writing-img

RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije

clock-img

22.04.2011, 11:23

clock-img

henna ze

pencil-img

475

hvala HanaBana..pusa i tebiuser posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

22.04.2011, 15:53

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Dobila sam info onaj kafić lijepi u BBi na prizemlju, treža da kod njih stavimo kutiju, a njihov prilog dobijamo u nedjelju i hastal za kolaće.

Iz KJKP PARK me zvali tražili žiro račun i iz sportskog saveza KS hoće da uplate

clock-img

22.04.2011, 15:59

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Dobila sam info onaj kafić lijepi u BBi na prizemlju, treža da kod njih stavimo kutiju, a njihov prilog dobijamo u nedjelju i hastal za kolaće.

Iz KJKP PARK me zvali tražili žiro račun i iz sportskog saveza KS hoće da uplate

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ilhana nam je krenula kod Nejreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

22.04.2011, 16:26

clock-img

Medić*

pencil-img

29

user posted image  user posted image  user posted image  

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

22.04.2011, 16:31

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Bravo za nasu ilhanu...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

22.04.2011, 16:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ilahanauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.04.2011, 16:50

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Ja stvarno nemam stolic!
Imam dvije djecije stolice plasticne pa ako ce koja povesti djecu recite da ponesem user posted image .
Ne znam sta bi jos mogle ponjeti? Salvetice papirne mozda? Meni je palo na pamet da kupimo i plasticne case pa da bude i neko picence ali kad malo bolje skontah nidje veze...Otjerace nas oni iz kafica sto im pojimo potencijalne goste. user posted image
Super vijesti- nadam se da cemo od sada pa nadalje samo takve i dobijati.
Vidimo se drage moje prekosutra! user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

22.04.2011, 17:06

clock-img

drznica

pencil-img

764

Drage moje, nisam baš u toku svega,koliko sam cula na TV-u da je sutra u BBI centru tacnija na -1 u BABY centru bazar za buduce majke, oceve,djecu...i da ce ujedno biti i donacija za Nejru. Ja radim svakako preko puta baby centra, za pultom Logosoft...pa cu biti tu da vas bar  podrzim i svakako ucestvujem u donaciji.

Vidimo se

clock-img

22.04.2011, 17:28

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

IZVORNA PORUKA: drznica

Drage moje, nisam baš u toku svega,koliko sam cula na TV-u da je sutra u BBI centru tacnija na -1 u BABY centru bazar za buduce majke, oceve,djecu...i da ce ujedno biti i donacija za Nejru. Ja radim svakako preko puta baby centra, za pultom Logosoft...pa cu biti tu da vas bar  podrzim i svakako ucestvujem u donaciji.

Vidimo se

Baby bazar organizuje GUGU portal a RINGERAJA je sutra u Grand centru od 11 do 17 sati.
Svakako hvala na podrsiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

22.04.2011, 18:02

clock-img

drznica

pencil-img

764

Hvala na informaciji :)

clock-img

22.04.2011, 18:26

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

imam ja stolic-kamp i mogu pa ponijeti ( nesam upratila da li ste dogovorili za nedelju) i ukoliko sati da dodjem u nedelju, ja sam od 14,00 sati sa amrino...
javite mi javno ili na pp moje obaveze , jer neznam nikoga(nazalost= al nekako cemo se skontati valjda u nedelju.Ako neko moze da dodje po stolic, mogu ga dati i veceras za sutra ako treba
Jedva cekam nedeljuuser posted image user posted image i molim Boga dragog da i A.bude dobro i da nema turuuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

22.04.2011, 18:28

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Žene ne treba nam hastal, imamo sve i u BBI i Grandu

clock-img

22.04.2011, 18:42

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Drage moje, evo upravo sam bila kod nase lutke Nejre. Lijepo izgleda, jako je pozitivna i zadovoljna je sa ljekarima. Kaze da su pravo ljubazni prema njoj i njezni tako da se osjeca sigurna. Pocela je da ide na kemoterapije i ima dobar respons na njih. Doktori su zadovoljni i pozitivni na rezultat nalaza, znaci dobre vijesti mile moje.

Pozdravlja vas sve puno i zahvalna je za sve.

Tako mi je drago sto sam je vidjela da vam nemogu opisati. Divna je osoba i ako Bog da ozdravit ce nam ona brzo.

Ljubim vas sve :*

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

22.04.2011, 18:45

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ilhana, plačem ko mala beba, drago mi je da si vidjela Nejru i da je bolje u odnosu na sarajevo. Hvala ti pu

clock-img

22.04.2011, 18:51

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

Hvala Ilhana, divna vijestuser posted image user posted image
Uslisit ce dragi Bog nase molitveuser posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

22.04.2011, 18:52

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

Drage moje, evo upravo sam bila kod nase lutke Nejre. Lijepo izgleda, jako je pozitivna i zadovoljna je sa ljekarima. Kaze da su pravo ljubazni prema njoj i njezni tako da se osjeca sigurna. Pocela je da ide na kemoterapije i ima dobar respons na njih. Doktori su zadovoljni i pozitivni na rezultat nalaza, znaci dobre vijesti mile moje.

Tako mi je drago sto sam je vidjela da vam nemogu opisati. Divna je osoba i ako Bog da ozdravit ce nam ona brzo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 19:15

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.04.2011, 19:18

clock-img

sreca 27

pencil-img

384

clock-img

22.04.2011, 19:19

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ilhana divno..user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

22.04.2011, 19:42

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ilhana divno..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

22.04.2011, 19:42

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Odnijela sam u Igraonicu Tvornica radosti kutiju...i oni ce skupljati novac od svojih posjetitelja novac... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

22.04.2011, 19:50

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Kutije su u Zenici po raznim ugostiteljskim objektima, nekim školama, zaista ih ima user posted image A danas su srednjoškolci iz Medicinske škole samoinicijativno zatrazili dozvolu od MUP-a i postavili kutiju u gradu, dijelili sokiće i skupljali novac. Skupili su blizu 2000KM user posted image user posted image user posted image To mi je bilo posebno drago čuti, u moru letargične omladine ovako divna djeca!

Sutra ide naša prodaja kolačića, u procesu su pripreme kod više forumašica.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

22.04.2011, 20:00

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: palachinken

Kutije su u Zenici po raznim ugostiteljskim objektima, nekim školama, zaista ih ima user posted image A danas su srednjoškolci iz Medicinske škole samoinicijativno zatrazili dozvolu od MUP-a i postavili kutiju u gradu, dijelili sokiće i skupljali novac. Skupili su blizu 2000KM user posted image user posted image user posted image To mi je bilo posebno drago čuti, u moru letargične omladine ovako divna djeca!

Sutra ide naša prodaja kolačića, u procesu su pripreme kod više forumašica.

bravo Zeinice, bravo srednjoškolciuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.04.2011, 20:16

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

I bravo sve vi koje ulazete svoj trud da ovo uspije.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

22.04.2011, 20:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

drage moje ...divna ekipa nejrinih kolegica i kolega koji su nas posjetili i zajedno s anama deverali onaj dan u Importane...dogovara humanitarni koncert za nejru u sarajevu u klubu ''Sloga'', dobili su prostor i vrijeme i razglas...sada je na nama red da prikupimo dobre muzičare, rok i pop muzike da napunimo Slogu.

elem...
ako imate neki rpijedlog ili poznajete nekoga od muzičara, javite mi se na PP da ga kontaktiramo...

ja sam već s anekima stupila u kontakt i nadam s eu ponedeljak ću imati tačnije informacijeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img