RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.10.2013 19:24:14)

IZVORNA PORUKA: veki_aki

oj zenice gdje ste, mrsate li?[sm=smiley1.gif]Ja jedva cekam da mi nestane slatka u kuci i necu ga vise kupovati u tim kolicinama...Jucer sam vjezbala, ma ja mirkice zadovoljna ako odradim te od 20 min svaki 2-3 dan super.Za sad nek mi stoji ista kilaza, pa se onda kasnije bacam na bas mrsanje.Hoce i mm da mrsa pa se nadam da cemo mozda zajedno to bolje zaganjati, mada on je vise za teretane i bildanje, al eto mozda se skontamo za hranu bar[sm=smiley36.gif]
Pozzzzzzzzzzz,uzivajte u ovom lijepom danu!

E ako sa njim budes mrsala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Joj ja se osjecam kao slon, nikako da se opet vratim na pravi put, unistise me svabski slatkisi. Ne smijem ni da stanem na vagu vec 10 dana, nikako da skupim hrabrost [sm=smiley13.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.10.2013 21:12:46)

ja se sad izvagah....66,5 kg.........[sm=zmeden.gif]
s obzirom koliko jedem čokolade dnevno dobro nisam kao šlon......[sm=sloncek.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

visnjica1 -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.10.2013 23:50:48)

Dragee zene jel ae kome desilo da kupuje manji konfekcijski broj a vaga pokazuje isto kg s tim da idem na power platu trening lasike se ne mogu odrecu veliki sam gurmana hahaha

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.10.2013 23:56:43)

Misici su tezi od sala tako ako vjezbas sasvim normalno je da tijelo ojaca, zategne se i samim tim ti gubis cm a ne kg cak vaga moze pokazati i vise kila a da imas manje u cm.

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.10.2013 15:08:13)

Hej mrsavice, sta mai?[sm=smiley1.gif]
Ja sam se udebljala 3 kg za ovih mjesec dana[sm=smiley13.gif]
Sad se tjeram da ponovo pocnem sa dijetom.

A od kako sam ostala bez laptopa tesko mi ovako sa mobitela pisati, pa se i ne javljam.
Ponekad nesto procitam ali mi mrsko pisati[sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.10.2013 15:18:50)

ja sam prosle sedmic ebrljala skroz sa vjezbama sa hranom sam uvjek ista zato odoh sada da uradim vjezbe volim kad pocenm od ponedjeljka :)))

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.10.2013 22:16:16)

http://depo.ba/zabava/ovaj-napitak-ce-vam-garantovano-otopiti-kilograme

evo još jedne zdrave i lagane ideje za sprovesti.......ako volite ovu kombinaciju......[sm=bravo.gif]

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.10.2013 7:17:49)

Jutro mrsavice hajmo da budmeo aktivnije :))) aj cim vdim da ste vi tu ja poletim da vjezbam cim vidim nema nikog ja se usutim , ja jucer odradi moje vjezbe i yoga meni i ona yoga kao vjezbe hahaha ziva se rastegnem :)))) ja i dalje volim moju Denise Austin al moram reci da je ona vjezba za abs sto je postavila Mico Tico od 35 minuta jakoooo dobro eh ja se tu oznojim bas .

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.10.2013 8:54:02)

Jutric...

I ja se od danas ozbiljnije pridruzujem temi, ne moze vise ovako...nisam se vagala jutros, ne smijem [sm=jezicek.gif] pa cu u petak stati na vagu

Flasa vode je uz mene, dorucak vec obavljen...i idemo polako [sm=smiley1.gif]

Lulu_08 -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.10.2013 10:14:21)

Hello od mene, nisam se javlja ali ne zato što ne mislim na vas nego što nemam vremena hehe. Nadam se da ste aktivne i da kilice idu dole. Moje stoje na tih nekih 67 za sada ali već mjesec dana idem opet na zumbu nakon ljetne pauze i extra mi odgovara. Zaista jedva čekam svaki novi trening.

Javim se kada se izvagam opet [sm=bravo.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.10.2013 17:43:26)

Ja se jutros, nakon 15 dana, izvagah i kad me srce nije drmnulo, nikad nece [sm=smiley13.gif]

Definitnvo opet moram na strogu dijetu, ne moze ovo ovako. Od ljetos + 3 kg, od juna [sm=smiley13.gif]

Od danas opet svaki dan uz ovu temu, jer jedino tako mrsam.

