cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije

clock-img

20.04.2011, 09:41

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: leli§

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

Ovo mi je SUPER!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i meni isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

20.04.2011, 09:44

clock-img

chuci

pencil-img

804

mama Alma nije problem. ja sam rekla ako trebadne da mogu napraviti kolače za subotu, za nedjelju ne mogu jer me nama tu. Naravno da nema ljutnje ako ne treba.
novac je nevezan za kolače. to ide koliko ide. sastojke za kolače imam u kući i ne dajem posebno novac za to.

clock-img

20.04.2011, 09:45

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Dok nam se ne javi Hanabana, evo da ja kežem Nejri su uručene pare koje smo sakpule do sinoć, i cvijeće u ime RR žena BiH,

e, sada bit ćus lobodna žene da zamoli, vidim ovedje opet predlažu se kolači, da ne bude previše kolača, molim vas bolje je u ubacite 5 km 

user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

20.04.2011, 09:46

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: chuci

mama Alma nije problem. ja sam rekla ako trebadne da mogu napraviti kolače za subotu, za nedjelju ne mogu jer me nama tu. Naravno da nema ljutnje ako ne treba.
novac je nevezan za kolače. to ide koliko ide. sastojke za kolače imam u kući i ne dajem posebno novac za to.

Bravo i drago mi je da smo se razumjele, ljubim te

clock-img

20.04.2011, 09:47

clock-img

Šanti

pencil-img

59

Želim joj brzo ozdravljenje. Uz ovakvu podršku i Božiju pomoć, sigurno će ozdraviti.  Doprinijeću ovoj akciji koliko god budem mogla

clock-img

20.04.2011, 09:48

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

U pravu si Mama Alma i divno je što ste joj odnjele cvijeće i novac... Izvini molim te kako ti se ona čini? Mislim jesi uspjela vidjeti i mrvicu osmjeha na njenom licu? To mi je nekako nada da će se boriti, dušom i srcem i da neće pokleknuti...  znam da je milion drugih faktora u igri ali mora biti hrabra....

clock-img

20.04.2011, 09:53

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

Zaboravih vas pitati jel' iko gledao emisiju udri muški? Je li Batko uradio išta? Evo slušam ga na radiu ali ne spominje ništa?

clock-img

20.04.2011, 09:54

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Evo mene ko padobranac, sad sam se čula sa organizatorom sajma, nema problema za kutija na ulazu. Danas ću potražit kutiju odštampat plakat za kutiju, popodne se dogovorit o detaljima, kutija će bit na ulazu četvrtak, patak i subotu do zatvaranja, danas ću pitat do kad u subotu je sajam. Nadam se da će Gračanlije imat sluha i odazvat se.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

20.04.2011, 09:59

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: ziki

Evo mene ko padobranac, sad sam se čula sa organizatorom sajma, nema problema za kutija na ulazu. Danas ću potražit kutiju odštampat plakat za kutiju, popodne se dogovorit o detaljima, kutija će bit na ulazu četvrtak, patak i subotu do zatvaranja, danas ću pitat do kad u subotu je sajam. Nadam se da će Gračanlije imat sluha i odazvat se.

Super user posted image  

Nasoj dragoj Nejri zelimo sretan put, danonocno mislimo na nju i njenu porodicu, da nam se sto prije ako Bog da vrati zdrava i sretna. Zene velikog srca svaka cast.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

20.04.2011, 10:19

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Žene uspjela sam organizovati jedna velika muzička zvijezda dolazi noćaš u importane da pomogne da sakupimo što više novaca za naše Nejru,

Ako i Vi znate neke glumce, sportiste, pjveče, pozovite ih da budu dio ovog projekta

clock-img

20.04.2011, 10:20

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Nisam ja išla, bila je hanabana, u ime svih nas, nije je vidjela jer je ipak bila izolovana, javit će se Hana bana uskoro.

