|
Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (2.12.2011 17:18:23)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: dadada felix...taj pas nije agresivan koliko sam skontala...ti si se prepala...on vjerovatno nije ocekivao njega zato se i on prepao...svi ste se istraumitrali nego de ti fino zamoli tog covjeka ciji je pas da njih dvojica...znaci on i Anel fino pridju psu....i to par puta...da ga pomaze...jer se ascare i ti bojis tog psa, a to A. osjeti. Pas koji je agresivan prema djeci ima lose iskustvo sa djecom...tj. maltretiran je od strane djece...inace nikad, niti jedan pas iz cista mira nece napasti dijete...to da znate znaš šta dadad ja stavrno pištujem tvoju ogromnu ljubav za psima...al mislim ovaj ti stav nije istinit... naime pas koji je napao moje dijete iza čega čvrsto stojim, napao je F jer je najmanja među nama bila je bio gladana...i niti jedno dijete nije njega mučilo...taj pas ima vlasnika koji ga drži na sedreniku u kuću u kojoj ne žive...kad dolaze daju mu d ajede sve živo, navikli ga na meso i gozbe a onda po 2-3 dana ne dođu d aga obiđu...on se otkinuo i otkačio do gladi. ja stavrno nisma znala d aje tu... sve i da jesma zarad mira svojoj djeci trebala sam valjda stavit jednu šniclu u tašnu pa krenut u šetnju sa djecom rođenom mahalom.... Ja znam da su psi fine životinje...ali imaš i one pse kojima se zaista ne smije prići...veličina psa koji je prepao farah je ogromna... prepao je mene kako je režao i skakao na nas...a akmoli nju ovolicnu[sm=smiley13.gif] i sad kako ja da znam kad je pas tuđi gldan žedan i jel njemu mirno u sotmaku npr. lutalici koja je gladna[sm=smiley13.gif] Draga Hanady, ovo sto si ti napisala isto spada u mucenje zivotinje...to ti je jasno...ti valjda radis kao pravnica...procitaj zakon o zastiti i dobrobiti zivotinja, prijavi slucaj policiji i vet. inspekciji...kao i nacelniku opstine. Marina...da postoje agresivni psi...niko nije rekao da ne postoje...samo sto ti psi nisu sami po sebi agreesivni...ljudi su ih napravili agresivnim. Pas napada onda kada se osjeca ugrozenim ili kad osjeca da je njegov gazda ugrozen. Vecina "ugriza" (99%) nisu ugrizi nego upozorenje...kao sto ljudi pokazu saku. Mene je po vama onda mali milion puta ugrizao pas...a zapravo me samo upozorio. Pas je domaca zivotinja...onog momenta kada postane agresivan, ako zivi vani sam, on postaje divlji pas ili ti cagalj...a zato je potrebno malo vise generacija...i takvi psi se boje ljudi
|
|
|
|