hajd nek mi neko pošalje na pp kako ste napravile letak..imam šansu i ja da napravim...
19.04.2011, 15:38
saso
143
Zene,citam i placem...svaka vam cast jos po 100 puta...sve je u Bozijim rukama,a mi cemo uciniti sve sto je u nasoj moci da nasa Nejra opet bude uz svog Maka.Iako se nisam dosad javila na forumu, citav dan apelujem preko FB,u Importane dolazim a ako Bog da i u Zanzibar.U svakom slucaju i ja sam na raspolaganju za pomoc oko svega.
Nejra uz tebe smo
19.04.2011, 15:44
M kao Mama
5536
Dragi prijatelji,
Ova mlada žena koja Vam se smješi, zove se Nejra Kurić, ima 28 godina i majka je preksrasnog dječaka Maka. Maki ma dvije godine, a Nejri je u četvrtak 14. aprila ove godine dijagnosticirana akutna leukemija. Za izmještanje u inostranstvo, tačnije u Francusku i hitno liječenje neophodno je prikupiti 500 hiljada KM. Nadam se da će dobro srce BiH i ovaj put ubrzanim pulsom kucati i da ćemo sakupiti novac za Nejrino liječenje. Hvala svim dobrim ljudima, koji će na bilo koji način pomoći da sakupimo ova novčana sredstva, čime ćete omogućiti ovoj mladoj ženi da nastavi život.
(Ovdje ide slika)
Devizni račun na koji možete izvršiti uplatu:
RAIFFEISEN BANK d.d. SHIFT CODE: RZBABA2S ADRESA: ZMAJA OD BOSNE bb, 72 000 SARAJEVO, BiH IBAN CODE: BA391613000007553445 NEJRA KURIC, MEJTAŠ BR.2, SARAJEVO
KM račun na koji možete izvršiti uplatu:
NEJRA KURIĆ JMBG: 1403982195064 TRANSACIJSKI RAČUN:1613000007553445 SVRHA UPLATE: Humanitarna uplata za liječenje Nejre Kurić RAIFFEISEN BANK
19.04.2011, 15:49
ziki
1815
Mama Alma trebalo bi da ti je stigla pp, trebaju mi podatci o vjerodostojnosti tj dokaz da je humanitarna akcija potrebna da bih telefonom zvala organizatora sajma privrede u Gračanici od sutra do 23 aprila da se postavi kutija kod ulaza. Molim te što prije jer je otvaranje suta pa da imam popodne da se još na neke adrese obratim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
19.04.2011, 15:50
M kao Mama
5536
Ziki Bogami pp mi nije stigao, a ovo vjerodostojnosš na šta konkreto misliš
19.04.2011, 15:56
ziki
1815
Neka potvrad da joj sredstva trebaju i kontakt tel od nekog od pordice ili vođu akcije. hanabana mi je poslala pp al nema šanse da odtvorim nešto me sad net zeza
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
19.04.2011, 15:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ja samodradila još 400 letaka, tako da za sada imamo 800, hanabana je isto nešto uradila, čekamo dadadu da vidimo koliko je ona, i onda krećemo u podjelu
nismo se izgleda dobro razumjele...ja sam mislila da vam treba pomoc oko pravljenja letka...a vidim da ste vi to vec odradile ...ja nemam kuci printer...a svugdje moram platiti print...pa ne znam koliko je to pametno...bolje da dam te pare u kasu
ili mi molim te posalji sta tacno trebamo ja i moj suprug odraditi...ako je potrebna priprema za print letaka ili plakata...sad mi visenista nije jasno
19.04.2011, 15:59
HanaBana
1182
daj mi mail na pp
19.04.2011, 16:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: HanaBana
daj mi mail na pp
ko? ja ili ziki?
19.04.2011, 16:01
HanaBana
1182
IZVORNA PORUKA: ziki
Neka potvrad da joj sredstva trebaju i kontakt tel od nekog od pordice ili vođu akcije. hanabana mi je poslala pp al nema šanse da odtvorim nešto me sad net zeza
daj mi e.mail na pp
19.04.2011, 16:05
HanaBana
1182
IZVORNA PORUKA: dadada
daj mi mail na pp
ko? ja ili ziki?
