mama2009 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (3.12.2011 23:08:08)
|
IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: mama2009 u nasem vrticu, pisem provjereno jer mi je takav posao pa mogu uvijek navratiti u vrtic sto i cinim u razlicitim terminima, samo da se informisem kako je i naravno uvijerim sama, dijete se za 8 sati presvuce 2 x, redovno joj mazu kozu zbog dermatitisa (da ne mazu vidjelo bi se suha koza, crvenilo) slusaju djecije pjesmice, gledaju crtice, citaju price, cak djeca od 1-2 interaktivna su, boje sa spuzvicama i slicno...... da teta u nasem rticu pusta Zdravka Colića.....a sad kad malo bolje razmislim, gdje god da krenes, dodjes i boravis drmaju narodnjaci..... ona sama neka procijeni kad bude vrijeme za to sta ce slusati, u mojoj kuci se ne slusaju narodnjaci iako moji roditelji slusaju iste.... moju N presvlače 3 ili 4 puta u toku dana. ja sam s te strane prezadovoljna. kupila sam je u različito vrijeme čisto provjerim to presvlačenje i uvijek ali baš uvijek je bila u suhoj peleni. a ta muzika, ma to me ne brine ni najmanje. moja mama sluša klasičnu muziku a ja čitav život u kafanama provela...niđe veze. mm mrzi puštanje bilo kakve muzike u kući tako da N ni iz kuće neće pokupiti nikakav muzički stil. sama će ga izgraditi i vozdra. treba još i o tome da se brinem... ma ja mogu samo reci jedno veliko DA za vrtic, veliko NE za nane, bake i sl, malo ne za tete..... putuj Europo, nemoj vise cekati na nas... idem obici dijete i moram malo i "cojeka u mene" pripaziti pa-pa
|
|
|
|