RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.6.2013 15:58:29)

jeste li smrsale danas? :). Ja nakon spanovanog secera sigurno nisam. Ni dojenje me nece izvuci. Nakon tri dana grlobolje poceh kasljati i probala vruci pekemez ne ,pomaze mi. Onda onaj secer sa mlijekom trenutno pomogne, ali brzo opet po starome. Nekada sam bas voljela taj secer, a sad mi je preslatko. Do sada sam popila 2l vode. Nisam se nesto trudila, pijem uobicajno i idem na wc uobicajno (svako sat vremena. U dilemi sam da li da se vagam sutra ili u ponedjeljak.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.6.2013 20:52:55)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja neću da se važem :) ali pojačala sam fizičku aktivnost...trčim ujutru (možda 3-4x sedmično, trenutno sam na 3,5km, idem na 5) i pješačim do posla i nazad, što je ukupno 4km.
Smanjila sam obroke pravo, doručkujem 2 kifle i ručam nekad poslije podne pola nekadašnje porcije, bez hljeba.
Sokove smo izbacili kućile, nekad jedem slatko, ali ne kao prije.
U svakom slučaju, ja se osjećam puno bolje i imam energije. Vaga mi onda i nije toliko bitna [sm=smiley1.gif]

Oooo, vidi nje sa nama. Hoćeš u navijačice sa mnom, reallove i canim?[sm=smiley36.gif]

A ja ti ne trčim vani, to nije za mene. Imam jako osjetljive zglobove ( a i imala zam dosta iščašenja istih). Trenažni bicikl, steper, leg magic - ja to koristim za vježbanje.

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.6.2013 21:35:39)

je imam averziju prema vagi i petku....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
za vježbanje iskorištavam sinčića...dizanje i spuštanje,trči za njim tamo-vamo i slične aktivnosti....[sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.6.2013 10:08:47)

Petak je, ima li minuscica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.6.2013 10:57:42)

IZVORNA PORUKA: canim

Petak je, ima li minuscica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ima kod mene -500gr [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.6.2013 16:39:59)

66,4.... pa ok je samo polako ide ....[sm=smiley13.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.6.2013 20:30:46)

[img]http://www.dodaj.rs/f/l/1a/2FXkjen7/945258445243208904663451.jpg[/img]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.6.2013 20:31:44)

Bez obzira na krompir, kod mene 59. Još uvijek sam navijačica[sm=bravo.gif]

Maya_K -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.6.2013 9:24:29)

jutrić mršavice,

kod mene stagnacija 87,8....hajd i to je dobro samo nek neide gore.

Kako sam griješila dobro sam prošla [sm=bravo.gif]

Za sve minuse [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.6.2013 10:44:53)

poslije sijela i utakmice jutros +......moram danas malo pripaziti.....[sm=smiley13.gif]

Misty_mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.6.2013 11:08:33)

Prijavljujem 60,9. Obzirom da mi je gospođa vještica u posjeti, možda bi to moglo i manje biti, ali sve u svemu, minuuuus [sm=smiley36.gif]

tinkivinki -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.6.2013 12:16:07)

ja sam 76.eto 3kg sam smršala od kad sam na temi,mislim da je to negdje mjesec i po.malo sam stomak smanjila,ostalo nešto ne primjetim

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.6.2013 14:19:42)

joj ja u plusu :( 68 kg okruglo.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.6.2013 15:47:14)

Dan zenice..ja danas malo pazim sta jedem..pocela sam malo ozbiljnije sa vjezbama,je li iko koristio Ad rocket?kakva su iskustva..ja sad najvise na njemu vjezbam,najlakse mi zbog djeteta,onako kad hocu na traku moram traziti ko ce ga cuvati...

jodi -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.6.2013 18:18:50)

84,5...nije puno,ali ja zadovoljna.Malo sam smanjila kolicinu hrane,umanjila hljeb i slatkise.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 10:19:02)

hello mršavice moje!
Vikend je , nemojte brljati[sm=smiley36.gif]
Ja se trudim pravo,. Jutros sam popila kafu i napravila voćni šejk (naravno sve je bez šećera i zaslađivača, a ja takve i volim, pa mi baš godi).
Ovakav mi je kasniji plan:

- zobene pahuljice sa jogurtom (oko 12)
- piletina sa graškom i integr. rižom + malo supe od povrća i salatu(oko 15h)
- kafa i banana (oko 18h)
- čvrsti jogurt i salata (oko 21 h)

Svejedno idem spavati oko ponoći, pa kontam nije mi prekasno oko 21 jesti[sm=zmeden.gif]

Dobila sam mens. pa mi malo teže se nakaniti na bicikl, ali ćemo aBd malo šetati više danas, pa neka se to vodi kao fiz.aktivnost[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 11:28:02)

Jutro i od mene..Mico Tico,svidja mi se tvoj meni[sm=smiley1.gif]..ja pijem ness,za rucak cu bamiju u paradajz sosu,a vecera,ne znam...

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 11:29:56)

Joj , što ja volim bamiju, ali mi baš teško kod nas naći. Bude na pijaci svega na par mjesta, ali se brzo pokupuje.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 13:46:43)

I ja volim bamiju evo sad sam rucala,popila zeleni caj,vjezbala malo..imam ves za sloziti ali mi se neda [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 13:58:28)

Ja samo da mahnem i da kazem da smo mi bas juce jeli bamiju ali van kuce mmm bas i ja volim bamiju.

Kod nas u Sarajevu se moze naci svugdje, pogotovo za ramazan, ali recimo ja nikad nisam nasla svjezu bamiju u prodaji, uvijek susena. Dok u Istocnijim zemljama se moze naci svjeza kao npr kod nase reallove sigurna sam da imaju svjezu.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 14:13:08)

Mi kupujemo svejzu[sm=smiley1.gif]..kako god da se napravi,stvarno je ukusna

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 14:15:10)

IZVORNA PORUKA: canim

Ja samo da mahnem i da kazem da smo mi bas juce jeli bamiju ali van kuce mmm bas i ja volim bamiju.

Kod nas u Sarajevu se moze naci svugdje, pogotovo za ramazan, ali recimo ja nikad nisam nasla svjezu bamiju u prodaji, uvijek susena. Dok u Istocnijim zemljama se moze naci svjeza kao npr kod nase reallove sigurna sam da imaju svjezu.

Joj, ovdje kod mene je bas ima ali ja je nikad nisam ni probala [sm=smiley1.gif] Kad je tako hvalite bas cu i ja da probam jednom. Samo ja sam bamiju kupovala zamrznutu i kuhala za mm da jede uz rizu. Kako je vi pravite?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 14:48:46)

Uglavnom pravim s mesom, klasicno,proprzis luka, dodas narezanu mrkvu, meso odrezano na kocke, poslije dodas bamiju,s obzirom da je kod nas suha ja nju prvo obarim u vodi s malo sirceta, ostavis sve to na laganoj vatri da krcka, dodas zacina po zelji.
Dodam malo bamije i kad pravim begovu corbu.

Mekse su one manje i sredje velicine nego velike pa eto da znas kod kupovine

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 18:14:22)

Daliyah i mi ovdje pravimo uz rizu,ti je njihov specijalitet,a pravimo i sa paradajzom u tepsiji,zapeceno u rerni,nekad ubacimo teletinu..

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.6.2013 19:23:15)

Canimka, nađe ja tu tvoju dijetu na netu.
http://mrsavljenje.co/2012/08/dijeta-u-delovima/

Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>