evo jedna tema pa da pisemo kad se uvodi koje povrce,kako ga spremate.trenutno me interesuje kad se daje cvekla.kako je spremit i koliko smije stojati kuhana.ja jako volim cveklu pa bi htjela malenoj spremit
13.09.2008, 13:48
novi clan
53
Pozdrav od novog clana Ja ti stvarno ne bih znala reci kad se daje cvekla ali povrce mozes postepeno uvoditi od 6 mjeseca. a vocne kasice i sokice vec od 4
13.09.2008, 15:12
gracija
11
Ja sam svojoj djevojcici cijedila sok od cvekle,kad je imala 7 mjeseci i davala sam joj po par kasicica svako drugi - treci dan.
13.09.2008, 21:24
ja
158
ja sam Emanu davala sa 8 mjeseci cveklu i taj dan nikad necu zaboraviti jer ja i mm kad umrli nismo od straha...ja sam je prvo skuhala i ispasirala sa jabukom i mrkvom to je izgledalo kao gusti sok i Emanu se jako svidilo da je meni bilo zao nedati mu vise,popio je citavu flasicu od 150ml sto je previse i za odrasle tako jako i zestokmo vitaminima...uf ali kad je poceo da povraca tako ruzan prizor ono crveno ...uzas ali sad mu dajem po malo i jako voli
14.09.2008, 21:46
mama mama
3
mame pocela sam davati malom kasice ali nakon tri dana sam mu vidjela kao osip ali samo na stomaku.je li se to ikom desilo.sta da radim. malom jke 6 mjes
15.09.2008, 00:15
sanny
42
Kod nas u danskoj pedijatri savjetuju cveklu od 6 mjeseca a daje se svako 14 dana i tako dok djete ne napuni godinu..navodno zbog nitrata .. al svudgje drugacije ko ce to znat