Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.10.2012 21:13:43)
|
IZVORNA PORUKA: senjorita IZVORNA PORUKA: Graziella IZVORNA PORUKA: senjorita 172 visoka , 75 kila . zelja mi 64 :-) haj mi recite kako ide taj heljdin hljeb da i ja napravim. kakav omanji jer bih ga samo ja jela :-) ih pa ti si zgodnica,da je meni 75kg...ali hoću ja to,i mogu,skinuti 9 kg,pa kol'ko god to trajalo ma kakva zgodnost, sinoc 4 pidzame romjenila, sve mi usko legnem ne mogu da disem, dosta mi vise vreca nekih, reko malo da se srednem ;-) al kakva sam bila sa 95 prije poroda, sad sam manekenka heheh. eh mene zezne vruca pita, 2 zvrka sam pojela, a mast sa njih se samo topi :-( i to sa sirom nekim jakim. zato necu vise nista, jer to je bilo poslije rucka. a za slatko bas sam presretna ne mogu vjerovat da se desi da citav dan nista slatko ne pojedem. prije makar red cokolade i koji keksic. i ja sam pravila po uzoru na brbicu kupus corbicu. ekstra bila iako sam stavila dvije kasikice maslaca, al na jedan tanjir to nije nista , nisam sama sve pojela :-) ja se nadam minusu, jedva cekam vaganje. ma kupim nekad taj hljeb, al sve je to ja mislim samo farba, bjeli hljeb malo gs ofarbaju i eto nama intrgralnog. senjorita ja pravim hljeb sama,malo bijelog brasna,malo heljdinog ili nekog integralnog kojeg imam u kuci,i obicno imam uvijek u kuci nekih sjemenki(suncokretove,lanene,susam...)koje umjesim u tijesto,ostavim da nadođe preko noći,ujutro ispecem i bude mi taj hljeb 2-3 dana,jer ga ja sama jedem...a i zdrav je 100%
|
|
|
|