Hvala dragom Allahu, da je tako za bolnicu, cijelo jutro razmišljam,koliko koncidencije u svemu, trebale smo u Zenicu, a naša Nejra iz Zenice, trebala ići u Francusku, našla se rodica njenog koja je dr. hematolog pa još u ovoj bolnici, a i nekoliko naših članica je blizu nje, zaista divno u svemu ovome, da zna da i tamo ima RR žena koje će je sigurno obići
20.04.2011, 13:46
Anoniman
ne bi mozda bilo lose staviti broj kao popup...al to sefica treba vidjeti s programerima
20.04.2011, 13:47
palachinken
5397
Još jednom, nije na odmet ponoviti
Za Nejru prikupljanje novca po gradovima: Zenica - srijeda 20.04.2011. u 19 sati na glavnom ulazu u TC Džananovič Tuzla- srijeda u 16 sati ispred igraonice u TC Mercator Sarajevo- srijeda , Importane centar od 17- 20 sati. Sarajevo , subota, 23. 04. Grand centar Sarajevo, nedjelja 24.04. Plato BBI
20.04.2011, 13:49
M kao Mama
5536
palačinken jesi li dobila moj meil
20.04.2011, 13:52
Lulu_08
350
Raširila sam vijest i sigurna sam u minimalno desetine uplata od po 100eur i više po osobi kada je moja rodbina u Švedskoj i Holandiji u pitanju!!!!! Obećanje uplate na današnji dan sam dobila, a znam da je to 100% istinito!!!
IDEMO NAPRIJED, ako Bog da da ovo jednom sve bude iza Nejre!!!!
Tako se nadam, uh..!!!!!
20.04.2011, 13:52
palachinken
5397
Onaj sa slikom? Jesam, napravila sam letke i plakat. Poslije posla idem printati.
20.04.2011, 13:54
HanaBana
1182
Javila nam se djevojka koja radi Face painting i radila je u igraonici da svojim radom u nedjelju podrzi nasu akciju tako da ce raditi face painting i praviti balone uz donaciju za nasu Nejru!!!
20.04.2011, 14:00
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Djana
Raširila sam vijest i sigurna sam u minimalno desetine uplata od po 100eur i više po osobi kada je moja rodbina u Švedskoj i Holandiji u pitanju!!!!! Obećanje uplate na današnji dan sam dobila, a znam da je to 100% istinito!!!
IDEMO NAPRIJED, ako Bog da da ovo jednom sve bude iza Nejre!!!!
Tako se nadam, uh..!!!!!
20.04.2011, 14:13
mamin cvjetić
824
Mogu vam samo reci da je univerzitetska bolnica u Lundu najbolja od svih u Svedskoj a i cijeloj Skandinaviji tako da sam uvjerena da ce Nejra biti tretirana na najbolji moguci nacin...u dobrim je rukama sto je najvaznije!
zaista ohrabrujuća i divna vijest hvala ti na njoj mube
20.04.2011, 14:52
rokoko
336
IZVORNA PORUKA: mišur
E j....m ti našu državu i naše entitiete, kad moram biti prosta!
Ni u čemu nismo uvezani, pa ni u ovome!!! Naravno, sa mobilne i fiksne mreže iz RS, nije moguće ostvariti poziv
Pa ni u ludilu mi na um ne bi palo da je to razlog što mi je ponavljalo da sam birala nepostojeći broj. Tako mi je i krivo i žao i....
20.04.2011, 14:55
HanaBana
1182
IZVORNA PORUKA: rokoko
Ni u čemu nismo uvezani, pa ni u ovome!!! Naravno, sa mobilne i fiksne mreže iz RS, nije moguće ostvariti poziv
Pa ni u ludilu mi na um ne bi palo da je to razlog što mi je ponavljalo da sam birala nepostojeći broj. Tako mi je i krivo i žao i....
Proslijedila sam ovu informaciju porodici da bi napravili broj i za gradjane RS
20.04.2011, 15:00
milomoje
233
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Hvala dragom Allahu, da je tako za bolnicu, cijelo jutro razmišljam,koliko koncidencije u svemu, trebale smo u Zenicu, a naša Nejra iz Zenice, trebala ići u Francusku, našla se rodica njenog koja je dr. hematolog pa još u ovoj bolnici, a i nekoliko naših članica je blizu nje, zaista divno u svemu ovome, da zna da i tamo ima RR žena koje će je sigurno obići
Slazem se sa mube, inace uslovi su jako dobri u bolnicama, a posebno odnos osoblja prema pacijentima.... nadati se samo boljem i njenoj snazi ... Da, olaksavajuce okolnosti... i ja imam zelju je obici, oko 260 km je udaljen Lund od Geteborga,ali nije to daleko... pa eto ako bi se Ilhana i mube udruzile pa da zajedno odemo... ali mislim da nije vrijeme odmah, dok se ne vidi sto ce biti i kako ce teci lijecenje...
