bananica -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (23.11.2011 12:15:30)
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Bananice moja ana kad pocne da vristi, kad nece da jede, poseno nocu kad place znam da su usi. Ne bih da te strasim, ali nek ne daju njegovu terapiju par dana dijete ce dobiti temperaturu. Prosla sam ja kroz sve te nedoumice oko njegove propisane terapije, i na kraju kad sam vidjela da ostali dr je kljukaju a nema poboljsanja uvedem njegovu terapiju i dijete se preporodi. Moje licno iskustvo kao majke cijem je djetetu sa sest mjeseci ustanovljeno totalno ostecenje sluha i koje sada sa nepune dvije godine je povratilo taj sluh zahvaljujuci gezu je sledece. Ispiti njegovu terapiju do kraja ali manje doze. On malo kolicinski pretjera iskreno. Posto sam sama ja med radnik, majka moja takodje i uz konsultaciju sa pedijatrom ja radim sledece sa njegovom terapijom. Npr on mi propise 4ml augmentina ujutru i uvece ja dajem 3ml, jer na uputstvu pise za tu kilazu koju ona ima da je doza 2,5ml, onda npr flonidan on kaze 2mml ujutru i uvece ja dajem samo uvece 2ml, onda npr operil dva puta po dva udisaja ja dajem po jedan udisaj, dalsy prva dva tri dana dan puta koliko on napise, ali manju kolicinu, a posle svedem na jednom uvece jer uho najvise boli nocu pri zgrijavanju, posebno ta upala srednjeg uha sa nakupljenom tekucinom. slicne doze su i njemu propisane, vagao je dijete prije neg je ista napisao mali ima 12kg600gr
|
|
|
|