Zadnji članci

Dojiš dok spavaš? Na što paziti i koje su opasnosti
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana

Šta je bolest šaka, usta i stopala?
Bolest šaka, stopala i usta je virusna zarazna bolest koja najčešće pogađa dojenčad i djecu. Sazn...
Zdravlje i bezbjednost

noć mi je divna ako se desi da se probudi 3 puta, ali to i je bingo.. ali više se ni ne žalim, navikla..neka je zdravo, pa i ovo će proći, valjda
i taj njen san mi je jako falio...bila ko fol zaspala dojeći i da je spustim probudi se i gotovooooo, pokušavala opet nisam uspjela... eno je tek maloprije zaspala, do kad li će?
...ja sam veoma sretna mama
. Sto kaze Amam, nekad je jedno budjenje, a nekad ih ni ne brojim
.
od ( sutra aBd ) 5 punih mjeseci je u poslednjih mjesec i pol dana vise provela vremena na siki u toku noci nego u krevetu. Nije da se ona bas probudi nego place, zubi donji joj nicali a sada se i gornji spremaju. Medjutim u poslednjih 7 dana se budi izmedju 1 i 3 puta pa je to podnosljivo. Sinoc mashAllah od 9 do pola 10 jutros - samo u pola 6 dojila na snu!
bravo za Ajnura. Sad su zamjenili uloge
Moj sin zaspi izmedju 9-10 i prvo budjenje je vec oko pola 12.Dojim ga na svaka 2h..u medjuvremnu se okrece, ne moze da utvrdi pa place...ma smor zivi...kako je stariji sve losije spava....kontam sa godinom pokusat ukinut nocne podoje al ne mogu bit pametna, hocel se uopste situacija promijeniti...onda bi mi bilo gore da moram flasicu mu pravit