Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (23.11.2011 14:30:37)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: MarinaDK IZVORNA PORUKA: Hanady RR ovo zaista nema smisla..[sm=smiley13.gif] ja razumijem da je tema bebe izduvni ventil i meni je ...al ovoliko pisanje i OTeisanje će dovesti do situacije da se ove teme ukinu, što je nekima odavno cilj... kada do toga dođe nemojte se čuditi...jer tema postade ''hanuma grad'' i nove majke sa djecom 1-2 neće se ovdje zadržati ni minute...a ja nisma više u stanju da pratim kome treba pomoć, kome se može dati uputa na konkretnoj temi i čiji dobar savjet treba prenijeti na konkertnu temu za pomoć novim mladim majkama. ovakav odnos prema ovoj temi dovest će je u porpast...ako to želite samo bujrum[sm=smiley13.gif] jesi potpisala peticiju??? Imamo hitnu temu za nedaj Boze slucaj kad su djeca u pitanju..pa jedna kad dijete padne i udari se u glavu ,treca kad je proliv u pitanju,4 kad ima temperaturu,peta osipi,6 alergije,7 nece da jede,8 hoce da jede,itd itd ovo je jedina tema gdje covjek moze da napise sve od neba do zemlje a da ne gori pod nogama a ako se koja i javi da joj treba pomoc sve prisutne pomognu..To sto medjusobno imamo dobru pricu i lijepi druzenje ne bi trebao da bude problem .... marina... ja najbolje znam kakav je ovo tema, kako je nastala, ko je otvorio 2009 godine i kako i na koji način je ostala do sada...ima nas koji smo se za nju borili i ako forumačica i kao moderatro.[sm=smiley13.gif] nova majka kada dođe na forum ova tema joj je daval mogućnost da je uputimo na sve ove teme koje si navela...nisu svo forumski sposobni kao eto ti ili ja.... ovo nije tema ''hanuma-grad'' ovo je tema bebe 1-2... a peticiju imaš temu pa porčitaj... [sm=smiley1.gif] a vidi i vrijeme kada sam tamo ostavila post[sm=smiley1.gif] Ne moras mi pisati memoare jer ja sam bila ta koja je zvocala da se tema napravi a ti ona koja se fatala za glavu...Ove stare koje se ne mogu snaci je vise do njih ja sam nedavno pocela pisati na ovoj temi jer nemam gdje drugo i super sam se snasla,zao mi je pokusala sam na hanumi ali neosjecam se gospodjom u tom smislu pa jbg...Nedavno ste vodili politiku da ako neko dijete rokne s kreveta i udari se u glavu da pisemo u temu udarci u glavvu,ako ima trckalicu da pisemo na proljevima...I odkako ja tipkam niko nije ostao uskracen za savjet,pomoc ili bilo sta drugo..Mislim ako je vec tema bebe 1-2 i bunis se radi bananice pa sta ti trazis ovdje onda,i ostale koje imaju stariju djecu... Ne znam koji vam je vazda kukate ako ti je tesko biti moderator i obavljati iz dana u dan posao moderatora brate mili ostavi se toga ,non stop se zalis...Jel negdje krene prica i druzenje kako Bog zapovjeda vi uskacete i kukate.Muka ako se zaguzva ,muka ako je fino,zaposlite vise ljudi da obavljaju poslove a meni ne preostaje nista drugo nego da se isclanim izgleda i mirna Bosna...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|