Apotekarka -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (11.12.2011 13:52:14)
|
Dan...Kod mene se kuha milion serpi na sporetu a kruh vruc ispcen...Antonio spava.mm otisao u ured radi neki diplomski a ja da na miru vidim sta ima.... Dadada prosli tjedan sam se citav tako osjecala kao ti bolovi u stomaku,zeludcu ,vjetrovi i sve mi se povracalom,pila pro life i caj od mente i tegobe se smanjile mislim da mi zeludcu dosta hrane ne odgovara s obzirom da imam gastritis odavno,nisam se kontrolisala godinama,da i ti nemas gastritis ili kao js da si sklona da se strunis uzas Jelena kako je Anuska danas Noa ja sam pesimista zeno ali brate ti....uh vazno ti je da nem,a onih cinova 3 i 4 a i to nije strasno a upale pa mi zene svaka ih imamo bar malo,posebno poslije poroda sve dole otvoreno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image],nego ne sikiraj dobuit ces vaginalete i pij brusnicu bit ce ok....kako je cura Ostale da nenabrajam ljubim Gdje mi je koka i njeni indijnci bas mi je nedostajala nesto Mala 86 kako je na poslu Svim bolesnim brzo ozdravljenje S Antonio je stanje takvo da mu je hustagil pomogao za kasalj ne pijemo ga par dana i opet kalje joj,nije strasno ali slajm ne izbac nikako....jojjjjj...tuta hm....3 put se do sad u nju popiskio,jednom kakioi to je vto,ne sjeda bas radi na nju i ugkavnom zna vise od pola sata sjediti nista ne obavi cim ga obucem obnavi to....a bas sam se ponadala bila da ce poceti KOd mene kuci ciscenje,spremanje pred Bozic vec pocinje a i na poslu ima dosta posla....
|
|
|
|