Mi smo napravili letke ali na obicnom papiru A4 format podijelili na 4 dijela i tako isto isprintali plakate.
19.04.2011, 16:11
leli§
1201
IZVORNA PORUKA: henna ze
ja ne znam ali mislim da banke ne uzimaju proviziju..kad sam ja imala račun za skupljanje novca..nije mi banka ni 1 Km uzela..koliko je ko uplatio toliko mi je i leglo...
ovo je onda super...je li vazi i za uplate iz inostranstva to bi bilo bas dolicno...ja iako preuzmem trosak trasngfera (oko 6km) banka u bosni opet uzme proviziju, ne znam koliku ali opet uzme vala i ove banke neka malo zavrnu slavinu pogotovo u ovakvim slucajevima gdje je svaka marka jako vazna
19.04.2011, 16:14
leli§
1201
i naravno da pozdravim akciju i ucesce forumasica ja bih rado sa vama ali dajeko tako da cu pokusati sto vise razglasiti mailom i fb-om
19.04.2011, 17:11
Hanady RR
18727
na TV Sa u emisiji Dobre vibracije upravo je pročitan apel.... i upućen poziv građanima da sutra budu sa nama u importane centru... Hvala im
19.04.2011, 17:20
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: ziki
daj mi e.mail na pp
meni pp ne radi pa cu ovako javno stvit mail a molit posle da ga brisu zvrcic@yahoo.com
19.04.2011, 17:24
Anoniman
Citam i suze mi liju, i od tuge i od srece da smo tako udruzene u ovakvoj nevolji, cure svaka cast!
A nasoj Nejri zelim sto manje suza, molim Boga da nam ozdravi sto prije
19.04.2011, 17:29
hatepsut
1241
Iz nekog razloga ne mogu da otvorim PP HanaBana evo adresa i broj tel otvorene mreze za slucaj da nemas
Tel/fax: + 387 33 66 44 03
Add: Hamdije Čemerlića 21 (Pofalići), 71 000 Sarajevo
19.04.2011, 17:33
Gift
1000
HanaBana poslala sam ti e mail, ne radi pp
19.04.2011, 17:36
M kao Mama
5536
Dadada, ma evo ovako je ispalo sa letcima, tako za sada ti ne moraš raditi ništa, kako si rekla bolje da pare idu u kasu,
ziki, hanabana će prenijeti ovo njenom mužu ili djeveru pa će ti se neko od njih javiti
19.04.2011, 17:39
ziki
1815
Hvala Alma puuuno, ja sam mailove vec poslala al kako je frka oko otvaranja nisam sigurna da su pogledali a dobih uputu od upicenih da ne zovem dok sve to nemam
19.04.2011, 17:43
M kao Mama
5536
samo da znate PP trenutno ne rade, ziki javit će ti se neko od njih
19.04.2011, 18:46
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: emi7908
Svaka čast žene i da nam Svevišnji usliši molitve... Skvo ja ću stojati i u tri smjene ako treba za tebe ali kolačiće prepuštam drugima jer u kakvom sam haosu sumnjam da bi mi uspjeli... mada mogu i ja nešto pripremti slatko ali ne mufine.. eto dogovorićemo se sutra
19.04.2011, 19:17
Hanady RR
18727
Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju
kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana
Subota, Grand centar od 11 do 17 sati
Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR
smjene 11 – 13 skvo , višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju) 13- 15 dijana, alma 15-17 emi7908 i druga nam treba doborvoljno molim javite se što prije
nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i druga sa teme neka se dobrovoljno javi što prije
Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, bilo bi lijepo pa eto ako neko ima rapoložen da nam i šarenih jaja donese javite
na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 19.4.2011 19:25:48 >
19.04.2011, 19:19
Amani12
1651
Evo Hanady ja se javljam za Subotu od 15-17
19.04.2011, 19:24
Hanady RR
18727
Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju
kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana
Subota, Grand centar od 11 do 17 sati
Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR
smjene 11 – 13 Skvo, višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju) 13- 15 dijana, alma 15-17 emi7908 i Amani12
nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i druga sa teme neka se dobrovoljno javi što prije
Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, bilo bi lijepo pa eto ako neko ima rapoložen da nam i šarenih jaja donese javite
na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 19.4.2011 19:26:14 >