Ziki, super,

clock-img

20.04.2011, 10:21

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

user posted image
user posted image
U ime Ringeraje otislo sa Nejrom.
Bila sam na aerodromu, ali nazalost nisam je mogla vidjeti. Obzirom na svoje stanje tretirana je kao prioritet i prosla sve aerodromske kontrole medju prvima. Uspjela sam angazovati Adinog prijatelja koji radi na aerodromu da joj se preda cvijece i dio skupljenog novca i pozelila sam im srecu preko telefona. Imate velike pozdrave od njih dvoje. Nejra nam je jutros slabasnija nego inace ali samo da hairli stignu u Svedsku i krenu sa lijecenjem. Rodica koja im zivi u Svedskoj, inace hematolog na klinici u kojoj ce biti Nejra je uplatila inicijalnu fakturu za pocetak lijecenja i prve pretrage. Ostalo je na namauser posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

20.04.2011, 10:23

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

user posted image

Napravil sam ovaj letak, može se printati skupa sa ringerajinim. Dobar je za zalijepiti na kutiju.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

20.04.2011, 10:24

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

hANABANA prelijepo evo suze mi teku  sto od tuge sto od srece sto je otisla da sto prije krene s lijecenjem....Pobjedit ce Nejra,pobjedt cemo mi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

20.04.2011, 10:25

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ja cu sad pokusat poslat e-mail radio gracanicu,da vidim dali bi oni htjeli pustit obavjestenje u vezi ove kutije sto ce biti postavljena na sajmu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

20.04.2011, 10:27

clock-img

samedi

pencil-img

1047

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Žene uspjela sam organizovati jedna velika muzička zvijezda dolazi noćaš u importane da pomogne da sakupimo što više novaca za naše Nejru,

Ako i Vi znate neke glumce, sportiste, pjveče, pozovite ih da budu dio ovog projekta

user posted image user posted image user posted image user posted image super,sve vise vjerujem da cemo uspjeti uz Bozju pomoc user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

20.04.2011, 10:28

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: HanaBana

user posted image
user posted image
U ime Ringeraje otislo sa Nejrom.
Bila sam na aerodromu, ali nazalost nisam je mogla vidjeti. Obzirom na svoje stanje tretirana je kao prioritet i prosla sve aerodromske kontrole medju prvima. Uspjela sam angazovati Adinog prijatelja koji radi na aerodromu da joj se preda cvijece i dio skupljenog novca i pozelila sam im srecu preko telefona. Imate velike pozdrave od njih dvoje. Nejra nam je jutros slabasnija nego inace ali samo da hairli stignu u Svedsku i krenu sa lijecenjem. Rodica koja im zivi u Svedskoj, inace hematolog na klinici u kojoj ce biti Nejra je uplatila inicijalnu fakturu za pocetak lijecenja i prve pretrage. Ostalo je na namauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  I ja se rasplakah, a ti si to tako lijepo napisala da user posted image  same krenuse!! Bice nam Nejra aBd dobro. Vjerujemo u Boga i dobre ljude, Bog je veliki!!!!

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

20.04.2011, 10:37

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

ja sam poslala e-mail.javit cu dali su i kako odgovorili

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

20.04.2011, 10:41

clock-img

ziki

pencil-img

1815

palačinko super letak, mogu li bi slobodna da zalijepim na gračaničku kutiju

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

20.04.2011, 10:44

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: ziki

palačinko super letak, mogu li bi slobodna da zalijepim na gračaničku kutiju

naravno, to mu i jest namjena

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

20.04.2011, 10:54

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

drage zene ja placem nakon svih NAŠIH (slobodna sam da tako kazem) letaka i humanosti za nasu Nejru, da joj dragi Bog pomogne, da se varti kuci svom Maku .....

Nejra drzi se draga

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

20.04.2011, 10:54

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Nadam se da mozemo sa mob zvati na ovaj humanitarni broj

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

20.04.2011, 11:29

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ja sam malo pogubljena i na poslu mi frka, šta mislite koliko bi letaka trebalo da odštampam, štampam za letke tekst od palačinke bez slike, 1/4 A4 papira

clock-img

20.04.2011, 12:00

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

Evo i mog apela i letaka, 4 na 1 A4. Spremicu za veceras koliko mognem isprintati.
user posted image
user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

20.04.2011, 12:11

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Nadam se da mozemo sa mob zvati na ovaj humanitarni broj

Ja sam maloprije zvala, ali ništa, izbacuje me.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Zadnji članci

article-img