IZVORNA PORUKA: anaši1507
zar nema niti jedna nova trudnica iz Bahhcecija?????
draga
anaši1507 vjeruj da ima, ali mnoge ženice nisu na ovom forumu i ne dijele svoja iskustva sa nama. U posljednje vrijeme sam četo na klinici i srela sam dosta trudnica. Baš juče sam doživjela prelijepo iskustvo;
Ulazi bračni par, pozdravljaju sestre i sve nas prisutne u čekaonici i smješkaju se. Po izrazu njihovih lica shvatila sam da je ženica
Skida ona jaknu i naravno tu je prelijepi stomačić. Vidim da je nervozna, odmah odlazi u WC. Kasnije ih je prozvala sestra i dugo su se zadržali kod dr.., ali čuje se iz ordinacije pozitivan razgovor praćen smijehom. Napokon izlaze, muž osmjeh
od uha do uha, a ona sva zbunjena, rumena u licu smješka se i kaže: "Mislila sam da je jedno curica" a mi svi prisutni u čekaonici u glas izgovoramo: "ma nek je samo živo i zdravo"., dakle u pitanju su
i to 2 dječaka. A naša se
nadala da će jedno biti dječak, a drugo djevojčica., pa kaže da je sređuje "kikice" "haljinice" itd... svi prisutni u čekaonici bili su oduševljeni ovim prizorom.
draga
anaši, nije ni čudo što se trudilice ne javljaju, i meni lično dođe da ništa ne pišem jer smatram da je naša klinika
diskriminirana na ovom forumu, općenito teško ju je pronaći jer nema naziva u temama. Nedavno sam pisala pp jednoj moderatorici i molila je da ubace naziv Bahceci našu temu, a ona mi je ljubazno odgovorila kako to nije moguće i da će ubrzo i sve druge klinike vjerovatno tipa "Sanja Sibičić" Euromedical" "dr.Balić" ili kako već biti prebačene na temu
Vantjelesna oplodnja. Međutim do se još nikada nije deslio

Ma hajde, možda trebamo biti sretni što imamo i ovu temu "pregledi za parove s dijagnozom steriliteta..." tako da se uvijek kad ulazimo na temu podsjetimo da imamo
dg.

Želim naglasiti da nemam lično ništa ni protiv jedne druge klinike, svako ide gdje mu je bliže, povoljnije, gdje prepozna mjesto za povjerenje, ali nije
pravedno da naša klinika nema naziv na forumu ako sve druge imaju
oprostite na dugom postu, ali morala sam ovo podijeliti s vama, osjećam ovo kao obavezu
svima vam od

želim uspjeh i da smo pozitivna iskustva dijelimo ako Bog da
< Poruku je uredio nedzla. -- 5.1.2013 15:12:41 >