writing-img

RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove?

clock-img

20.09.2011, 21:49

clock-img

madam x

pencil-img

839

IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: zinanina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Podsjeti me sa ovim srcima na fb-status
...... i da srca, ne zaboravi uuser posted image rana  srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i tebi da ti ne izađem iz hatora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobar fazon.
necemo vise srce stavljati u porukice user posted image user posted image
meni je dugo trebalo da skontam sta ovim malim na fb znaci <3 - ja sve citala ''manje od 3'' - kontam neka sifra.. bukvalista user posted image

Ooooo i meni je trebalo dugo da skontam...a to me uvijek podsjeti da starim , da ispadam iz fazona user posted image user posted image user posted image ...ali nema veze ovdje je olakšano i nama starkama
user posted image user posted image user posted image user posted image    evo i jedno slomljeno za nas jadnice     user posted image   Djanaaaaa

clock-img

21.09.2011, 00:15

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

javo..javo...vidim  sastalo  se  i  pise  se,to  stihovi..to  citati..to  hvalospjevi..a  mene  se  ni  pozelje  niste,ovako  mlaede,  lijepe,  pozeljne , u  kasnim  dvadesetimuser posted image user posted image ..sad  cu  demonstrativno  napustiti rr....a  ionako  me  ne  bi  dugouser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

21.09.2011, 01:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

javo..javo...vidim  sastalo  se  i  pise  se,to  stihovi..to  citati..to  hvalospjevi..a  mene  se  ni  pozelje  niste,ovako  mlaede,  lijepe,  pozeljne , u  kasnim  dvadesetimuser posted image user posted image ..sad  cu  demonstrativno  napustiti rr....a  ionako  me  ne  bi  dugouser posted image user posted image user posted image

ma ti si meni krasna a doimas mi se da imas velike grudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2011, 23:23

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
izgleda  da  se samo  to  svih  dojmi  hiihihihihpa  lepa- nezna-neizbezna...prije  presklocit    zracne  jastuke  nego zaobic;)))))..eto  se  i mi  izdojmile..sad  cu  ja  tebe  cim   ti  smislim   pjesmuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

22.09.2011, 09:18

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

Da dam doprinos temi :))

Ja ću samo napisati koga volim da čitam a to su hanabanana, blue rose(njihove postove baš volim da čitam)pahuljica,bebe,pa eto i jasmin, a mogla bi i hanady u ovu grupu jer zavisno od situacije i teme možeš od njih mnogo šta pametno čuti a kad želim da se malo smijem u toj grupi prednjaače noa, milenium, može vesela (zavisi od teme), klemzi,fortuna, djana i škorpija mi isto godi, kao i dadada. Inače, ne pišem mnogo ali rado vas čitam i to često. Ima još koje mi gode, al da ne duljim.

04.12.2008.

clock-img

22.09.2011, 09:23

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

šta ba može vesela? user posted image auuuuu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

22.09.2011, 09:24

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: mamabb

Ja ću samo napisati koga volim da čitam a to su hanabanana, blue rose(njihove postove baš volim da čitam)pahuljica,bebe,pa eto i jasmin, a mogla bi i hanady u ovu grupu jer zavisno od situacije i teme možeš od njih mnogo šta pametno čuti a kad želim da se malo smijem u toj grupi prednjaače noa, milenium, može vesela (zavisi od teme), klemzi,fortuna, djana i škorpija mi isto godi, kao i dadada. Inače, ne pišem mnogo ali rado vas čitam i to često. Ima još koje mi gode, al da ne duljim.

user posted image  hvala, ja sam mišljenja da ti mudro zboriš mamabb, dosta ozbiljno "izgledaš" ali ti je avatar SHOW hehe cica maca i njen pogled su smiješni do bola user posted image user posted image user posted image user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

22.09.2011, 09:26

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: D_K

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Podsjeti me sa ovim srcima na fb-status
...... i da srca, ne zaboravi uuser posted image rana  srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo i tebi da ti ne izađem iz hatora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobar fazon.
necemo vise srce stavljati u porukice user posted image user posted image
meni je dugo trebalo da skontam sta ovim malim na fb znaci <3 - ja sve citala ''manje od 3'' - kontam neka sifra.. bukvalista user posted image

Ooooo i meni je trebalo dugo da skontam...a to me uvijek podsjeti da starim , da ispadam iz fazona user posted image user posted image user posted image ...ali nema veze ovdje je olakšano i nama starkama
user posted image user posted image user posted image user posted image    evo i jedno slomljeno za nas jadnice     user posted image   Djanaaaaa

