IZVORNA PORUKA: idacha
ja samo molim Boga da se uspije u ovoj akciji... bas mi ne izlaze iz glave ni Nejra ni Mak.... inshallah...
mi smo danas u Tuzli skupile oko 350-360 KM, nisam sigurna u tacan iznos, Djana zna...
skroman doprinos, ali malo po mali i dace Bog da se spasi dusa lijepa...
Drage moje, samo da citiram, mi smo sinoć skupile 360km. Međutim mm će danas još od svoje lokalne rodbine pokupiti doprinose i uplatiti tako da će biti cirka 400km ukoliko ne i više, te će putem WesternUniona prebaciti na Nejrin račun.
Pored toga sam sinoć dobila potvrdu uplata mojih roditelja, to je još dodatnih 100eur ukoliko želite da brojite mada i nema potrebe za tim, važan je ishod a to je Nejrino izliječenje!!!
Htjela bih vam prenjeti da sam sinoć razgovarala sa mojom rodicom, kojoj je Nejra od amidžića žena.
Opisala je kao inače izrazito DIVNU ženu, majku, rodicu i prijateljicu. Rekla je da je Nejra veliki optimista, ali već je polako crpi bolest te je hitnost izražena!
I u njeno ime i ime ostale rodbine vam prenosim jedno veliko HVALA, jer i oni su dobili osjećaj da je njihova familija proširena sa stotinama članica - članicama RINGERAJE!
Najveći trošak u tome svemu jeste činjenica da Nejra nema donora, jer jedini brat kojeg je imala, a koji je mogao biti donor je nažalost preminuo prije par godina te je to zaista otežavajući faktor, i odatle potiče problematika finansiranja...
Volim vas sve drage moje a danas vam šaljem potvrdu uplate!!!