canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.7.2013 10:57:15)
|
IZVORNA PORUKA: veki_aki Jutric mrsave!Vama koje postite zelim da izdrzite post, da vam sve fino prodje, da ispostite do kraja i usput da malo smrsate[sm=bravo.gif] Ja sam za vikend pravo brljala, zato se sad opet vracam na svoje salate[sm=smiley2.gif]Sinoc sam vjezbala kao i u subotu, al sinoc mi je stariji cuvao malog belajsuza da bi ja mogla vjezbati.Stvarno ne znam sta bi bez svog velikog djecaka, od velike mi je pomoci ljubi ga majka[sm=metulj.gif] Ja sad prijavljujem 69kg[sm=bravo.gif], napokon vidim 6-icu, a valja mi do 5-ice doci jednog dana... Ljubac za sve mrsavice! Veki [sm=bravo.gif] za minuscic Po svemu sudeci ja cu vama opet na temu nakon ramazana, jer meni uvijek kilice idu u plus u ramazanu tako da ja ramazan nikad ne racunam kao mjesec za mrsanje vec nakon toga trebam smrsati [sm=smiley36.gif] iako za iftar i sehur covjek i ne moze pojesti puno, vise su oci gladne ali valjda navece metabolizam sporiji pa sve uspori i tako kilice se lijepe i lijepe...ali neka nama ramazana [sm=smiley1.gif] lako cemo za kilice
|
|
|
|