RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Maya_K -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 11:25:53)

ćao mršavice,

šta mai?

kod mene 89,10 ....majkemi neznam koji je ovo vrag.
Samo variram.

Nadam se debelom minusu slijedeće sedmice jer sam se baš, baš počela pridržavati...ponovo [sm=sad.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 11:28:05)

eto nisam jedina...i meni kazem ti stalno varira jos se fol pridrzavam...ma ko će ga znati...

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 11:56:31)

jel vi držite neku određenu dijetu,dukan ili tako nešto?ja ne,samo sam smanjila hljeb,slatkiše.i nisam više kanta za otpatke,npr ako ostane čokolino ili voćni jogurt od djece,ja to bacim odmah,a prije sam jela da se ne baca[sm=sad.gif].da,i ne večeram,znači iza 7-8 nema jela samo voda,eventualno jabuka.kontam da sebi uzmem vještački zaslađivač za kafu

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 12:03:00)

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

jel vi držite neku određenu dijetu,dukan ili tako nešto?ja ne,samo sam smanjila hljeb,slatkiše.i nisam više kanta za otpatke,npr ako ostane čokolino ili voćni jogurt od djece,ja to bacim odmah,a prije sam jela da se ne baca[sm=sad.gif].da,i ne večeram,znači iza 7-8 nema jela samo voda,eventualno jabuka.kontam da sebi uzmem vještački zaslađivač za kafu

ja sam samo izbacila večeru,jedem slatkiše,ma šta jedem tamanim...ni ne pijem puno vode što bi trebala...ali tako sam biila i počela prije 2 mj. samo izbacila večeru i smrtšala 2 kg za mjesec i od tada stalno varira...nisam na dijeti nikakvoj niti to moj karakter može podnijeti a gladne oči da ni ne spominjem...pijem kafu sa dosta šećera i obavezno još i čokolada usput...ali večera i hljeb su ključni...

Misty_mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 14:28:46)

Možda je o ovome bilo riječi, nisam znala kako da pretražujem, jer ne znam adekvatan naziv na bosanskom.. Radi se o tzv. juicing-u.. To je kao više detoksikacija cijelog organizma, a gube se i kg... U principu, tokom tog perioda (negdje piše pet dana, negdje sedam, a jedna cura na facebooku se pridržavala mjesec dana) cijede se sokovi od voća i povrća, odvojeno ili kombinacije, i samo to se pije... To je u grubo, nisam još nigdje našla detalje, pa me zanima je li se neka od vas susretala sa tim, možda probala...? [sm=zmeden.gif]

kinder suprise -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 15:25:35)

meni mm bolestan,pa tepam oko njega, baš sam zabrljala , al nema večere.

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 15:27:29)

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Možda je o ovome bilo riječi, nisam znala kako da pretražujem, jer ne znam adekvatan naziv na bosanskom.. Radi se o tzv. juicing-u.. To je kao više detoksikacija cijelog organizma, a gube se i kg... U principu, tokom tog perioda (negdje piše pet dana, negdje sedam, a jedna cura na facebooku se pridržavala mjesec dana) cijede se sokovi od voća i povrća, odvojeno ili kombinacije, i samo to se pije... To je u grubo, nisam još nigdje našla detalje, pa me zanima je li se neka od vas susretala sa tim, možda probala...? [sm=zmeden.gif]

nikad čula...od voća hajd i nekako da prezivim ali da cijedim povrće...nema šanse...svaka čast ko može...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 17:55:35)

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Zove se tekuca dijeta, ja licno bez neke velike potrebe i preporuke doktora nebih se usudila drzati ovu dijetu.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 20:32:36)

tinkivinki, nisam ni ja na dijeti, radim otprilike tako kao ti. Inace ne volim nikakve dijete a ne mogu ni zbog dojenja na dijetu nikakvu.

Da ne dojim probala bih onu jogurt-dijetu, navodno mrsa se 2-3 kg sedmicno, samo kazu da se ne smije dugo biti na toj dijeti..mozda sedmica-dvije.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 20:44:59)

Ja sam na kivi dijeti, jedem sve osim kivija [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 20:46:13)

Hi zenice..eh ja sam u Sarajevu,hocemo li sutra praviti kaficu?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 20:48:51)

IZVORNA PORUKA: reallove

Hi zenice..eh ja sam u Sarajevu,hocemo li sutra praviti kaficu?

ooooh super [sm=bravo.gif]

ja mogu cijeli dan, samo sam zauzeta od 18-20h pa eto kad vam odgovara.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 20:52:37)

Mogu i ja,ne znam kako ostalima odgovara,javite se[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 21:13:24)

reallove hoces li sama doci ili sa sinom, da znam dali da vodim malu ili ne [sm=zmeden.gif] ja s njom mogu prije 15h a poslije 15h bez nje, pa eto..... i sto nisi ranije javila da sutra dolazis u Sa da se organizujemo.

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 21:46:48)

IZVORNA PORUKA: canim

reallove hoces li sama doci ili sa sinom, da znam dali da vodim malu ili ne [sm=zmeden.gif] ja s njom mogu prije 15h a poslije 15h bez nje, pa eto..... i sto nisi ranije javila da sutra dolazis u Sa da se organizujemo.

Ja sad procitah, u koliko je sutra kafa? Ja ne bih mogla oko 15 -16h, jer mi je tad grozna guzva u saobracaju, a ja tek pocela sama voziti.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 22:02:02)

Sa malim cu..nisam javila prije jer sam bas neplanski dosla,pa rekoh dok sam tu da se i vidimo[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 22:12:18)

Pa hocemo li oko 12,13:00,je li vam rano ili je ok?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 22:18:35)

minie pa evo moze ako ti odgovara sto je reallove predlozila oko 12,13h, onda bih i ja povela moju curu.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 22:40:55)

Kako ste odlucile,u koliko..i gdje cemo..moze li u Importanne da se nadjemo..vidjela sam ima i caffee basta dole...

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 22:52:38)

I ja bih morala malenog povesti, ali mi on bas u ovom periodu spava, a ako ne zaspi bude nervozan haos.
Javim jos ujutru ako ga sveki bude mogla cuvati da ja malo dodjem, bas bih voljela.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 22:58:03)

minie ako ti ne odgovara tako to vrijeme pa mozemo ranije pomjeriti u 10h,11h [sm=kava.gif] jutarnja kafica, ako reallove odgovara, moja je na nogama od 8h pa nadalje, tako da nije problem.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 23:18:07)

Ja mogu od 12,necu moci prije..jeli vam odgovara mjesto

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 23:25:49)

Zenice,da ne pomislite da ja sebi nesto stimam hahha..ne znam skoro nista po Sarajevu..tako je kako je [sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 23:26:11)

Meni bi bolje odgovarala bascarsija, jer mi je bas blizu ali nema veze doci cu ja i do importanea, tako da nije problem, gdje god hocete, nek se jos minnie javi, meni moze i 12h i 13h, svejedno.

Ako hoce jos neko, nemojte se stiditi bujrum, ne ujedamo [sm=lev.gif][sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.4.2013 23:27:23)

haj kad si nastimala importanne da ne mjenjamo, da nam se jos ne izgubis [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  200 201 [202] 203 204   Sljedeća stranica >   >>