leona81 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (12.12.2011 9:57:02)
|
IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: leona81 @ladyblue imala sam upalu rodnice nekoliko puta, upalu mokracnog mjehura takodjer, i imala sam infekciju bakterijsku od katetera, ali nikad me nije ovako boljelo, ne po jacini nego je jako cudno, npr umirala sam od bolova kod upale mokracnog mjehura...kod upale rodnice i infekcije imala sam druge simptome, iscjedak, peckanje, svrbez i sl...sad nemam nista od toga? za mjehur sam pila ciprol i brusnicu, a za ove upale i infekciju sam uzimala canesten vaginalete ili kremu. dok sam dojila, probala sam izbjeci canesten, pa sam sve prirodne pripravke koristila i neke vaginalete na prirodnoj bazi ali nista nije pomagalo...i opet sam morala uzeti canesten. canseten se koristi kod kandide a vaginalete na bazi metronidazola kod upala. otiđi ti svakako ad ti neko uradi UZ da vidiš da li je upala. ja isto, kada imam upalu boli me jajnik ali nema iscjedka. on se obično javlja kod baja tipa kandide, trihomonasa itd. a kod ovih upala prvi simptom je bol neki čudni. kako te boli? ono žiga i probada i stalno ga osjetiš ili neka druga vrsta boli? vidi mene, ko doktor?!hahahaha nemam pojma nekoliko puta na nalazu je pisalo colpitis - upala rodnice a dali mi canesten? bol je cudan, prije 3 dana bio je konstantan, nisam mogla hodati, a ova 2 dana ziga povremeno i prenosi se sa desne i na lijevu stranu danas?
|
|
|
|