RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.4.2013 12:04:56)

Citam sad za limun dijetu kazu da je efikasna, pa cu ako Bog da piti ujutro limun u casi vode sa medom, da vidim hoce li biti kakvih rezultata [sm=smiley1.gif]

Totalno sam nedisciplinovana u zadnje vrijeme [sm=smiley13.gif]

Odlucila sam da nastavim kako sam pocela, naravno ne potpuno bez slatkog ali cu ga umanjiti, kruh takodje, a i nema kasne vecere [sm=smiley1.gif]

Nadam se slijedece sedmice vecem minusu nego zadnjih puta. [sm=bravo.gif]

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.4.2013 21:27:00)

Samo da se pohvalim da sam u nepunih 7dana izgubila cijeli 1kg. [sm=bravo.gif]
Sad imam jos vise volje. [sm=bravo.gif]

nanika -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.4.2013 21:56:36)

IZVORNA PORUKA: SdZ

bas mi je drago....samo naprijed[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.4.2013 21:59:16)

Sdz [sm=bravo.gif]

ananas_ze -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.4.2013 23:06:20)

http://ereakcije.com/index.php/reakcije/reakcija/1871

[sm=sad.gif]
ps i na moj je racun, da ne bude da na ovoj temi samo zezam [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.4.2013 23:48:06)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.4.2013 0:01:02)

bravoo i super što ti je to dalo elana. Mene svaki veći minus ohrabri da se malo počastim :)

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.4.2013 8:58:11)

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

bravoo i super što ti je to dalo elana. Mene svaki veći minus ohrabri da se malo počastim :)

I mene [sm=smiley1.gif] Zato sam u zadnje vrijeme u plusu, previse se opustila....

SdZ [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Kod mene jutros najskromnijih -100gr ... Ma samo da nije plus [sm=smiley36.gif]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.4.2013 12:46:42)

zdravo mršavice. Mi da prijavimo današnju vagu 67,9 kg.

U nedjelju slavimo rođendan, pa će sljedeći petak biti pozitivan :))

kinder suprise -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.4.2013 13:13:28)

ovaj petak kaže vaga -1 kg sad sam točno na 69...i[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

mamaajna -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.4.2013 14:12:41)

kako deverate,od 25 januara sam izgubila 7kg,vjezbom i malom djetom

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.4.2013 22:17:12)

da mahnem i [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za minuscice, samo naprijed zenice [sm=sloncek.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 10:16:23)

Kod mene isto stanje, 59 kg. Ne žalim se , OK mi je to. Mada sam ja uvijek zadovoljnija kad sam mršavija, ali dobro, ne ide gore, tu se negdje vrti stalno.
Nisam ni vježbala ove sedmice, u nekoj sam frci vazda bila. Ali radila sam oko bašte, pa kontam, vodi mi se to u fitnes staž[sm=smiley36.gif]

ljubičica 28 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 11:24:07)

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

A ja ću se, drage žene, smoriti dok ne dostignem ova svoj ''minus'' od petka [sm=sad.gif] Moja je vaga ipak bila malko pobrkala lončiće [sm=jezicek.gif], al' ne dam se ja, stići ću ja njega nekako do petka [sm=smiley4.gif]

I ne stigoh ga [sm=smiley4.gif] Pišite mi 65 kg [sm=smiley26.gif], drugi će biti bolje, nadam se [sm=smiley36.gif]

Za ovosedmične minuse [sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 12:43:39)

Pozdrav i od mene zenice..ja sam fina pravo ovih dana ali pravo da vam kazem vise sam gladna nego sita[sm=hudicek1.gif]...svaki dan hodam,krecem se,ne mora biti minus,samo da ne ide u plus i ja zadovoljna..sretno svima,cestitke na minusima[sm=bravo.gif]

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 13:06:47)

evo da se i ja prijavim trenutno 79 kg.to je najviše što sam ikad u životu imala,a da nisam trudna.boli me lijevo koljeno i škljoca to mi je sve od težine[sm=smiley13.gif].nadam se da ću smanjiti kilažu za bar 6-7 kg

kinder suprise -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 13:41:47)

Kod mene jutos 68 kg[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..izbacila večeru slatko kruh i sok [sm=bravo.gif] prvi cilj ugledati 65kg

mishkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 13:43:42)

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

evo da se i ja prijavim trenutno 79 kg.to je najviše što sam ikad u životu imala,a da nisam trudna.boli me lijevo koljeno i škljoca to mi je sve od težine[sm=smiley13.gif].nadam se da ću smanjiti kilažu za bar 6-7 kg

Tu smo negdje s kilazom, i meni je ovo najveca, ne racunajuci trudnocu, i bas sam rekla sama sebi mora se nesto poduzeti, hajde idemo u paru[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]sretno svima, i bravo za minuse, pa koliki god bili[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 16:04:45)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za sve minuse [sm=smiley1.gif]

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 16:19:49)

IZVORNA PORUKA: mishkica

Tu smo negdje s kilazom, i meni je ovo najveca, ne racunajuci trudnocu, i bas sam rekla sama sebi mora se nesto poduzeti, hajde idemo u paru[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]sretno svima, i bravo za minuse, pa koliki god bili[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

važi[sm=smiley1.gif],ja sebi moram kupiti vagu,ovo sam se vagala kod djeda.

mishkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.4.2013 22:31:32)

[sm=smiley1.gif] a koliko si visoka?ja sam 168 i stvarno zelim 10kg manje, pa nadam se da cu i uspjeti, zainaticu se posteno[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2013 9:13:31)

[sm=smiley1.gif] a koliko si visoka?ja sam 168 i stvarno zelim 10kg manje, pa nadam se da cu i uspjeti, zainaticu se posteno[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

173 cm sam visoka

kinder suprise -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2013 10:21:24)

jeli bilo brljanja za vikend kod vas??? Kod mene malo, al već 10 dana uspjela izdržati bez kruha!!![sm=bravo.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2013 10:55:12)

IZVORNA PORUKA: kinder suprise

jeli bilo brljanja za vikend kod vas??? Kod mene malo, al već 10 dana uspjela izdržati bez kruha!!![sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja ne bih mogla [sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.4.2013 11:07:41)

Jutric

Ja maloprije doruckovala moj drugi po redu dorucak [sm=jezicek.gif] ko kad sam ustala oko 8h pa sam jela pahuljice i pila kafu, sad jela jaje, kiflu i popila casu jogurta, oko 13 cu voca za uzinu i mozda jos kaficu, smisljam sta bih mogla za rucak [sm=zmeden.gif] imam tikvica pa mozda napravim krem supicu, taman za veceru a za rucak nemam nikakvu ideju.

Gledat cu ovih dana da regulisem obroke tj da jedem vise obroka u odredjenom razmaku inace ako opet nastavim po starom jesti ujutro i nekad predvece samo se debljam.

kinder surprise super za hljeb, ja isto ne bih mogla bez njega, ne bih znala doruckovati, za rucak i veceru mogu bez ali za dorucak nemogu, osim u slucaju da jedem palacinke, pitu ili pizzu ali sve je to od brasna kao i hljeb. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>