Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.11.2013 18:48:36)
|
Ja kad ustanem popijem toplu vodu s limunom , uzmem pola kasike ulja , pravih kahvu popijem kahvu moj problem puno secera uz kahvu , sto se tice slatka nije mi na dnevnoj listi znaci unekad , sem slatke kahve onda nekad oko 10-11 pojedem krisku crnog hljeba ili dvije uz neki sirni namaz malo salate i tako nesto slicno tome , nekad oko nekoliko rucam ako dobro rucam slabije veceram ili pak bude slab rucak dobra vecera vecera najkasnije oko 18:30 , posle toga gledam da ne jedem nista pijem vode al ako sam negdje ne bjezim pojest kolac , ili ako izgladnim uzet krisku hljeba crnog mi ne koristimo bjeli hljeb , ili jogurt ili vocku et to je to kod mene , normalno ulj ne koristim maslinovo u kuhanje kad przim onda ovo obicno gledam sto manje da przim , ne volim pohovoano , naj vise volim kuhanje one vrhnje sam izbacila , sokove u nekad pijemo , cola je izbacena totalno , gerickalice su se spustile na 10 % od prije i et to ja jedem da moram reci da mi je prilog uz jelo riza , krompir ili tjestenina to nas malo zeza al mi to svi volimo i jedemo hahahahahah al eto bar ne jedemo kasno
|
|
|
|