15:34

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Mersiha evo kako te ja vidim kroz postove kao jako osjetljivu i krhku osobu,a s druge strane neke snsage u tebi ima,imas dobro srce 

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

17.09.2011, 15:41

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

Izvinjavam se moderatorima na OT. Ja tebi nekad davno obecah na FB stavit nase muzicke top liste sto smo sastavljale na casovima, ali sam ih izgubila user posted image .

A nisam te skontala po avataru vec po osobnosti draga moja, kontam vidi ove, prica isto ...... user posted image . Onda se sjetih da si i ti trudna i eto user posted image .

clock-img

17.09.2011, 15:42

clock-img

niki83

pencil-img

2113

oh hvala ti, pa ja dobih samo komplimente ovdjeuser posted image
a nisam znala da si iz Ze...pridruzi nam se svakako na sljedecoj kaficiuser posted image

N&N

clock-img

17.09.2011, 15:44

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Izvinjavam se moderatorima na OT. Ja tebi nekad davno obecah na FB stavit nase muzicke top liste sto smo sastavljale na casovima, ali sam ih izgubila user posted image .

A nisam te skontala po avataru vec po osobnosti draga moja, kontam vidi ove, prica isto ...... user posted image . Onda se sjetih da si i ti trudna i eto user posted image .

A zamisli slučajnosti, danas, nakon godina i godina, sretnem i treću lujku iz klupe user posted image I daj posalji sve te liste, ne mogu se sjetiti je li tad bio Peter Andre ili Hanson brothers u modi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

17.09.2011, 15:55

clock-img

malena sharena

pencil-img

1196

IZVORNA PORUKA: palachinken

A zamisli slučajnosti, danas, nakon godina i godina, sretnem i treću lujku iz klupe user posted image I daj posalji sve te liste, ne mogu se sjetiti je li tad bio Peter Andre ili Hanson brothers u modi user posted image

Haha, pa ja zaboravila da ovi i postoje user posted image .

niki, ja sam zenicanka u srcu, nastanjena u Sarajevu. Nisam bila godinama u rodnom gradu, a bolujem za njim user posted image .

clock-img

17.09.2011, 22:06

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: triputmama

ni ja user posted image

I ja cu u vasu druzinu user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

17.09.2011, 22:13

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

MALENA_A  jedna divna zena meni punooo draga kao osoba, jako e humana voljela bih cijelom svijetu pomoci , brizljiva supruga majka ,  zena koja ima karakter , moram dodat i mane koje ima ;) previse emotivna i premalo misli na sebe . Ma znas sta malena ti si moja dusica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

17.09.2011, 22:15

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: Mirkica

MALENA_A  jedna divna zena meni punooo draga kao osoba, jako e humana voljela bih cijelom svijetu pomoci , brizljiva supruga majka ,  zena koja ima karakter , moram dodat i mane koje ima ;) previse emotivna i premalo misli na sebe . Ma znas sta malena ti si moja dusica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooo zeno draga al me sad nahvalii!!! Ljubimmmmm teeee!! user posted image user posted image user posted image
Hvala za sve navedenoo user posted image

OT.Sad dosla kuci i vidim poziv user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

17.09.2011, 22:19

clock-img

mersiha 77

pencil-img

940

hvala vam drage moje da bas sam takva kako ste me opisaleuser posted image

clock-img

17.09.2011, 22:38

clock-img

Niina

pencil-img

977

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

nisi evo mene si nasmijala....mada iskreno nisam upratila ni jedan tvoj post...

Ja svakako ostavljam dojam, distancirane...da budem blaga prema sebi user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

clock-img

18.09.2011, 14:16

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: palachinken

Haha, pa ja zaboravila da ovi i postoje user posted image .

niki, ja sam zenicanka u srcu, nastanjena u Sarajevu. Nisam bila godinama u rodnom gradu, a bolujem za njim user posted image .

Oh, zao mi jeuser posted image ...ali moras doci, barem na jednu od nasih kaficauser posted image pa nisi uopce dalekouser posted image

N&N