Nema na šta da se zahvaljuješ tu smo jedni za druge,,, evo našla sam svoj protokol i samo ću se ispraviti u jednom danu nisam išla prvi dan jer prvi dan sam ih nazvala i rekla da sam dobila i rekli su da dođem drugi dan i taj drugi dan me je doktor pregledao.... E sad nebih da te puno bunim ali vidi bez obzira što si ti možda ili ne imala hiperstimulaciju tebi je transfer odgođen i tvoji su mališani kako ja kažem zaleđeni,,, tako da ti radiš kao i ja postupak koji se zove FET jer i moj zadnji pokušaj je bio sa zaleđenim eskimima malim,,,, zato ti budi spremna za izostajanje i da ćeš ići isti broj pregleda kao i ja,, jer je isti postupak sad samo se može razlikovati u danima,,,
Što se tiče lijekova KM,, bar su tad toliko bili i Estrofem je koštao oko 15 KM,, folacin kupuješ koji ti godi čak se može i na recept dobit,, aspriin protekt i on je ono nešta neznam oko 5 KM možda i bubam,,, i to je to kod mene bilo e sad da li vama da nešto drugačije zbog hiperstimulacije stvarno neznam ali znam da je naša
Mersudina27 koja treba da rodi svakog dana,, imala isti odgođen transfer kao i ti i imala je istu terapiju kao i ja e pa sad doktor opet zna naj bolje,,,,,,,
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3