IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: triputmama
i ja isto se prijavljujem , nikad se ne zna mozda ja iz austrije joj budem najbliza
nekad se pitam dal bi se neko za mene ovoliko trudio da mi se nesto desi
Ne kontam baš najbolje ovo zadnje, ali ne bitno, ovo sve što se radi Nejra je zaslužila, a RR je stala iz manogih žena u njihovim teškim situacijama.
triput mama nedao bog da ti treba isto bi ove žene i za tebe uradile...
mi se moćda jesmo jače angažirali u ovoj prči jer ona ima nick na našem forumu...ali smo pomagali i onima koji ne znaju da RR i postoji...djeca iz goražda nisu za nas znala,, ljudi koji naše deke i suđe u goraždu koriste nakon poplava ne znaju za nas možda....ališan i njegogi roditelji i još niz niz onih kojima smo u pomoći kao zajednioca doprinos dali....
ja ću konačno večeras imati za vas teklst malo dulji koji će nas uvesti u sljedeć aktivnosti...čekam neke informacije još možda su is tigle na mail al dok s ei sama koncentrišem od svojih pomutnji u glavi dana...
no idemo dalje...
daj Bože da nam je ovo akcija koja nam nikada neće zatrebati a da treba ja kad doniram svoju krv ako ne bude pomogla nejri kome jave da pomaže u svijetu ja svoju koštanu srž zdravu dajem...
spasiti jedna život kao da si sapio cijeli svijet...moje srce je zahvalno na tome...duša mi ipunjena kada znam da pomogli smo nekome...tebi ili nekome koga nikada vidjela i čula nisam...život je jedan i cjeniti se mora