Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
22.04.2011, 15:53
M kao Mama
5536
Dobila sam info onaj kafić lijepi u BBi na prizemlju, treža da kod njih stavimo kutiju, a njihov prilog dobijamo u nedjelju i hastal za kolaće.
Iz KJKP PARK me zvali tražili žiro račun i iz sportskog saveza KS hoće da uplate
22.04.2011, 15:59
HanaBana
1182
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Dobila sam info onaj kafić lijepi u BBi na prizemlju, treža da kod njih stavimo kutiju, a njihov prilog dobijamo u nedjelju i hastal za kolaće.
Iz KJKP PARK me zvali tražili žiro račun i iz sportskog saveza KS hoće da uplate
Ilhana nam je krenula kod Nejre
22.04.2011, 16:26
Medić*
29
22.04.2011, 16:31
Skvo RR
4542
Bravo za nasu ilhanu...
22.04.2011, 16:37
Hanady RR
18727
ilahana
22.04.2011, 16:50
Amrino
2613
Ja stvarno nemam stolic! Imam dvije djecije stolice plasticne pa ako ce koja povesti djecu recite da ponesem . Ne znam sta bi jos mogle ponjeti? Salvetice papirne mozda? Meni je palo na pamet da kupimo i plasticne case pa da bude i neko picence ali kad malo bolje skontah nidje veze...Otjerace nas oni iz kafica sto im pojimo potencijalne goste. Super vijesti- nadam se da cemo od sada pa nadalje samo takve i dobijati. Vidimo se drage moje prekosutra!
22.04.2011, 17:06
drznica
764
Drage moje, nisam baš u toku svega,koliko sam cula na TV-u da je sutra u BBI centru tacnija na -1 u BABY centru bazar za buduce majke, oceve,djecu...i da ce ujedno biti i donacija za Nejru. Ja radim svakako preko puta baby centra, za pultom Logosoft...pa cu biti tu da vas bar podrzim i svakako ucestvujem u donaciji.
Vidimo se
22.04.2011, 17:28
HanaBana
1182
IZVORNA PORUKA: drznica
Drage moje, nisam baš u toku svega,koliko sam cula na TV-u da je sutra u BBI centru tacnija na -1 u BABY centru bazar za buduce majke, oceve,djecu...i da ce ujedno biti i donacija za Nejru. Ja radim svakako preko puta baby centra, za pultom Logosoft...pa cu biti tu da vas bar podrzim i svakako ucestvujem u donaciji.
Vidimo se
Baby bazar organizuje GUGU portal a RINGERAJA je sutra u Grand centru od 11 do 17 sati. Svakako hvala na podrsi
22.04.2011, 18:02
drznica
764
Hvala na informaciji :)
22.04.2011, 18:26
Mala Selma
779
imam ja stolic-kamp i mogu pa ponijeti ( nesam upratila da li ste dogovorili za nedelju) i ukoliko sati da dodjem u nedelju, ja sam od 14,00 sati sa amrino... javite mi javno ili na pp moje obaveze , jer neznam nikoga(nazalost= al nekako cemo se skontati valjda u nedelju.Ako neko moze da dodje po stolic, mogu ga dati i veceras za sutra ako treba Jedva cekam nedelju i molim Boga dragog da i A.bude dobro i da nema turu
22.04.2011, 18:28
M kao Mama
5536
Žene ne treba nam hastal, imamo sve i u BBI i Grandu
22.04.2011, 18:42
Ilhana RR
6113
Drage moje, evo upravo sam bila kod nase lutke Nejre. Lijepo izgleda, jako je pozitivna i zadovoljna je sa ljekarima. Kaze da su pravo ljubazni prema njoj i njezni tako da se osjeca sigurna. Pocela je da ide na kemoterapije i ima dobar respons na njih. Doktori su zadovoljni i pozitivni na rezultat nalaza, znaci dobre vijesti mile moje.
Pozdravlja vas sve puno i zahvalna je za sve.
Tako mi je drago sto sam je vidjela da vam nemogu opisati. Divna je osoba i ako Bog da ozdravit ce nam ona brzo.
Ljubim vas sve :*
22.04.2011, 18:45
M kao Mama
5536
Ilhana, plačem ko mala beba, drago mi je da si vidjela Nejru i da je bolje u odnosu na sarajevo. Hvala ti pu
22.04.2011, 18:51
Mala Selma
779
Hvala Ilhana, divna vijest Uslisit ce dragi Bog nase molitve
22.04.2011, 18:52
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
Drage moje, evo upravo sam bila kod nase lutke Nejre. Lijepo izgleda, jako je pozitivna i zadovoljna je sa ljekarima. Kaze da su pravo ljubazni prema njoj i njezni tako da se osjeca sigurna. Pocela je da ide na kemoterapije i ima dobar respons na njih. Doktori su zadovoljni i pozitivni na rezultat nalaza, znaci dobre vijesti mile moje.
Tako mi je drago sto sam je vidjela da vam nemogu opisati. Divna je osoba i ako Bog da ozdravit ce nam ona brzo.
22.04.2011, 19:15
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
22.04.2011, 19:18
sreca 27
384
22.04.2011, 19:19
Skvo RR
4542
Ilhana divno..
22.04.2011, 19:42
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ilhana divno..
22.04.2011, 19:42
Visnja RR
15102
Odnijela sam u Igraonicu Tvornica radosti kutiju...i oni ce skupljati novac od svojih posjetitelja novac...
22.04.2011, 19:50
palachinken
5397
Kutije su u Zenici po raznim ugostiteljskim objektima, nekim školama, zaista ih ima A danas su srednjoškolci iz Medicinske škole samoinicijativno zatrazili dozvolu od MUP-a i postavili kutiju u gradu, dijelili sokiće i skupljali novac. Skupili su blizu 2000KM To mi je bilo posebno drago čuti, u moru letargične omladine ovako divna djeca!
Sutra ide naša prodaja kolačića, u procesu su pripreme kod više forumašica.
22.04.2011, 20:00
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: palachinken
Kutije su u Zenici po raznim ugostiteljskim objektima, nekim školama, zaista ih ima A danas su srednjoškolci iz Medicinske škole samoinicijativno zatrazili dozvolu od MUP-a i postavili kutiju u gradu, dijelili sokiće i skupljali novac. Skupili su blizu 2000KM To mi je bilo posebno drago čuti, u moru letargične omladine ovako divna djeca!
Sutra ide naša prodaja kolačića, u procesu su pripreme kod više forumašica.
bravo Zeinice, bravo srednjoškolci
22.04.2011, 20:16
jasmin
4600
I bravo sve vi koje ulazete svoj trud da ovo uspije.
22.04.2011, 20:23
Hanady RR
18727
drage moje ...divna ekipa nejrinih kolegica i kolega koji su nas posjetili i zajedno s anama deverali onaj dan u Importane...dogovara humanitarni koncert za nejru u sarajevu u klubu ''Sloga'', dobili su prostor i vrijeme i razglas...sada je na nama red da prikupimo dobre muzičare, rok i pop muzike da napunimo Slogu.
elem... ako imate neki rpijedlog ili poznajete nekoga od muzičara, javite mi se na PP da ga kontaktiramo...
ja sam već s anekima stupila u kontakt i nadam s eu ponedeljak ću imati tačnije informacije