ne nadjoh temu ako ima molim moderatore da me upute. kao sto sam naslov kaze....treba mi iskusan,dobar i nadasve pouzdan otorinolaringolog. svi savjeti i sugestije su dobrodosli. hvala.
11.08.2015, 13:40
malena27 RR
15117
nacelnik odjela u KBZ - dr. Hodzic Dzenan ili Dzenad... tako su meni rekli kad je T imao ceste upale grla
dobar dijagnosticar? moja pedica bas ne vjeruje ovim nasim iz Ze, a ja opet kontam mora biti bar jedan koji je dobro izucio" zanat"
11.08.2015, 14:03
Almuccia
-648
Mog muza je operisao u Zenici doktor Dedic. Ne znam da li on idalje radi jer ne zivimo gore. Mi smo bili prezadovoljni njegovim pristupom.
11.08.2015, 16:09
palachinken
5397
PP koko
11.08.2015, 18:47
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: palachinken
PP koko
12.08.2015, 08:04
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: koka i po
dobar dijagnosticar? moja pedica bas ne vjeruje ovim nasim iz Ze, a ja opet kontam mora biti bar jedan koji je dobro izucio" zanat"
Dr. Slavica...radi u poliklinici Sunce....mi smo maksuz išli u Ze kod nje...i držimo se njenog mišljenja.....
12.08.2015, 11:50
Penelope82
264
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
nacelnik odjela u KBZ - dr. Hodzic Dzenan ili Dzenad... tako su meni rekli kad je T imao ceste upale grla
Ja bih potvrdila za dr.Hodžića Dobar je i dr.Nikolić,koji je sada u penziji,ali dolazi u Primu po potrebi.
14.08.2015, 08:24
wannabeblonde
6
Za dr. Hodzica sam i ja samo cula rijeci hvale, krajnike mog sina je operisao dr. Hatibovic hvala Bogu sve je proslo u redu. Što se dr Slavice tiče više ljudi mi je reklo, kada sam se ja raspitivala za otorinca, da spada u koverta doktore tako da sam je uvijek izbjegavala, jer sam protiv bilo kakvih davanja i doktorima i drugim sluzbenicima, potrefila nas je na jednoj kontroli, krajnike maltene nije ni pogledala, ali je zato pricala kako bih trebala dogovoriti s njom estetsku korekciju usiju jer je moje dijete od 4.5 godine blago klempavo