IZVORNA PORUKA: kokouli
Ne razumijem kakve ima veze koliko imamo objava ,nema veze ,pitala sam te kako si gdje nabavljala lijekove ,vidim da taj Puregon daju pa me zanima koja mu je cijena ,ovdje ga u apotekama nema uopste ,i da li ako kazem da sam bolje reagovala na Merional dr.bude pristao da mi ga daju umjesto Menopur ampula ,i pozeljela sam ti srecu u toj poruci sto je nisi dobila.
Hej,,, ma nijje ni bitno za poruku nemoj se zamarati ali znam po sebi da ispočetka nikom nisam mogla da pošaljem poruku,,,, a što se tiče lijekova ono što nema kod nas u apotekama kupuješ kod njih i ja sam sračunala da puregon 50 jedinca izađe 28 km i možda malo jače tako da nije uopšte skup jer sam ga kod reša čini mi se plaćala oko 40 km malo manje,,,,, tako da to imaš kod njih,,
Ašto se tiče ovog da si bolje reagovala na merional,, sve zavisi od hormona koje ti urade treći dan jer i ja sam mu rekla da sa puregonom nisam imala tri folikule a sa menopurom sam imala 10,,, doktor kaže nema veze on vidi po hormonima šta ti godi za početak i dao mi je Puregon i femaru za prvi pet dana,,,,
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3