20.04.2011, 15:06
M kao Mama
5536
Ovako, zvala sam osobu koja je zadužena za ogranak fondacije Sanele Jenkins za BiH, dobila sam podatak da oni za sada nemaju više ni marke u budžetu, iskreno od njih, rečeno mi je da je Sanela za Ališana uplatila on nekakvih svojih para ili slično, u fondaciji nemaju para, tako da idemo dalje u potragu za novcima.
20.04.2011, 15:10
Nedi
1147
Uz info o nejri novinar mi trazi info kad je portal RR nastao i koliko cc broji clanova....brzo mi treba...
20.04.2011, 15:16
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
ide skoljka sarenih jaja onda od nas (maj femili)
kad ih dostavljet ili u subotu ili u nedleju...praznik je u nedleju pa kontam jel u običaju dan prije da se dijele...to me samo zanima da se ne zamjeramo ako šta ne razumijem a za podugvat i tvoju milu porodicu
u nedelju
Ne znam pa zato i pitam, ja imam sarenih malih svijeca, mogu donjeti tri pakovanja, ide li to povodom vaseg praznika pa dijelite skupa
20.04.2011, 15:35
M kao Mama
5536
Nedi višnja mi se ne javlja, a ona ima tačno te podatke, do kada ti možemo javiti,
20.04.2011, 15:43
M kao Mama
5536
Nedi, evo info
portal u BiH postoji već 4 godine
registrovanih članova skoro pa 25 hiljada
prošli mjesec smo imalai 1,3 miliona pregleda a 180 hiljada posjetilaca je posjetilo stranicu
20.04.2011, 16:01
Šanti
59
Ovako, zvala sam osobu koja je zadužena za ogranak fondacije Sanele Jenkins za BiH, dobila sam podatak da oni za sada nemaju više ni marke u budžetu, iskreno od njih, rečeno mi je da je Sanela za Ališana uplatila on nekakvih svojih para ili slično, u fondaciji nemaju para, tako da idemo dalje u potragu za novcima.
Ja imam jednu osobu za poslovni kontakt sa Sanelom J. Ako želite, mogu je pokušat kontaktirati , pa šta da probamo, to ništa ne košta.
20.04.2011, 16:14
emma.L
2731
Što se tiče noinog prijedloga da preuzmem novce u Mo i donesem u Sarajevo, nije nikakav problem. Možemo se čuti preko PP za dogovor, ja sam dole od petka do nedjelje popodne sigurno, možda i ponedjeljka. I samo da znam kome uručiti u Sa, opet Alma ili Hanabana.
20.04.2011, 16:16
Nedi
1147
Nedi, evo info
portal u BiH postoji već 4 godine
registrovanih članova skoro pa 25 hiljada
prošli mjesec smo imalai 1,3 miliona pregleda a 180 hiljada posjetilaca je posjetilo stranicu
hvala vec sam poslal email i rekla da cu poslati i ovo do 17 sati
20.04.2011, 16:18
Idina mama
340
IZVORNA PORUKA: rokoko
Eh, eto vidis. Ludim kad pomislim kako nam je zdravstvo lose, pa dobrim dijelom zbog entiteta i kantona, a takav sistem smeta i u svakodnevnom zivotu.
Kome su ga napravili i za koga odrzavaju sra... od entiteta i kantona kad svima smeta?
Sto se tice uplate, pokusacu. Mozda ne puno sad, ali odmah iza 1. maja malo vise...
20.04.2011, 19:11
Skvo RR
4542
Evo ja sam se vratila sa naseg prvog okupljanja....
Puna sam emocija...
Hvala svim humanim ljudima koji su se danas pojavili u velikom broju...
20.04.2011, 19:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Evo ja sam se vratila sa naseg prvog okupljanja....
Puna sam emocija...
Hvala svim humanim ljudima koji su se danas pojavili u velikom broju...
i ja sam se tek vratila iako su nas bile samo 4 srce mi je ko Amerika cak su i djecica bila dobra..
20.04.2011, 19:53
Anoniman
i ja sam se sada vratila, nas je bilo 13, nikad do sada se nismo skupile u tolikom broju...Tuzlanke moje Želimo našoj Nejri da što prije ozdravi i da ponovo tipka sa nama
< Poruku je uredio Breskva -- 20.4.2011 20:00:53 >
20.04.2011, 20:00
muaaa
2911
Zene moje, upravo kad sam se vratila sa okupljanja emitovali su prilog sa ispracaja nase Nejra, TVSA je napravila prilog, Nejra je bila bas pozitivna i puna optimizma.Molimo dragog boga da se sto prije svom sinu i porodici Za Nejru