Tješićemo se mi međusobno ovako heheh, evo jedan veliki zagrljaj da bar malo zacijeli srculence!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

22.09.2011, 09:27

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

e jbg sad, ne znam se ulizivati hahaha pa da ti kažem da si mi prekokrasnauser posted image Recimo da se ne slažem u svemu što kažeš, ali to ne znači da mislim loše o tebi :)))

04.12.2008.

clock-img

22.09.2011, 09:32

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

IZVORNA PORUKA: Djana

user posted image  hvala, ja sam mišljenja da ti mudro zboriš mamabb, dosta ozbiljno "izgledaš" ali ti je avatar SHOW hehe cica maca i njen pogled su smiješni do bola user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa moj karakter bi se više vezao za ovaj avatar jer sam malo više luckasta kao i ova maca, nego ozbiljna,a  i izgledom sam prava cica maca hahahaha Inače, na prvu, ljudi kažu da djelujem ozbiljnije dok me ne upoznaju.

04.12.2008.

clock-img

22.09.2011, 09:36

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

e jbg sad, ne znam se ulizivati hahaha pa da ti kažem da si mi prekokrasnauser posted image Recimo da se ne slažem u svemu što kažeš, ali to ne znači da mislim loše o tebi :)))

ma naravno, šalim se ja, samnom se svakako slabo ko slaže user posted image user posted image al nema veze, lijepo je družiti se sa vama svimauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

22.09.2011, 10:49

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ma naravno, šalim se ja, samnom se svakako slabo ko slaže user posted image user posted image al nema veze, lijepo je družiti se sa vama svimauser posted image

eh da i ja stosta kazem pa ce me kamenovati garant.al sta cu...takva sam kakva sam user posted image
veselice moja draga...mislim da si ponekad malo previse energicna i brzopleta u pisanju ali to nemoj shvatiti kao manu.to je vjerovatno dio tvog temperamenta.previse si srcana i ja licno se mnogo puta sa tobom ne slazem tj.tvojim misljenjem.al si mi opet draga sto ne zavlacis i puknes s neba pa u rebrauser posted image
mislim da i one koje se sa tobom slazu nece da iznesu javno jer pretezno tvoje postove kritikuju.
po meni si urbana zenska koja misli glavom a ne srcem....hebiga ja sam drugacija user posted image
nego......zamjenimo podznak u horoskopuuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

22.09.2011, 10:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hvala koki, da predirektna sam dok me neko ne prebijeuser posted image
a ti si umjerena, mudra, ne voliš baš šuplju priču, staložena.... ma super

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

22.09.2011, 10:55

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

thank you user posted image ...

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

22.09.2011, 11:14

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

hvala koki, da predirektna sam dok me neko ne prebijeuser posted image
a ti si umjerena, mudra, ne voliš baš šuplju priču, staložena.... ma super

Ovo i meni prolazi krpz glavu kad se u vožnji ljutimuser posted image reko sad kad me neko spucauser posted image

clock-img

23.09.2011, 10:45

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

Za ovo vrijeme koliko sam na forumu, upratila sam nekoliko zanimljivih osoba (bar mi se tako čine kroz postove). Inače volim zezanciju pa mi postovi vesele, noe, milenijum, marine dk, koke baš poprave dan user posted image . Mudrih postova ima jasmin, klemzi, poučnih taurus, hanady, skvo. Od mojih trudilica najdraža mi je leva, a naravno i ostale su mi jako drage, malena 27, riba78, benu, ena002, gerberka....
Koliko sam upratila mene niko nije spomenuo, nema veze, ne ljutim se. Inače više čitam nego što komentarišem.

To je ukratko na prvu što sam se sjetila, dok se sjetim ostalih, ću da napišem....

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

23.09.2011, 20:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Za ovo vrijeme koliko sam na forumu, upratila sam nekoliko zanimljivih osoba (bar mi se tako čine kroz postove). Inače volim zezanciju pa mi postovi vesele, noe, milenijum, marine dk, koke baš poprave dan user posted image . Mudrih postova ima jasmin, klemzi, poučnih taurus, hanady, skvo. Od mojih trudilica najdraža mi je leva, a naravno i ostale su mi jako drage, malena 27, riba78, benu, ena002, gerberka....
Koliko sam upratila mene niko nije spomenuo, nema veze, ne ljutim se. Inače više čitam nego što komentarišem.

To je ukratko na prvu što sam se sjetila, dok se sjetim ostalih, ću da napišem....