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2013 12:10:10)

http://www.ringeraja.ba/clanak/zelite-biti-dio-bih-fitnes-revolucije_1984.html

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2013 15:20:25)

ej mrsavice aktivnije ste, super[sm=bravo.gif]Ja sam katastrofa, mada zadnji put kad sam se vagala isto stoji, iste stvari nosam al sam sebi nesto deblja.Hrana katastrofa, nisam vjezbala evo vec 5 dana, nikako ne stizem onaj mali me smori na svoj nacin, frka na poslu, ma grozno.Elem od danas popodne pocinjem paziti vise, redovno cu vam se javljati.Mini nek si nam se pridruzila, lakse cemo zajedno[sm=smiley36.gif]
Ljudovi kakav je ovo program jel ko detaljnije gledao?Mozda i nije losa ideja.
Pozdrav,javnem se opet nadam se malo disciplinovanija[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2013 15:23:06)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

http://www.ringeraja.ba/clanak/zelite-biti-dio-bih-fitnes-revolucije_1984.html

Ne mogu sad s posla, probam kod kuće, pa javim utiske.

mamaajna -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2013 17:33:47)

idemo jopet,evo 2dan moje ponovne djete.kupila steper kucni treba do petka da mi dodze a onda i vjezbe redovne.sta jedete kada nejedete tj.kad ste na djeti

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2013 19:44:36)

Kako mislis sta jedemo kad ne jedemo, ja obicno kad pazim na hranu jedem vise nego inace, imam oko 5 redovnih obroka i pijem min 2 l vode, to je to [sm=smiley1.gif]
I ja sam se od juce uozbiljila tako da ocekujem minuse opet. [sm=smiley14.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2013 19:47:21)

Visnja, zanimljiva ideja [sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2013 20:55:45)

http://www.haber.ba/lifestyle/zdravlje/61906-plan-prehrane-za-super-liniju.html

Mirkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2013 6:57:56)

IZVORNA PORUKA: mamaajna

idemo jopet,evo 2dan moje ponovne djete.kupila steper kucni treba do petka da mi dodze a onda i vjezbe redovne.sta jedete kada nejedete tj.kad ste na djeti

ja jedem kao i normalno samo sam izbacila kolu i grickalice slatko jedem ali gledam prje podne ako sta uzmem , nisam izjelica niti ljubitelj slatka stojim na 64 ravnoo :) spala sma 3.5 kg za dva mejseca evo sad stojim :)) ali doduise bila sma stala s vjezbama sad sam opet pocela vec sam uradila 2* za ovu sedmicu da uradim 3 - 4 puta ja presretna po nekih sat sat i po vjezbe

ena23 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2013 9:17:13)

ja sam prosle sedmice dobro pamtila i cak zapisivala sta sve jedem tokomo dana... zene moje alaj se toga nabere... a ja sve mislim ne jedem puno... ali eto, dok nahranis jedno djete, drugo, fdodju gosti, grickalica tamo, grickalica vamo... da ne povjerujes. Evo dva dana sam malo "ohanila" sa grickalicama, jedem kad sjedem za sto a ne onako stojeci u kuhinji. dva dna me dobro ide, vidjet cemo sta vaga kaze...

mamaajna -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2013 11:26:33)

i mene ubi zaloga tamo zalogaj vamo,sad sam napravila 3 glavna obroka i 2 uzine-obicno voce tamanim.izbacila grickalice slatko sokove,evo 3 dan pa ce mo vidjeti koliko ce bit minus za 4 dana.mm kaze da Bogda da ti budes redovna na steperu,on hoce sebi biciklo sobno da uzme pa se nadam da cemo se gurati uzajamno,a da i vise ne rucam skupa sa mojima,skontala sam da tada vise pojedem.nego sacekam da oni zavrse pa ja sebi serviram malo i rucam

mamaajna -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2013 11:28:40)

Pijem i zeleni caj pa popijem oko 5-7 saljica dnevno mogu vam reci da i zasiti covjeka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2013 11:34:58)

Jutric,

Kod mene jutros oko 8h dorucak i sad oko 11 kaficu pijem sa nekoliko onih pahuljica, tek toliko umjesto secera.

Vagala sam se nakon budjenja, ja i vaga se opet volimo....ima mali minuscic [sm=smiley1.gif]

Ja nemam nikakvih problema sa sokovima, grickalicama i slicnim stvarcicama, to vrlo rijetko jedem/pijem jer nisam toliki ljubitelj istih, ali sam ljubitelj cokolade i sve sto je cokoladno [sm=jezicek.gif]

ena23 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2013 13:36:26)

evo ja sam doruckovala oko 11, sendvic sa salatom od kupusa i dvi kriskice naturel pileceg fileta. i sad sam vec opet gladna. mogla bi sada udariti po vocu [sm=smiley1.gif] na vagu ne smjem ni stati... neka nas, druzit cemo se u ponedjeljak [sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2013 13:39:30)

Ja sam od jutros pojela 1 mandarinu, rižoto sa piletinom i gljivama i pola komada torte (kolegica ide u penziju pa nas častila). Slatkog je dosta za danas.
Još kad kući dođem pojedem nešto lagano i čašu jogurta pred spavanje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>