Anoniman -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (3.12.2011 21:19:13)
|
Temperatura mu ide do 38,5 ali bas jako kaslje. Danas sam ga mislila voditi ali kasalj mu se bio smirio i mislila sam evo ga prolazi, da jos sta ne pokupi, ali evo opet ga kasalj hvata. Ujutru cu ga siguno odvesti da pedijatar poslusa pluca. Cuje se hropinjanje, ali nema onog plitkog udisaja pa me to nekako smiruje, a i prilikom pomjeranja polozaja hropinjanje zna prestati, tako d ami sve to nekako aludira na nos i hroptanje u nosu, ali isto tako posto je pio mlijeko zarazeno mrsom ne smijem se zezati, pedijatri sami su mi nagovjestili da i na najmanju prehladu ga dovedem. Lady meni je lakse biti sama sa njih dvoje zdravih, nego da mi je ona u jaslicama pa oboje bolesni. Evo nazalost za mjesec dana ni jedna noc niej bila da neko nije bio bolestan od njih dvoje, te nos, te temperatura, te ovo, te ono. Dijete mi bilo na borackom preporodilo se bukvalno, drugo dijete bilo, krenulo u vrtic samo potonulo, strasno zvuci, ali dijete mi tako lose izgleda, blijeda je kao krpa, podocnjaci ogromni, ona vise nije ona osoba koja je bila prije, jer previse je u mjesec dana je uhvatilo.
|
|
|
|