Pazi saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jedno vrijeme nisi bila aktivna pa ja kad bi naletila na tvoj post uvjek sam se pitala ''gdje je sad ona''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nick i potpis ne moze imati neka losa osobauser posted image

clock-img

24.09.2011, 13:57

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

dalje user posted image
zinanina...mislila sam da je starija a ono mladja od meneuser posted image ne prica puno,svaki post je na svom mjestu ,nema pardona i kad je darnes bome zna biti i opasna user posted image
mersiha 77....eh...ta zena drzi neku veliku tugu duboko u sebi.voljela bih da je izbaci iz sebe jer je dobra zenica.
taurus....damica moja user posted image sto bi veselica rekla nevoli supljake user posted image
pametna i strucnjak svog zvanja user posted image
assmiras....e nju sam cula licno user posted image humana dusa,empaticna veliki radnik.
e nemam pojma za ostale dok se ne sjetim user posted image

clock-img

24.09.2011, 18:48

clock-img

ena23

pencil-img

2131

meni su samo neki nickovi ostali bas upecatljivi (a da ih ne znam licno, jer one zene koje znam i s kojima se privtno druzim nemaju me se sta dojmiti, znaju vec sta o njim mislimuser posted image )

hanabanana- jako nacitana, precizna i ostra. nema za***cije i tacka.
hanady- da moze cjeli svjet bi zagrlila i nahranila.
blue rose- zena jakog karaktera, mirne duse koja tri put reze a jednom sjece.
lulu- svadjalica.
vesela- uvjek za zezanje i offtopicarenje.
andji- na zalost vise nije s nama.
fatimica- user posted image
noa- nekad maksuz trazim njene postove da se smijem

eto... inace, cekam da mi mm donese pizzu pa reko da ubijem vrjeme user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

24.09.2011, 22:42

clock-img

ena23

pencil-img

2131

edit:     tri put mjeri

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

24.09.2011, 23:50

clock-img

madam x

pencil-img

839

IZVORNA PORUKA: koka i po

dalje user posted image
zinanina...mislila sam da je starija a ono mladja od meneuser posted image ne prica puno,svaki post je na svom mjestu ,nema pardona i kad je darnes bome zna biti i opasna user posted image
mersiha 77....eh...ta zena drzi neku veliku tugu duboko u sebi.voljela bih da je izbaci iz sebe jer je dobra zenica.
taurus....damica moja user posted image sto bi veselica rekla nevoli supljake user posted image
pametna i strucnjak svog zvanja user posted image
assmiras....e nju sam cula licno user posted image humana dusa,empaticna veliki radnik.
e nemam pojma za ostale dok se ne sjetim user posted image

Eeee, Koko, meni je bitno da si ti mene spomenula, mada ni komentar nije  lošuser posted image

clock-img

25.09.2011, 10:08

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

klemzi....o njoj nemam sta da pisem samo bi je cvrsto zagrlila.
gerberka....malo brza na rijecima ,impulsivna.
breskva....ja i ona mozemo pjevati istu pjesmu o svom pozivu user posted image rijetko je tu a kad je prisutna bas me nasmiju njeni postovi.
odoh da smisljam dalje user posted image

clock-img

25.09.2011, 16:19

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Leena tiha,njezna,povucena..Pravi drug!

- Malena_A, ne da tebe ja nikomeuser posted image
Fortuna i Helena istouser posted image
Ja tek skontah ovu temu:)
Mene sad strah pisati da koga ne zaboravimuser posted image , a garant hocu, pa pisem samo ko mi prvi padne na pamet.
Prvo, preskacem sve one koje poznajem u zivo, jer onda nije kako se doima, neg kakve jesuuser posted image

Malena_A, divna osoba, vrlo brizna i pazljiva
Helena, beskrajno draga! Osjecam se kao da je znam sto godina!
Mersiha, napaćena, ali hrabrauser posted image
Fortuna i Noa, duhovite, vedre, onako da te napomenu svaki dan da se nasmijes, ako si zaboraviouser posted image
Jasmin mi se cini plaho saburli, blago njojuser posted image
maminabeba, jedna dusa od covjeka!
zeze, vrlo draga, volim citati njene postove.
dadada, simpatična i pametna, draga nekako na prvu
mjeseceva pratilja, mirna, stalozena
Palachinken, slatka i mila, uz to duhovita i zabavnauser posted image

Odoh po dijete, pa nastavimuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

25.09.2011, 16:25

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Odoh po dijete, pa nastavim

jesil još tu??? ako jesi napišider nešto i o meni user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.09.2011, 16:39

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Odoh po dijete, pa nastavim

jesil još tu??? ako jesi napišider nešto i o meni user posted image

joj veselaaaaaaaaauser posted image

Zadnji članci

article-img